Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει καποιο smart watch που να συνδεεται με υπολογιστη windows10 ή με nokia lumia 640XL? Δηλαδη να σε ειδοποιει για την κληση ή να ενημερωνει την εφαρμογη των windows10 στον υπολογιστη.

Επεξ/σία από Greengreen
  • Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Greengreen είπε

Υπαρχει καποιο smart watch που να συνδεεται με υπολογιστη windows10 ή με nokia lumia 640XL? Δηλαδη να σε ειδοποιει για την κληση ή να ενημερωνει την εφαρμογη των windows10 στον υπολογιστη.

Τα επίσημα Microsoft Band είναι native με Windows Mobile, στο repository της ομάδας στο τελεγκραμ για WP8.1 υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία με εφαρμογές μονο για Microsoft Band.

Λογικά υπάρχουν και 3rd party smartwatches, απλά δεν το έχω ψάξει..

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Greengreen είπε

Έχω ενα lumia 930 με win 10 mobile. Είχα κατεβάσει, θυμάμαι, μια εφαρμογη που την ειχα πληρωσει κιολας, μεσω της οποίας το συνέδεσα με ενα Xiaomi amazfit bip. Θυμάμαι, μετραγε τα Βήματά μου, αλλα6δεν θυμάμαι αν με ειδοποιουσε για κλήσεις. Για ψαξτο στο store....

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jadawin είπε

Έχω ενα lumia 930 με win 10 mobile. Είχα κατεβάσει, θυμάμαι, μια εφαρμογη που την ειχα πληρωσει κιολας, μεσω της οποίας το συνέδεσα με ενα Xiaomi amazfit bip. Θυμάμαι, μετραγε τα Βήματά μου, αλλα6δεν θυμάμαι αν με ειδοποιουσε για κλήσεις. Για ψαξτο στο store....

Λέγεται Notify mi band και υπαρχει και το Bind mi band.

Μόλις τώρα, jadawin είπε

Λέγεται Notify mi band και υπαρχει και το Bind mi band.

Αλλά, υπενθυμίζω, ειναι για τα 10άρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειτουργει καλα στα 10? Μια δυο φορες κολλησε τελειως και το εκανα roll back.Lumia 640xl

Επεξ/σία από Greengreen
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...