nzeppos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ας πούμε προς Σουηδία μεριά... Ψάξτε το με τον αυθεντικό τίτλο του, "National Geographic Megafactories EA Sports FIFA 12". Ακόμα δεν έχω προλάβει να το δω, αλλά άκουσα ότι έχει κάποια ενδιαφέροντα σημεία, ιδίως όσον αφορά στο testing.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 μολις το ειδα!!ενταξει καλο ητανε!εδιχνε καποια πραγματακια πως φτιαχνουνε το παιχνιδι κλπ!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αλλη μια νική 4-1 νικησα τον ξευτιλησα.πατησε αποσυνδεση στο 85'χαχα
knox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Πήρα το πρώτο μου πρωτάθλημα. Μετά από 3 μήνες προσπάθειας. Μεγάλη συγκίνηση :Ρ Κάτι άσχετο: Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται, βγάζει ένα λευκό σταυρό. Μετά από λίγο ο σταυρός εξαφανίζεται λες και δεν έχει τραυματιστεί ποτέ, ενώ αντίθετα στο offline mode ο σταυρός παραμένει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο online H2H ο παίκτης "θεραπεύεται"; Δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόδοση ενός τέτοιου παίκτη και δεν τον κάνω αλλαγή.
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Ναι στο online ο παιχτης δεν τραυματίζεται ουσιαστικά απλα για κάνα 5λεπτο θα έχει το σταυρό στο offline παλι βγάζετον γιατί εκεί πεύτει η απόδοση του.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 2η νίκη σήμερα 3-1 .πω ρε όμως.όταν νικάω μετα φοβάμαι να παίξω αμέσως πάλι ,για να μη χάσω το σερί.
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 2η νίκη σήμερα 3-1 .πω ρε όμως.όταν νικάω μετα φοβάμαι να παίξω αμέσως πάλι ' date='για να μη χάσω το σερί.[/quote'] Και εγω επαιξα 2 ματς σημερα ετυχα και τις 2 φορες με αντυπαλο την σαντος (με διαφορετικο παιχτη ομως) και πηρα 2 νικες 4-0 και 4-1 και ξαναεπεστρεωα στην div6
newlynx Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Παιδιά μπορείτε να συνδεθείτε? Μου βγάζει ότι οι servers είναι εκτός λειτουργίας.
nzeppos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Όχι φυσικά. Φωτιά και τσεκούρι στους devs του FIFA. Σιγά μην κάτσουμε να τους δούμε κιόλας τους ανίκανους. Έχασα δύο πρωταθλήματα σερί για έναν βαθμό. Ο.Θεός.καλείται.να.στείλει.καρκίνο.στους.devs.του.FIFA.και.σε.όλα.τους.τα.σόγια. Τέλος. Παίζω την άνοδο, κλασικά χάνω 1000000000 ευκαιρίες, 50000 τετατέτ, εννοείται επί 90' χάνω όλες τις κόντρες και ο αντίπαλος έκανε μία (ΜΙΑ) φάση που πήρε κεφαλιά ό,τι να 'ναι, συν ένα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι. Έχασα 2-1 και μαζί έχασα και την άνοδο για χιλιοστή φορά. Αν ο Rutter και η παρέα του πεθάνουν σήμερα το βράδυ, θα είμαι ο πρώτος που θα αρχίσει το χορό. Κανένα έλεος. Πραγματικά ισχύει ότι σε αυτό το παιχνίδι έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις με μία μόνο φάση, παρά με οτιδήποτε άλλο. Με τους γ@μwσπιτους, πήγε πάλι 200 η πίεση βραδιάτικο. :mad: :mad: :mad: :mad:
