zoranb Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 αν κ δεν είμαι απόλυτος και με αυτό που λες τί άλλο ντιζαϊνάτι θα μπορούσα να βάλω αντί για πέργκολα;
zoranb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ε ναί να υπάρχει αυτή η εναλλακτική, γιατί ρωτάς όμως;
leftermann Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 ρε συ Ζόραν, 2 μέτρα άνοιγμα δεν είναι πολλά, μπορείς να βάλεις μια νορμάλ τέντα με μπράτσα, όπως αυτές που έχουν όλα τα μπαλκόνια αλλά με μικρότερη κλίση. Και αν θες οπωσδήποτε και πέργκολα, φτιάξτην μόνος σου κάτω από την τέντα. Στο πράκτικερ έχει όλα τα απαραίτητα, αλλά τσέκαρε και αλλού αν βρεις γιατί είναι πανάκριβο. Για όλα μαζί θα έλεγα χοντρικά κάνα χιλιάρικο... Υποθέτω ότι το μπαλκόνι σου είναι εντελώς ακάλυπτο από πάνω.
zoranb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Σωστα υποθέτεις φίλε, πράγματι το μπαλκόνι είναι ακάλυπτο από πάνω. Επίσης δυστυχώς, δεν μπορώ να καρφώσω τίποτα στο τοίχο γιατί ειναι τσιμεντοσανίδα οπότε η τέντα με μπράτσα δεν γίνεται. Τέντα μπορώ να βάλω μόνο πάνω στη πέργκολα η οποία (πέργκολα), αναγκαστικά θα πρέπει να στηρίζεται σε 4 πόδια αφού στη τιμεντοσανίδα δεν μπορεί να πιάσει. Στο Praktiker που λες οτι έχει πέργολες τί έννοείς; Ξύλινες; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2011 από zoranb
leftermann Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 (κάλιο αργά, παρά αργότερα) στο πράκτικερ έχει υλικά για να φτιάξεις πέργκολα. Δεν ξέρω αν έχει και έτοιμες. Έτοιμες έχω δει στο Leroy merlin. Δεν μου πολυάρεσαν, αλλά γούστα είναι. Πρέπει να σου ταιριάξουν και οι διαστάσεις.
zoranb Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 επανέρχομαι πάλι στο θέμα γιατί καλοκαιριάζει κ ο ήλιος καίει για μας τους... λοιπόν θέλω να ρωτήσω, άδεια από πολεοδομία για πέργκολα χρειάζεται βρε μάγκες;
DrLo Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 επανέρχομαι πάλι στο θέμα γιατί καλοκαιριάζει κ ο ήλιος καίει για μας τους... λοιπόν θέλω να ρωτήσω, άδεια από πολεοδομία για πέργκολα χρειάζεται βρε μάγκες; http://www.domiki.gr/adeies/oikodomikh-adeia2.htm Από όσο καταλαβαίνω όχι αλλά πάλί ίσως εξαρτάται από το που τη βάζεις [τη πέργκολα] http://www.michanikos.gr/topic/5194-%CE%A0%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CF%8E%CE%BC%CE%B1/
gtroza Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 βάλε μιά μεγάλη ομπρέλα οι πέργκολες μπήκαν στα τεκμήρια! πλάκα κάνω .
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Παιδιά νομίζω πως δεν πρέπει να πάω σε ξύλινη λύση, αλλά να φτιάξω μια αλουμινένια, εκτός το ότι είναι το θέμα της φθοράς που έχουν οι ξύλινες, θα είναι κ λίγο risky να σκαρφαλώνω κ να είμαι εκτεθημένος στο κενό για να την ξύσω, βάψω κλπ. οπότε καλύτερα αλουμίνιο. Το θέμα τώρα είναι πως πρέπει να αποφασίσω πως θα κάνω τη λύση της οροφής της με την ανοιγοκλεινόμενη τέντα αλλά κ το ότι θέλω να έχει στο ένα πλαϊνό της φουρούσι, μια τέντα, που να πέφτει κάθετα ώστε να κρύβει τον ενοχλητικό απογευματινό ήλιο που έρχεται από το πλάι. Έχει κανείς να προτείνει τίποτα;
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Θα ταιριάζει με τον χώρο η μεταλλική;; Καλύτερα ξύλινη που ξέρεις και πως να την δουλέψεις. Με αλουμίνιο έχεις ασχοληθεί ποτέ; Όχι ότι είναι δύσκολο σε περίπτωση που πάρεις δομικό, σαν lego θα είναι αλλά πανάκριβο. Όσο για τα δοκάρια του ξύλου τα βερνικώνεις πριν τα ανεβάσεις και κρατάνε για πολλά χρόνια χωρίς συντήρηση
zoranb Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 πόσα χρόνια να κρατάνε δηλαδή τα ξύλα χωρίς βαφές κλπ? εγώ υπολόγιζα κάθε 3χρονάκια πως θα θέλουν φτιάξιμο το αλουμίνι δεν θα το φτιάξω μόνος μου εντάξει, απλώς θα επιμεληθώ του σχεδίου ώστε να το γίνει όπως θέλω, στα μέτρα μου
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 6-7 χρόνια έχω δει μία, αντέχει ακόμα χωρίς εμφανείς τουλάχιστον φθορές. Ξαναλέω, αλουμίνιο στο μπαλκόνι θα σαρέσει;
zoranb Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 δείξε μου άσχημη αλουμινένια για να σου πώ, όχι πως έχω δεί κάτι συγκεκριμένο αλλά τόσο χάλια είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα