Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης,  που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων  με βάση την αξιολόγηση ή με βάση  τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ.

θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού.

Δημοσ.

Γνωρίζει κανεις αν υπάρχει καποια σελιδα για αναζήτηση, απο τον υπολογιστή, εφαρμογων του marketplace εκτος αυτης της επίσημης της microsoft ; Βασικα θελω να εχω μια αναζήτηση πιο πλήρης απο αυτην της επίσημης,  που να μπορω π.χ. να κανω κατατάξεις εφαρμογων  με βάση την αξιολόγηση ή με βάση  τα συνολικά κατεβάσματα κ.τ.λ.

θα με ενδιέφερε ισως και κάποια εφαρμογή που να το κανει αυτο μέσω κινητού.

Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως.

Δημοσ.

Υπαρχουν, ωραια apps στο store που το κανουν αυτο παντως.

Μπορεις να μου προτεινεις κάποια; Δεν ξερω πως να τα αναζητήσω...

Δημοσ.

Eχεις φτιαξει Microsoft Account ?

τελικα το πηγα σε ενα nokia care καταστημα. Το παλικαρι εκει μου ειπε πως ειχε φαει μαλλον καποιο σκαλωμα το τηλεφωνο και με την ευκαιρια μου περασε και τα 7.8. Τωρα ολα καλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος για TV out σε οποιοδήποτε Windows Phone;

Εχω περασμενη μια εφαρμογη η οποια λεγετε "USB Video out" την οποια εχω δοκιμασει μονο σε υπολογιστη και δουλευει κανονικα!!

Να σας ενημερώσω ότι ξεκίνησε update σε 7.10.8860.142

Μολις περασα την 8860.142 και στα καπακια περασε και την 8862.144 απο την Dynamics V2.0 και το τηλεφωνο παρεμεινε ξεκλειδωτο κανονικα!!!!

Δημοσ.

Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα.

Δημοσ.

Ναι ολοι. Μεσω Zune κανονικά. Αλλα να δεν το χεις πάρει ακομη λόγω καθυστέρησης του Zune η της Vodafone - Wind, καν το μέσω Nokia Care Suite που το εχει πάντα αμεσα.

Και οι υπολοιποι χωρις ΝΟΚΙΑ καθόμαστε και περιμένουμε;

Δημοσ.

Κοίταξε να δεις, το τελευταίο "fixed" 7.8 έγινε άμεσα σχεδόν σε όλους  Απο κει και περα όποιος δεν θελει να περιμένει υπάρχει και το forced update  B)

Δημοσ.

Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις NOKIA δεν περιμενα καθολου, για την 7.8 η ειδοποιηση μου ηρθε απο την πρωτη μερα, οπως διαβασες και πιο πριν και η τωρινη αμεσως μου ηρθε

Εμενα φαινεται με εχει φτυσμένο η microsoft.

Λες να φταιει που για κανα 6μηνο ειχα σουταρει τα windows και πέρασα σε linux; :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...