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αυτό δεν είναι και τόσο εκνευριστικό. Το πιο εκνευριστικό είναι εκεί που νικάς να σε αποσυνδέει χωρις να φταίει το ρουτερ σου και να χρεώνεσαι την ήττα. Εκεί είναι που σε πνίγει η αδικία
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 χαχαχ έπαιξα τώρα με έναν και του κάνω το 1-0 και αρχίζω άμεσως μετά να κάνω πασούλες πισω στην άμυνα για να περάσει ο χρόνος .για να του σπάσω τα νεύρα. Ε αφού δε μπορούσε να μου κλέψει την μπάλα αρχισε να βγάζει στο 2ο ημιχ.,τον τερματοφύλακα έξω χαχαχ . Μια του κλέφτη 2 του κλεφτη στην 3 φορά που τον έβγαλε πιάνω απο το κέντρο χαχα ένα σουτ και παεί στην κενή εστία.. 2-0 νικησα παρόλο που πάτησε αποσύνδεση μετα δε μπορεσα να σωσω το ριπλευ επειδή πάτησε αποσυνδεση
newlynx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μετά τη τελευταία ανανέωση, εξακολουθώ να μην μπορώ να κάνω νίκη. Πρέπει να έχω κάνει 15 ήττες με 1-2 ενδιάμεσες ισοπαλίες. Είπα να παίξω και με άλλες ομάδες εκτός της Άστον Βίλα (Νάπολι,Παναθηναϊκός, Σουηδία) και δεν είδα προκοπή. Από 3η κατηγορία έχω πάει 5η και οδεύω για 6η. Το πρόβλημα το έχω στην άμυνα και εκεί που παλιά έχανα με 1-2 γκολ τώρα τρώω 3-4. Οι αντίπαλοι έξω από την περιοχή δεν χάνουν την μπάλα ενώ εγώ στη δικιά τους τη χάνω αμέσως. H άμυνα ήταν το δυνατό μου σημείο ενώ τώρα το χειρότερό μου.Επίσης κρατώ το LB για να κρατήσω μπάλα και μου την παίρνουν στο 1 μέτρο. Υπάρχει άλλος συνδυασμός κουμπιών για να κρατώ τη μπάλα;
Erunildo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Και εγω εχω προβληματα τωρα τελευταια,επεσα απο 3η κατηγορια 5η. Χαιρομαι που δεν ειμαι ο μονος με χαζα θεματα (δεν μπορω να παρω μπαλα,οι αντιπαλοι δεν πεφτουν με τιποτα κτλ..) αλλα αν εχουν πολλοι το ιδιο θεμα,ποιοι ειναι αυτοι οι "αλλοι" τελωσπαντων;:Ρ Δεν ξερω,πρεπει να επηρεαζεται καπως η αποδοση των ομαδων,ειτε απο σερι νικων ή δεν ξερω τι.
ektelion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Παίρνω Παναθηναϊκό. Με βάζει να παίξω με τη Liverpool (!). Παίζω μονότερμα τον αντίπαλο. Τελικά χάνω 2-1 με αυτογκόλ του Βύντρα (!), αφού έχω χάσει δύο τετ-α-τετ. Ο δε Ρέινα είχε οκτώ αποκρούσεις, εκ των οποίων (τουλάχιστον με βάση τα εκατοντάδες παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα) τουλάχιστον τις τρεις δεν τις είχα ξαναδεί ποτέ στο FIFA (και φυσικά δεν έχω δει ποτέ τέτοιες αποκρούσες στο πραγματικό ποδόσφαιρο). Τις προάλλες έπαιζα με CCK. Έχανα 4-0 στο ημίχρονο. Συνήθως κάνω quit όταν θεωρώ απίθανο να γυρίσω το παιχνίδι (άλλωστε με τα h2h seasons παίζεις για τους βαθμούς, αν θες να παίξεις για το χαβαλέ παίζεις ένα custom παιχνίδι). Εκείνη τη φορά όμως το άφησα για την πλάκα. Εκεί, λοιπόν, που στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσα να αλλάξω πάσα και οι παίκτες