anafleksh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια, Λοιπον σημερα καθως επαιζα ενα παιχνιδι στον υπολογιστη το League of Legends αν το εχετε ακουστα. Κατι παιχτηκε με τον υπολογιστη μου στα καλα καθουμενα βγαζει η οθονη No Signal, εκει παγωσα γιατι δεν εχω και ωραιες εμπειρες με τους υπολογιστες κανω ενα restart και τοτε αντικρισα τον εφιαλτη μου ο υπολογιστης ετρεχε σε safe mode. Η πρωτη μου σκεψη ηταν να γυρισω τον υπολογιστη σε παλαιοτερη ημερομηνια οπως και το εκανα σχεδον 1 μηνα πισω. Το προβλημα δεν λυθηκε(να τονισω οτι δεν εχω κολλησει υιο μιας και δεν μπαινω σε περιεργμα sites μονο Facebook, Youtube και κανα torrent για ταινια). Αρχισα να ψαχνω τοτε στο ιντερνετ απο το λαπτοπ μου τι μπορουσε να φταιει και ειδα το εξης οτι την ωρα που φορτωνουν τα windows να πατησω F8 και να κανω επιδιορθωση του προβληματος. Οταν το πατησα φορτωσε μια μπαρα και τοτε ξαναεβγαλε αυτο το "No Signal" στην οθονη. μετα προσπαθησα και κατι αλλο που διαβασα στο ιντερνετ να πατησω στη μπαρα αναζητησης "Msconfig" και να ξεκλικαρω το Safe Boot. Το εκανα και αυτο τιποτα... Να πω μαλιστα οτι τα windows εδω και καμια βδομαδα μου βγαζαν κατι σαν προειδοποιηση για ενεργοποιηση τους, ομως αυτο το πακετο μου το ειχε βαλει τεχνικος οποτε και δεν εχω τους κωδικους... Τα windows ειναι τα 7.. Μπορει να με βοηθησει καποιος? Ευχαριστω εκ των προτερων.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 εκει παγωσα γιατι δεν εχω και ωραιες εμπειρες με τους υπολογιστες κανω ενα restart και τοτε αντικρισα τον εφιαλτη μου ο υπολογιστης ετρεχε σε safe mode. Είσαι σίγουρος ότι τρέχει σε safe mode και όχι απλά σε χαμηλή ανάλυση;; Γιατί εμένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου κάνει το όλο σκηνικό.
anafleksh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι τρέχει σε safe mode και όχι απλά σε χαμηλή ανάλυση;; Γιατί εμένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου κάνει το όλο σκηνικό. Απολυτως σιγουρος ειχα ξαναπαθει κατι τετοιο και για να σου δωσω να καταλαβεις η οθονη γενικα ολα φαινονται καπως... καθολου κανονικα την προηγουμενη φορα που το ειχα παθει κατι ειχε καει στον υπολογιστη αλλα δεν θυμαμαι τι, και δεν θελω να πειραξω τα πραγματα που εχει μεσα το κουτι. Επιπλεον να προσθεσω οτι τωρα οταν ανοιγω τον υπολογιστη καμια φορα μου βγαζει ολομαυρη οθονη με τον κερσορα μονο χωρις να μπορω να τον κουνησω μετα απο 2-3 restart ξαναμπαινει σε safe mode (ηταν και πριν αλλα οταν μαυριζει δεν βλεπω τιποτα). Edit: επειδη θελω να τα κοιταζω ολα πηγα και ειδα την αναλυση και ειναι 640 x 480 ενω κανονικα δεν ειναι τοσο ειναι καπου στο 1400 x 780 αν δεν κανω λαθος..
legionarius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πρέπει να είναι παλιό το laptop σου και να υπερθερμάνθηκε η κάρτα γραφικών σου. Άσ'το λίγο να κρυώσει. Κάνε και καμία πατέντα.
stm00192 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πρέπει να είναι παλιό το laptop σου και να υπερθερμάνθηκε η κάρτα γραφικών σου. Άσ'το λίγο να κρυώσει. Κάνε και καμία πατέντα. Το πρόβλημα δεν το έχει το λαπτοπ του... απλά στο λαπτοπ έψαχνε λύσεις στο νετ για το desktop!!
