Bigi444444 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ασχετο... 2070 - 1404=??? Αχαχαααα, τι σκέφτεται ο άνθρωπος! Από κει που είχαμε orient-west πρώτα τώρα θα έχουμε βιομηχανία-οικολογία δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kappas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Βγήκε το demo του παιχνιδιού. Ένα link για κατέβασμα : εδώ. Έχει τις 2 πρώτες αποστολές του campaign. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Βγήκε το demo του παιχνιδιού. Ένα link για κατέβασμα : εδώ. Έχει τις 2 πρώτες αποστολές του campaign. Να εισαι καλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Προβλέπω τρομερό κάψιμο με ένα ακόμα Anno ΧΧΧΧ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuxJaja Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Είμαι ο μοναδικός που απλά με ξενέρωσε το όλο θέμα; Δηλαδή εντάξει με το 1404 ήταν λογικό να ανέπτυσες μικρά νησάκια αλλά ουσιαστικά από ότι είδα από το demo του 2070 είναι το ίδιο παιχνίδι απλά με νέες εικόνες. Δηλαδή πας με το πλοίο σου και σώζεις άτομα από το νερό κλπ κλπ. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δε νομίζω ότι αξίζει το 40£. Καλύτερα να πάρεις το Anno 1404 Gold με 10£ από το play.com να γλιτώσεις και τα λεφτάκια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το πήρε κανείς από εδώ. (Το είχα αγοράσει εδώ και καναμήνα αλλά είχα πιαστεί με το Skyrim.) Το παιχνίδι λόγου του διαφορετικού χαρακτήρα του, έχει λιγότερες μάχες και περισσότερο high-tech economy building. Τελείως πιο διαφορετικό από το Anno 1404, μιας και έχει factions εκ τον οποίο ένα ακολουθάτε, και απ' ό,τι έχω δει, όσο πιο ψηλά είστε με μια φατριά, τόσο περισσότερο βάρος έχουν οι ψήφοι σας, οι οποίοι επιδρούν σε όλους όσους πραγματικούς παίκτες που παίζουν το παιχνίδι παγκόσμια!!!! Και αν δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε, βάλτε για πρόεδρο το robot και για γερουσία τις εταιρίες. Μην ψηφίζετε τους left ecomaniac tree-huger environmentalists. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ τώρα πάντως το ξεκίνησα το Anno 1404 και είναι καταπληκτικό... αν και δύσκολο για αρχή... θα δούμε και το 2070... αν και το link για το demo είναι νεκρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravage19 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα πάντος παιδιά μου άρεσε πάρα πολύ. Απλά είναι λίγο δύσκολο μέχρι να μάθεις πως λειτουργεί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα κάνω άλλη μια παράκληση. Ψηφίστε Skylar Banes για πρόεδρο αυτή την εβδομάδα. Μην την βλέπετε που είναι γυναίκα. Είναι σκληρή, επιθετική και αδίστακτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ασχολουμαι και γω με το ΑΝΝΟ εδω και καμια βδομαδα και ομολογω οτι ειναι πολυ καλο.Το εχω ομως σπασμενο και αναρωτιεμαι τι διαφορες εχει με το official.Αξιζει η αγορα και αν ναι γιατι..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Αξίζει η αγορά αν σου αρέσει το game και θες να στηρίξεις την σειρά. Επίσης θα έχεις πρόσβαση στο multiplayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Να τα λέτε πιο νωρίς ότι βγήκαν τα παιχνίδια παίδες τα ξεχνάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Ασχολουμαι και γω με το ΑΝΝΟ εδω και καμια βδομαδα και ομολογω οτι ειναι πολυ καλο.Το εχω ομως σπασμενο και αναρωτιεμαι τι διαφορες εχει με το official.Αξιζει η αγορα και αν ναι γιατι..? Αξίζει η αγορά αν σου αρέσει το game και θες να στηρίξεις την σειρά. Επίσης θα έχεις πρόσβαση στο multiplayer. Από την άλλη στηρίζεις και την εταιρεία με τη χειρότερη πολιτική DRM, π.χ. 3 ενεργοποιήσεις που(στις οποίες μετράει μέχρι κ αλλαγή κάρτας γραφικών). Και γω ήθελα να το παίξω υπερβολικά το παιχνίδι αλλά δυστυχώς το άφησα γιατί δε θέλω να στηρίξω μια εταιρεία που κάνει penalize το χρήστη με κάτι που πραγματικά αμφιβάλλω αν επηρεάζει την πειρατεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skarpelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δλδ ρεμαλι εχει καποιο περιορισμο το licence?Aν πχ το αγορασω και κανω 3 αλλαγες στο pc δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Νομίζω πρέπει να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της ubisoft και να σου στείλουν άλλες 3. (και γιαυτό έχουν ακουστεί πολλά παράπονα στο κατα πόσο το κανουν κ πόσο σύντομα). Επίσης αυτό σημαίνει ότι αν (ή όταν) κάποια στιγμή η ubisoft κλείσει θα χάσεις το παιχνίδι αφού δε θα μπορείς να κάνεις κ ανανέωση άδειας. Δεν είναι τόσο το τι πρέπει να κάνεις και ο άχρηστος εκνευρισμός και χαμένος χρόνος που χρειαζεται για να παίξεις το νόμιμα αγορασμένο και χρυσοπληρωμένο παιχνίδι σου αλλά η νοοτροπία της εταιρείας απέναντι στον νόμιμο gamer που δε μου αρέσει. (Εδώ την άλλη φορά κάνανε maintenance στους server και δε μπορούσε ο κόσμος να παίξει για 1 βδομάδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα