Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για τα πρωτα βηματα δημιουργιας σελιδας

petros111280

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θελω να φτιαξω μια σελιδα για εκπαιδευτικο σκοπο!!! εχω αγορασει domain απο το free hostia το οπιο εγκατεστισε αυτοματα το wikki doku...η σελιδα ειναι http://pizzachefclub.org/ ....

1)την εκανα εγγραφη στις μηχανες αναζειτισης(πληκτρολογω στο google κ δεν την βγαζει)

2)εχω το dreamweaver αλλα δεν ξερω να το δουλευω εκανα τα πρωτα βηματα με τη πληκτρολογιση κειμενου αλλα δεν ξερω να το ανευασω στο σαιτ.θελω να ανευασω φωτο βιντεο διαφορα λινκ ενα μικρο φορουμ χωρις η σελιδα να ειναι φορουμ απλα να το περιεχει ..θελω η σελιδα να ειναι τετιου τυπου http://mmasitetest.cloudaccess.net/ δηλ. με φωτογραφιες και παραθυρακια. δεν ξερω που κανω λαθος μαλλων διαλεξα λαθος τυπου σελιδα πως την αλλαζω??

3)πως ανευαζω φωτο η αλλο ετοιμο υλικο που εχω επεξεργαστη πρωτα στον υπολογιστη και πως τα επεξεργαζομαι??

καθε βοηθεια και ιδεα δεκτη....ευχαριστω!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Πέτρο όλα μαζί δεν γίνονται ιδίως αφού δεν ξέρεις τίποτα.

1. Αφού δεν έκανες ακόμα σελίδα τι να σου βρει το google;Αυτό θα αργήσει πάρα πολύ.

2.Ψάξε για ένα ελεύθερο πρότυπο από εδώ :rolleyes: πάνω στο οποίο μπορείς να μάθεις σιγά-σιγά να αλλάζεις και να τροποποιείς ο,τι θες.

3.αφού αγόρασες domain έχεις και την δυνατότητα να τους ρωτήσεις αυτούς,ή καλλίτερα δες στην σελίδα τους όπου θα τα εξηγούν αυτά τα πράγματα συγκεκριμένα για την σελίδα τους.

Η πρόταση μου είναι αφού δεν γνωρίζεις από προγραμματισμό, να πας σε κάποιον επαγγελματία να σου φτιάξει αυτό που θες

ευχαριστο πολυ για το ενδιαφερων αλλα θα ακολουθησω την συμβουλη του φιλου elf .δεν το κανω για εμπορικους σκοπους αλλα για εκπαιδευτικους . ευχαριστω κ παλη.

Φίλε Πέτρο όλα μαζί δεν γίνονται ιδίως αφού δεν ξέρεις τίποτα.

1. Αφού δεν έκανες ακόμα σελίδα τι να σου βρει το google;Αυτό θα αργήσει πάρα πολύ.

2.Ψάξε για ένα ελεύθερο πρότυπο από εδώ :rolleyes: πάνω στο οποίο μπορείς να μάθεις σιγά-σιγά να αλλάζεις και να τροποποιείς ο,τι θες.

3.αφού αγόρασες domain έχεις και την δυνατότητα να τους ρωτήσεις αυτούς,ή καλλίτερα δες στην σελίδα τους όπου θα τα εξηγούν αυτά τα πράγματα συγκεκριμένα για την σελίδα τους.

ωραια τα προτυπα. εχω επειλεξη 2-3 λοιπον τα κατευαζω στο pc. πως τα ανευαζω στο σαιτ??? εκει εχω κολλησει ... χρειαζομαι τιποτα προγραματα που διευκολινουν τη δουλια??? σας ευχαριστω αλλους για τη γρηγορη βοηθεια!!!

Για να τα ανεβάσεις(τα αρχεία σου) χρησιμοποίησε κάποιο ftp πρόγραμμα(υπάρχουν και free) για πιο γρήγορα, ειδάλλως θα υπάρχει επιλογή στο control panel του server στον οποίο έχεις νοικιάσει χώρο.

Επίσης θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο cp(control panel), όπως σου είπαν δεν τις οδηγίες.

Τα αρχεία πρέπει να τα βάλεις σε συγκεκριμένο χώρο-> htdocs

Ξεκίνα και αν κολλήσεις όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.

Δεν μπορεί να έκανες domain και μην σου δώσανε κάποιο Link που σε πάει σε μια σελίδα με εργαλεία διαχειρίσεις,από εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα.

μου δωσαν λινκ για να κανω τις ρυθμισης .θα το ψαξω λιγο καλητερα τωρα παω για δουλια κ θα το ψαξω το βραδυ αφου σχολασω ευχαριστω. ναι το ελεγξα τωρα εχει ρυθμισης που δεν ειδα θα το δω αργοτερα thanks

Για να τα ανεβάσεις(τα αρχεία σου) χρησιμοποίησε κάποιο ftp πρόγραμμα(υπάρχουν και free) για πιο γρήγορα, ειδάλλως θα υπάρχει επιλογή στο control panel του server στον οποίο έχεις νοικιάσει χώρο.

Επίσης θα πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις στο cp(control panel), όπως σου είπαν δεν τις οδηγίες.

Τα αρχεία πρέπει να τα βάλεις σε συγκεκριμένο χώρο-> htdocs

Ξεκίνα και αν κολλήσεις όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.

ftp οτι εχω το filezila το ειχα δουλεψει κανα 2 φορες με το ps3 . δωσε σε παρακαλω λιγες παραπανω οδηγιεσ με το ftp.

οσο για το htdocs βαζω τα αρχεια που εχω κατευασει απο τα tempalats web sait? το htdocs βρισκεται στις ρυθμισης του σαιτ?? thanks

ok βρηκα αυτο στις ρυθμισης θελω λιγες οδηγιες ακομα

Network Settings

proxy»host Proxy servername

proxy»port Proxy port

proxy»user Proxy user name

proxy»pass Proxy password

proxy»ssl Use ssl to connect to Proxy

safemodehack Enable safemode hack

ftp»host FTP server for safemode hack

ftp»port FTP port for safemode hack

ftp»user FTP user name for safemode hack

ftp»pass FTP password for safemode hack

ftp»root FTP root directory for safemode hack

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...