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δες λίγο αυτήν την εικόνα αν σου βγάζει και εσένα να λέει safe mode ή ασφαλής λειτουργία σε κάθε γωνία τότε είναι αυτό και υπάρχει πρόβλημα στα windows αν δεν σου το γράφει και απλός είναι χαμηλή ανάλυση υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Πρέπει να είναι παλιό το laptop σου και να υπερθερμάνθηκε η κάρτα γραφικών σου. Άσ'το λίγο να κρυώσει. Κάνε και καμία πατέντα. :lol: Πως κάνεις το σεσουάρ να φυσάει κρύο;;Αν δεν δώσεις και σχεδιάγραμμα δεν μετράει.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 :lol: Πως κάνεις το σεσουάρ να φυσάει κρύο;;Αν δεν δώσεις και σχεδιάγραμμα δεν μετράει. Αυτο το σεσουαρ εχει διακοπτη επανω για ζεστο η για κρυο. Το ξερω γιατι ιδιο ειχε η μανα μου.χαχαχαχα
anafleksh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δες λίγο αυτήν την εικόνα αν σου βγάζει και εσένα να λέει safe mode ή ασφαλής λειτουργία σε κάθε γωνία τότε είναι αυτό και υπάρχει πρόβλημα στα windows αν δεν σου το γράφει και απλός είναι χαμηλή ανάλυση υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. :lol: Πως κάνεις το σεσουάρ να φυσάει κρύο;;Αν δεν δώσεις και σχεδιάγραμμα δεν μετράει. Ψηλε το θεμα ειναι οτι η αναλυση της οθονης ειναι τεραστια και βλεπω τα εικονιδια πολυ μεγαλα με αποτελεσμα να μην βλεπω ολη την οθονη και να μην μπορω να αλλαξω την αναλυση να μου εχει μονο μια...
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Αρα?δεν δουλευουν οι drivers της καρτας γραφικων.Εισαι σιγουρος οτι ειναι safe mode αυτο?
SPANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Βασικά αυτο που θα σου έλεγα αρχικά ειναι απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers της κάρτα γραφικών και αν δούμε οτι πάλι δεν γίνεται δουλειά καλο θα ήταν να σκεφτείς την λύση του format
anafleksh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Βασικά αυτο που θα σου έλεγα αρχικά ειναι απεγκατάσταση και εγκατάσταση των drivers της κάρτα γραφικών και αν δούμε οτι πάλι δεν γίνεται δουλειά καλο θα ήταν να σκεφτείς την λύση του format Πριν 1 μηνα το πηγα windows 7 οσο για την επανεγκατασταση των drivers εχω πεταξει δισκακια και χαρτια γενικα οτι ειχε.. :/
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Πριν 1 μηνα το πηγα windows 7 οσο για την επανεγκατασταση των drivers εχω πεταξει δισκακια και χαρτια γενικα οτι ειχε.. :/ Συγχαρητήρια! Ιντερνέτ έχεις; Γιατί υπάρχουν οι drivers και εκεί. Αν δεν ξέρεις το υλικό σου πες μας να σου πούμε πως να το βρεις.
anafleksh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Συγχαρητήρια! Ιντερνέτ έχεις; Γιατί υπάρχουν οι drivers και εκεί. Αν δεν ξέρεις το υλικό σου πες μας να σου πούμε πως να το βρεις. Για να σου γραφω τρελε εχω..και δεν ξερω πως να βρω αυτο το υλικο που λες :/ Βεβαια την προηγουμενη φορα που ειχα παθει το ιδιο θεμα ειχε καει 1 απο τους 2 καρτες γραφικων που εχω.. Gigabytes γραφει απανω και ειναι χρυσοι (αν εχει καποια σημασια αυτο). EDIT: Μηπως φταιει κιολας που τα windows μου βγαζαν εδω και καμια βδομαδα οτι θα ληξουν? και ετσι χαλασε η καρτα γραφικων? Και δεν μπορω να τα κανω αναβαθμιση γιατι τους κωδικους τους εχει ο τεχνικος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.