Iridium Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και διασκεδαστικό ο χειρισμός όμως είναι λίγο προβληματικός κυρίως στο cover. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Τι εννοείς full; Και αν εχεις μια 4850 εγω που εχω 4870 γιατι τα εχω βάλει στο high και οχι στο ultra(προφανως γιατι κολλαει); Το παιδί είπε ότι παίζει φουλ και σχολιάσα. Και γω φουλ παίζω πάντως αλλά με 6870. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ρε σεις, εκει που παιζω με πετα στην επιφανεια εργασιας. Ο ηχος συνεχιζει να παιζει αλλα δε ξαναμπαινει στο παιχνιδι. Τι μπορει να φταιει; Εχω τελευταιους catalyst. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Βοηθήστε με αν μπορείτε! Είμαι στην αποστολή OPERNPLATZ (αν έχει φτασει κάποιος) και δεν μπορώ με τίποτα να προστατεύσω τον Schwaiger είναι πολύ μικρό το χρονικό περιθώριο για να σκοτώσω τρείς στρατιώτες,το παίζω ώς sniper elite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Eχεις λάθος χρησιμοποιείται η δευτερη κάρτα απλά κλειδώνει στα 60 FPS και δέν είναι συνταρακτικές οι διαφορές, εγώ το δοκίμασα με την μία καρτα 5770 (έχω δύο σε crossfire) και ανέβαινε στα 45 με 50 FPS μόλις ενεργοποίησα το crossfire κόλλησε σταθερά στα 60 χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αν προσέξεις, λέω πως το τρέχω με 35-43fps. Το παράπονό μου είναι πως δεν κλειδώνει στα 60, και έχω το CF ενεργοποιημένο. Παίζεις παιχνίδι του 12 με ωραιότατα γραφικά σε full setting με 4850. Αυτό θα πει "εκμεταλλεύεται πλήρως το hardware". Θα προτιμούσες να εκμεταλλέονταν και τις δύο κάρτες αλλά να είχες τα ίδια fps επειδή θα ήταν κακή πορτια? Να σου πω εγώ δεν ξέρω πόσα fps έχω, έχω πάψει να μετράω. Αφού παίζει τέλεια με όλα φουλ, είτε 55 είτε 105 το ίδιο μου κάνει. Θα προτιμούσα να αξιοποιούσε σωστά και τις δύο κάρτες και όχι την 2η να την χρησιμοποιεί όποτε του καπνήσει. Δεν γίνεται άλλα παιχνίδια να τα τρέχω σταθερά 60fps και αυτό να κυμαίνεται.. Αν σου έτρεχε σε 35-40+, δεν θα σου έκανε το ίδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toolband Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Με το δικό μου σύστημα θα το παίζει με όλα στο Φουλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Με το δικό μου σύστημα θα το παίζει με όλα στο Φουλ; Medium σε κόβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Medium σε κόβω. Και χωρίς ΑΑ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Θα προτιμούσα να αξιοποιούσε σωστά και τις δύο κάρτες και όχι την 2η να την χρησιμοποιεί όποτε του καπνήσει. Δεν γίνεται άλλα παιχνίδια να τα τρέχω σταθερά 60fps και αυτό να κυμαίνεται.. Αν σου έτρεχε σε 35-40+, δεν θα σου έκανε το ίδιο.. Το παιχνίδι γενικότερα έχει πρόβλημα με τα CrossFire/SLI συστήματα. Ενώ δεν φαίνεται να είμαι CPU limited εγώ, το SLI scaling παίζει όλη την ώρα μεταξύ 55% και 80%. Το άλλο κουλό είναι ότι με το να ενεργοποιήσω απλά το VSync έπεσα στα 40fps (από τα 60) σε μια σκηνή. Για την ιστορία, χρησιμοποιώ 120Hz monitor οπότε δεν θα έπρεπε να πέφτει στα 40 (το λογικό θα ήταν να μένει στα 60). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Φιλε εμενα με Core 2 Duo 6600 4GB DDR2 5850 και αναλυση 1680x1050 παιζει ολα full με AA 16x και ΑΟ on(60fps)...Οποτε θα εισαι πιστευω μια χαρα στην τελικη μειωσε το AA σε 2x και βγαλε το αλλο...Ελπιζω να βοηθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Το παιχνίδι γενικότερα έχει πρόβλημα με τα CrossFire/SLI συστήματα. Ενώ δεν φαίνεται να είμαι CPU limited εγώ, το SLI scaling παίζει όλη την ώρα μεταξύ 55% και 80%. Το άλλο κουλό είναι ότι με το να ενεργοποιήσω απλά το VSync έπεσα στα 40fps (από τα 60) σε μια σκηνή. Για την ιστορία, χρησιμοποιώ 120Hz monitor οπότε δεν θα έπρεπε να πέφτει στα 40 (το λογικό θα ήταν να μένει στα 60). Θα δοκιμάσω να απενεργοποιήσω το Vsync μπας και ανεβουν τα frames. Thanks John! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 και σε μενα παιζει κανονικα με ολα φουλ σε 1280χ1024 Το παιδί είπε ότι παίζει φουλ και σχολιάσα. Και γω φουλ παίζω πάντως αλλά με 6870. ' ωστε παιζεις φουλ με την 6870. Εγω ομως το παιζω φουλ με την GTX 560 TI που ειναι πιο δυνατη απο την 6870!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Tα 35 ευρώ στο Steam τα αξίζει, ή να περιμένουμε να πέσει η τιμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Tα 35 ευρώ στο Steam τα αξίζει, ή να περιμένουμε να πέσει η τιμή? ναι αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Όταν λέμε κάτι, καλο είναι να το τεκμηριώνουμε, και όχι δεν αξίζει τα λεφτά στο steam για 4 ώρες game. Εμενα μου πήρε maximum 8 ώρες αλλα παίζω τελείως sneaky και στο elite που είναι κουραστικό στο τέλος. Επίσης δεν ξέρω τι λέει το story co-op. Άμα είναι καλο τότε ίσος να αξίζει τα 35 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα