Προς το περιεχόμενο

Οι Am3 ειναι συμβατοι με μιτρικες Am2-Am2+?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια γεια σας.Εχω διαβασει κατακαιρους πολλα πραγματα μια οτι am3 κανουν για am2+sockets(motherboard)μια οτι δεν κανουν 8ελω να μου πειτε και εσεις γιατι αγορασα μια παλια καλη μητρικη της Asus crosshairIIformula και η8ελα να αντικαταστησω τον athlon 6000 cpu που εχω με κατι καλυτερο.

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια γεια σας.Εχω διαβασει κατακαιρους πολλα πραγματα μια οτι am3 κανουν για am2+sockets(motherboard)μια οτι δεν κανουν 8ελω να μου πειτε και εσεις γιατι αγορασα μια παλια καλη μητρικη της Asus crosshairIIformula και η8ελα να αντικαταστησω τον athlon 6000 cpu που εχω με κατι καλυτερο.

ευχαριστω!

Αν πας στο site της εταιριας,σου εχει μια λιστα με τους υποστηριζομενους επεξεργαστες.

Οι ΑΜ3 επεξεργαστές μπαίνουν σε ΑΜ2+ μητρικές. Όχι το ανάποδο.

Λογικο το βρισκω.

Δεν ξερω καμια am2+ μητρικη να μπαινει σε κανεναν am3 επεξεργαστη.

Βασικα καμια μητρικη να μπαινει σε επεξεργαστη.

Οι am3 επεξεργαστες μπανουν ακομη και σε am2 μητρικες αλλα εξαρταται φυσικα απο το Bios.

Καποια απο τα features των επεξεργαστων θα ειναι κομμενα.

Λογικο το βρισκω.

Οι am3 επεξεργαστες μπανουν ακομη και σε am2 μητρικες αλλα εξαρταται φυσικα απο το Bios.

:( :wacko: :blink: :unsure: :wacko: με ζαλισες με αυτο που ειπες!!! Ουαου ουτε εγω το ηξερα :lol: :lol: :lol:

Λογικο το βρισκω.

Έλα αστειάτορα :rolleyes: ανάποδο εννοώντας ΑΜ2+ cpu σε AM3 μητρική. ;)

Χαχα μα δεν ειπε κανεις το αντιθετο ρε συ ουτε απο το ποστ του ts βγαινει τετοιο συμπερασμα.ξεχασα και τα smilies στο προηγουμενο αλλα προλαβε και απαντησε ο Storm1978.να ειδες τουλαχιστον εκεινος εμαθε κατι που δεν το ηξερε :P :P :P

Χαχα μα δεν ειπε κανεις το αντιθετο ρε συ ουτε απο το ποστ του ts βγαινει τετοιο συμπερασμα.ξεχασα και τα smilies στο προηγουμενο αλλα προλαβε και απαντησε ο Storm1978.να ειδες τουλαχιστον εκεινος εμαθε κατι που δεν το ηξερε :P :P :P

Θα σουλεγα τωρα τιποτες αλλα ας οψετε που παω να την πεσω στην αγκαλια του μωρου... Καληνυχτα σε ολους!

Λογικο το βρισκω.

Νομιζω οτι οι ΑΜ3 επεξεργαστες μπαινουν μονο σε ΑΜ3(αυτο ελειπε :P ) και σε ΑΜ2+.Σε ΑΜ2 δεν μπαινουν.

παιδια ευχαριστω τελικα κοιταξα το site της μητρικης μου και περνει καποια am3 cpu δηλαδη αρκετα!τελικα μουφες μου λεγαν αυτοι του e-shop-plaisio ευχαριστω παιδες!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...