Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστεύω πως αν δεν ανακοινωθεί 720 ή PS4 μέχρι τα Χριστούγεννα που θα βγεί το WiiU η Nintendo θα έχει μεγάλο προβάδισμα.

Χωρίς κάτι συγκεκριμένο στον ορίζοντα και μαζί με μία τιμή που θα το κάνει impulse buy η ψυχολογία της αγοράς θα είναι υπέρ του WiiU.

Compatibility με μεγάλη βιβλιοθήκη από το Wii + καινούργιες δυνατότητες + HD γραφικά + καλή τιμή και το σημαντικότερο ξέρεις ότι θα δώσεις λεφτά για κάτι που έχει μέλλον.

Δημοσ.

E, εντάξει, μήν το δένεις και κόμπο.

Και το XBOX360 με ένα χρόνο προβάδισμα βγήκε, και όταν κυκλοφόρησε το Wii, τα σάρωσε όλα.

Δεν το βλέπω να επαναλαμβάνεται πάντως αυτή η επιτυχία. Μακάρι να βγώ λάθος.

Δημοσ.

Συμφωνώ, αλλά ο ένας χρόνος στο 360 του έδωσε σοβαρό προβάδισμα σε πωλήσεις και σε developers και το θέμα για Sony & MS είναι να μην ξαναφύγει η Nintendo μπροστά.

Πιο πιθανό σενάριο είναι leaks σχετικά με ένα 720 από πλευράς MS για να δημιουργήσει κλήμα στην αγορά.

Δημοσ.

Αν και δεν πιστευω τετοια επαναληψη τυπου Dreamcast η ολη υποθεση μυριζει καπως ετσι.

Το Dreamcast σταμάτησε επειδή η Sega φαλίρισε, συνήθως, ακόμα και σήμερα με το ένα χέρι κάνει θαύματα και με το άλλο πυροβολάει το πόδι της.

Η Nintendo από την άλλη τυπώνει λεφτά.

http://gematsu.com/2012/07/3ds-xl-sells-193000-in-first-two-days-in-japan

Δημοσ.

Πιστευω οτι η Ν παταει πολυ πανω στην επιτυχια του Wii.

Δεν ξερω κατα ποσο θα "κουρασει" τον κοσμο να βλεπει και να παιζει στο ιδιο μοτιβο.

Δημοσ.

Mass Effect 3 Wii U screenshots

The first glimpse at Mass Effect 3 on the Wii U console. And it looks pretty darn good.

Pachter: Nintendo should charge $60 for Wii U games

If Nintendo charges $50 for Wii U games, it would signal that it's of lesser quality compared to other consoles.

BioShock Infinite coming to Wii U

Development on the Wii U version of BioShock Infinite will begin when the game ships on other platforms in February 2013.
Δημοσ.
“If they stay at $50 for a game, I think they [Nintendo] are making a mistake. It would signal to the public that the Wii U is of lower quality than the other consoles. It’ll be interesting to see what they do.”

Κάποιος να του πει ότι έτσι σκέφτονται μόνο τα πρόβατα οι καταναλωτές της Apple.

Και αυτό που λέω αυτόν τον καιρό:

Wii U Controller Will Push JRPG Strategizing, Says The Last Story Lead Designer

http://www.siliconera.com/2012/08/03/wii-u-controller-will-push-jrpg-strategizing-says-the-last-story-lead-designer/

Δημοσ.

Αν και έχω το Wii, ακομα δεν ξέρω αν αξίζει να αγοράσω το Wii U. Όπως το σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο είναι να έχει για 2 χρόνια τους ίδιους τίτλους με playstation και xbox και μόλις βγούν τα καινούργια να μείνουμε με τους κλασικούς τίτλους της Nintendo........ και επειδή έχω και pc, αρκετά απο τα παιχνίδια που θα βγούν τότε θα μπορώ να τα παίξω λογικά. Το καλό με την Nintendo είναι ότι βγάζει μερικούς καλούς διαφορετικούς τίτλους στις κονσόλες του.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αξιόλογο απο τίτλους για το Wii U, πχ εντάξει παίξαμε πάλι μετά απο χρόνια το super mario bros στο Wii και δεν βλέπω καμια καινοτομία στο αντίστοιχο του Wii U.

Στο aliens colonial marines μάλλον θα μπορεις να κολλάς το tablet χειριστήριο στο zapper και θα έχεις μπροστά σου όλη την ώρα τον ανιχνευτή των aliens (αμα όντως το κάνουν έτσι θα είναι καλή φάση) αλλά παίζοντας τόσα χρόνια first person shooters στο pc, δεν ξέρω αν θα βολεύομαi να κινούμε με το μοχλάκι του nunchuck και να ειμαι άνετος και ευέλικτος όπως στο pc.

Mass effect 3 ..... έλεος ...... δεν το έχω παίξει στο pc και ούτε προκειται στο wii u, δηλαδη απορω ..... το 2004 είχα παίξει το resident evil 4 και είχε σχέδον τετοια κάμερα. Αργότερα το gears of war και έιχε ακριβως την ίδια κάμερα και έβαζες πλάτη σε οτι τοίχο έβρισκες και πυροβολούσες, και συνεχίζουν όλα αυτα τα χρόνια και βγαίνουν ένα κάρο παιχνίδια με το ίδιο στυλ με διαφορετικό σενάριο και περιβάλλον.

Ας ελπίσουμε ότι η nintendo δεν θα μας απογοητεύσεικαι θα ανακοινώθει τίποτα πιο ενδιαφέρον τους επόμενους μήνες για το wii u αλλά και γενικότερα η επόμενη γενιά κονσολών και παιχνιδιών έχει κάτι καινουργιο να δώσει γιατί απο ότι έχω καταλάβει ακόμη την ψάχνουν την υπόθεση (και όταν βλέπω τίτλους όπως http://www.youtube.com/watch?v=zaiIGgWcPwc για xbox γελάω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...