zorans Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης, που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων με βάση την αξιολόγηση ή με βάση τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ. θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού.
Still_Shady Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης, που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων με βάση την αξιολόγηση ή με βάση τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ. θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού. Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως.
zorans Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως. Μπορεις να μου προτεινεις κάποια; Δεν ξερω πως να τα αναζητήσω...
giorgio0033 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Eχεις φτιαξει Microsoft Account ? τελικα το πηγα σε ενα nokia care καταστημα. Το παλικαρι εκει μου ειπε πως ειχε φαει μαλλον καποιο σκαλωμα το τηλεφωνο και με την ευκαιρια μου περασε και τα 7.8. Τωρα ολα καλα.
arxaggelos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για TV out σε οποιοδήποτε Windows Phone;
termitiss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε update σε 7.10.8860.142
polteris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για TV out σε οποιοδήποτε Windows Phone; Εχω περασμενη μια εφαρμογη η οποια λεγετε "USB Video out" την οποια εχω δοκιμασει μονο σε υπολογιστη και δουλευει κανονικα!! Να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε update σε 7.10.8860.142 Μολις περασα την 8860.142 και στα καπακια περασε και την 8862.144 απο την Dynamics V2.0 και το τηλεφωνο παρεμεινε ξεκλειδωτο κανονικα!!!!
termitiss Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Έχεις δίκιο, μου ήρθε σήμερα το πρωί και η 144
N3CR4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Παίδες έχετε περάσει όλοι το update σε windows phone 7.8; Γιατί εμένα το zune δεν μου βγάζει το update;
blackkiller Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα.
zorans Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα. Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε;
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 και εμενα ηρθε ειδοποιηση για το update το εκανα και λυθηκε το προβλημα με ενα live tile που ειχα. Σε LG optimus 7
blackkiller Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε; Κοίταξε να δεις, το τελευταίο "fixed" 7.8 έγινε άμεσα σχεδόν σε όλους Απο κει και περα όποιος δεν θελει να περιμένει υπάρχει και το forced update
disqualified Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε; Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε 1
zorans Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε Εμενα φαινεται με εχει φτυσμένο η microsoft. Λες να φταιει που για κανα 6μηνο ειχα σουταρει τα windows και πέρασα σε linux; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα