Προς το περιεχόμενο

πως να ριξω στο κρεβατι την γειτονισσα μου

teddy90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σας, εδω και δυο χρονια σπουδαζω στην θεσσαλονικη και μενω διπλα σε μια 22χρονη φοιτητρια την οποια δεν τη ξερω και τοσο καλα. (ενα γεια λεμε). βασικα νομιζω οτι δεν με συμπαθει και τοσο πολυ γιατι εκανα φασαρια με ενα παρτυ και αρχισε να χτυπαει τους τοιχους. μπορει καποιος απο εσας να μου πει τι να κανω για να την ριξω στο κρεβατι (τιποτα προστυχο) ??? :) απλα επειδη ειναι πανεμορφη (αλλη λεξη θα γραφα αλλα δεν το επιτρεπει η αγωγη μου) θελω κατι να κανω... και τελος να πω οτι πρεπει να χει και γγκομενο :(...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Χτυπάς την πόρτα. Αν σε ρωτήσει ποιός είναι, πες της. Την πιάνεις και πας και την πετάς στο κρεβάτι αφού έχεις κλείσει την πόρτα με ένα γρήγορο κλωτσίδι.

Τις σκίζεις τα ρούχα με μια κίνηση ( προσοχή, θέλει εξάσκηση - μην πας χωρίς προπόνιση). Και μετά της λες τον δεσπότη, Παναγιώτη.

See? :-D

Ωραια και μολις ανοιξα κατι πατατακια να φαω...

και εγώ τώρα πίνω το καφεδάκι μου... λίγο πριν από την νυκτερινή έξοδο.

Ωραια και μολις ανοιξα κατι πατατακια να φαω...

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχααχαχαχα φιλε εισαι απαισιος :) :) :) :) :) χαχαχαχαχαχαχαχα εχουμε και μεις τις αποριες μας....προτιμω τα φουντουνια

Χτυπάς την πόρτα. Αν σε ρωτήσει ποιός είναι, πες της. Την πιάνεις και πας και την πετάς στο κρεβάτι αφού έχεις κλείσει την πόρτα με ένα γρήγορο κλωτσίδι.

Τις σκίζεις τα ρούχα με μια κίνηση ( προσοχή, θέλει εξάσκηση - μην πας χωρίς προπόνιση). Και μετά της λες τον δεσπότη, Παναγιώτη.

See? :-D

καλη ιδεα δεν μπορω να πω αλλα θα τις ερθει ξαφνικο... αμα τις πω οτι χαλασε το ντουζ μου και να κανω σε αυτην μπανιο?

καλη ιδεα δεν μπορω να πω αλλα θα τις ερθει ξαφνικο... αμα τις πω οτι χαλασε το ντουζ μου και να κανω σε αυτην μπανιο?

Αηδία θα το θεωρίσει αυτό , γκόμενα είναι.

Απλά, πήγαινε ζήτα διάφορα ανα τακτά χρονικά διαστήματα.. μέχρι που θα γίνεται ψιλοφιλαράκια.

anw, το θέμα δεν είναι να την πηδάς συνέχεια, αλλά μια φορά. :-D

και οταν την χωρισεις

θες να την τρως στην μαπα

καθε μερα...?

φιλε μου να την γ@μησω θελω οχι να την παντρευτω. μια φορα αντε το πολυ δυο και μετα αμα θελει

Αηδία θα το θεωρίσει αυτό , γκόμενα είναι.

Απλά, πήγαινε ζήτα διάφορα ανα τακτά χρονικά διαστήματα.. μέχρι που θα γίνεται ψιλοφιλαράκια.

anw, το θέμα δεν είναι να την πηδάς συνέχεια, αλλά μια φορά. :-D

φιλε αμα παω συνεχεια θα με περασει για κανενα μαλακα που βαριεται να παει στο σουπερ μαρκετ και ψαχνει την ευκολη λυση απο την γειτονισσα.. την μια ζαχαρη την αλλη καφε την παραλλη γαλα τι αλλο να ζητησω πια? στο τελος θα την πω δωσε και την εσπρεσσιερα και ειμαστε ενταξει.. χαχααχαχααχαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...