μου φάνταζαν άυλοι μπροστά σε αυτούς του αντιπάλου, ξαφνικά χωρίς καν να προσπαθώ ο Βιτόλο και ο Χριστοδουλόπουλος αντάλλαζαν πάσες που θα ζήλευε μέχρι και ο Τσάβι με τον Ινιέστα, ενώ ο Λέτο περνούσε ΜΕΣΑ από τους αμυντικούς. Του είχα ρίξει τρία γκολάκια για πλάκα μέσα στο δεκάλεπτο. Επαναλαμβάνω, το παιχνίδι έπαιζε μόνο του ουσιαστικά. Εγώ απλά πάταγα τα κουμπάκια και οι παίκτες μου έβαζαν γκολ. Στο τέλος ο τύπος χέστηκε πάνω του και έπαιζε πασούλες πίσω από τη σέντρα περιμένοντας να λήξει το παιχνίδι. Δεν κατάφερα να βάλω κι άλλο γκολ, οπότε έληξε 4-3. Μετά από αυτό το παιχνίδι, είπα να κάτσω να παρατηρήσω τα σκαμπανεβάσματα της απόδοσης της ομάδας. Τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής: 1. Ο αγώνας ξεκινάει χωρίς αβάντα για κάποια από τις δύο ομάδες. Οι καλύτεροι παίκτες κερδίζουν κάποιες κόντρες παραπάνω, αλλά αν οι ομάδες είναι παρόμοιου επιπέδου δεν γίνεται τίποτα το εξωφρενικό. 2. Αν κάποιος βάλει γκολ στο 1ο ημίχρονο, τότε παίρνει ένα boost αυτοπεποίθησης το οποίο στον αγωνιστικό χώρο μεταφράζεται σε καλύτερο passing και tackling. Ειδικά η απόδοση αυτού που έβαλε το γκολ ανεβαίνει κατακόρυφα. 3. Με κάθε επιπλέον γκολ το boost αυξάνεται. Νομίζω πέφτει κόφτης στα τέσσερα γκολ, αλλά δεν είμαι σίγουρος. 4. Στο δεύτερο ημίχρονο η υπόθεση αντιστρέφεται. Ξαφνικά εκεί που η ομάδα πετάει, αρχίζουν να χάνουν όλες τις κόντρες και να κάνουν όχι απλά λάθος, αλλά παράλογες πάσες. Εκεί που ο αντίπαλος σερνόταν, ξαφνικά οι παίκτες του παίζουν σαν να ανέβηκαν τρεις κλάσεις στην ανάπαυλα. Αντιλαμβάνομαι ότι η ΕΑ θέλησε να εξομοιώσει την ψυχολογία του γκολ, αλλά για εμένα απέτυχε παταγωδώς. Και ο λόγος είναι ένας: Η εφαρμογή αυτή είναι τόσο scripted, που ο παίκτης νιώθει ότι δεν έχει τον έλεγχο των τεκταινομένων. Όταν οι αμυντικοί σου χάνουν τέσσερις κόντρες σερί (πολύ συχνό φαινόμενο), μερικές φορές μάλιστα από έναν και μόνο παίκτη, τότε βλέπεις το γκολ να έρχεται από το χιλιόμετρο. Για εμένα, λοιπόν, η εξομοίωση της ψυχολογίας και των διακυμάνσεων αυτής σε ένα παιχνίδι προστίθεται στα δύο "θανάσιμα αμαρτήματα" του φετινού FIFA (δηλαδή α) την ελλιπή Α.Ι. που δεν μπορεί να διαχειριστεί την ελευθερία του παιχνιδιού και β) την τραγελαφική impact engine). Με μία φράση, το φετινό FIFA και κατ' επέκταση όλοι εμείς οι fans της σειράς, πέσαμε θύματα της υπερφιλοδοξίας των σχεδιαστών του. Τα παραπάνω είμαι σίγουρος ότι θα τα καταλάβουν όσοι παίζουν με την ομάδα της καρδιάς τους. Όσοι νοιάζονται μόνο για τη νίκη οπότε χρησιμοποιούν γνωστά exploits όπως συγκεκριμένες εθνικές ομάδες, την Anzi κλπ, ενδέχεται να μην έχουν υποπέσει στην αντίληψή τους τα παραπάνω αφού είναι οι ευνοούμενοι της υπόθεσης. Χωρίς να λέω ότι κάνουν άσχημα, αφού το παιχνίδι τους δίνει αυτή τη δυνατότητα, καλά κάνουν και την εκμεταλλεύονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα