Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το Xiaomi είναι φοβερό. Παρά ταυτα αυτήν την στιγμή που μιλάμε το Viber μου έστειλε για 20η φορά την χαμένη κληση. Δεν πιστεύω ότι είναι καν πρόβλημα του αντροιντ. Είναι καθαρα πρόβλημα εφαρμογής.

• Like 3
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι το Xiaomi είναι φοβερό. Παρά ταυτα αυτήν την στιγμή που μιλάμε το Viber μου έστειλε για 20η φορά την χαμένη κληση. Δεν πιστεύω ότι είναι καν πρόβλημα του αντροιντ. Είναι καθαρα πρόβλημα εφαρμογής.

Γενικότερα κάτι τέτοια έχω παρατηρήσει και γω και όχι μόνο στο viber,και το ινσταγραμ μου εχει χτυπήσει 2-3 φορές την ίδια ειδοποίηση που έχω δει.

βάλε και Nova launcher να δεις,εδω και 1 χρόνο κ κάτι το χρησιμοποιω σε όλες τις ανδροιδ συσκευές που πιάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί παιδια να έχουν βγάλει κακό update δεν αντιλέγω,να κάνω μια ερώτηση για τα Xiaomi σας η θα με φάτε

Αν είναι μία επιτρέπεται, παραπάνω όχι θα το κάνουμε android θέμα και δεν λέει :D.

• Like 3
Δημοσ.

Όλα τα xiaomi το miui τους ειναι ίδιο δλδ το mi5 και note3 pro ,3s ειναι ολόιδιο χωρίς παραμετροποιήσεις γιατί στην lg και sony έχουν διαφορές απο συσκευή σε συσκευή,ευχαριστώ παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Πες το εσύ γιατί το φβ του δεν παλεύεται. . :P

Με αυτόν τον οδηγό μπορείς να το κάνεις: http://www.insomnia.gr/topic/616507-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10-mobile-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF/

Θα το μετανιώσεις στο τέλος, αλλα δεν πειράζει πειραματίσου..Και στο λεω εγώ που εχω περασει τα 10 σχεδων σε ολα τα Lumia...

• Like 4
Δημοσ.

Cameranek βλέπω μεγαλώνεις τη συλλογή σου...με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. :D

την έχω μεγάλη... την συλλογή :D

KAI ME windows 10 έτσι... :D

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες..χρησιμοποιειται ξεχωριστη εφαρμογη καμερας η την default της micro?

Η Camera360 Sight ειναι καλυτερη απο θεμα επεξεργασια της εικονας(η οτι αλλο) απτην καμερα της microsoft?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...