apd453 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Leonidas δουλεύεις και συντηρείς μόνος σου τον εαυτό σου; Είναι σαν να τρως παλούκι και να αναρωτιέσαι "αν σφίξω λες να μου αρέσει?"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ναι εντελώς μόνος. Έχω και γουιφί. Και με παίρνουν και κανά τηλέφωνο. Και στην τσέπη έχω ένα δαχτυλίδι που πήρα για την αγαπητικιά μου, αλλά με τόσο κώλο που περνάει από μπροστά μου μέχρι το βράδι παίζει να το έχω δώσει σε άλλη. Post of the month μαζί με το προηγούμενο για μένα! :-D
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Να κατι που θελω να κανω στη ζωη μου. Βεβαια μπροστα στην τωρινη αγαπητικια. Η μάνα μου βαρέθηκε να με βλέπει να είμαι ένας επιπόλαιος ρεμπεσκές και όλο μου σπάει την παπάρα να γίνω άνθρωπος και να βρω μια σταθερή κοπέλα επιτέλους. Και τώρα βρήκα μια ξερωγώ. Και με παίρνει η μάνα μου τηλέφωνο και μου λέει τι κάνεις ρε και της λέω κάθομαι στο καφενείο και χαζεύω διερχόμενους κώλους και μου λέει οκ καλά κάνεις για να μην βαριέσαι συνέχισε μέχρι το απόγευμα που σχολάει η Χ (η κοπέλα) και της λέω ώπα μάνα μου δίνεις την ευχή σου να την κερατώσω και να συνεχίσω να είμαι ένα ανεύθυνο ρεμάλι λοιπόν;; και μου λέει όχι ρε βλάκα μόνο να ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ άλλες σου είπα αλλά να μην κάνεις τίποτα παραπάνω γιατί θα σε αποκληρώσω και λέω οκ ρε μάνα.
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 θα κάνω το καθήκον μου σαν άνδρας ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΩΛΟΙΝΣΟΜΝΙΑ ΕΝΤΙΤ ΠΑΤΑΩ ΡΕΠΛΑΗ ΓΡΑΦΕΙ ΚΟΥΟΤ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ
apd453 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Όπως και να κάνεις το καθήκον σου στιγμές σαν αυτή που έχεις τώρα δύσκολα θα ξανάχεις.
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Leonidas δουλεύεις και συντηρείς μόνος σου τον εαυτό σου; Ναι. Αλλα μένω με τους γονείς μου. Εννοείται οτι σε μερικά απο αυτά που έχω κάνει με βοήθησε και ο πατέρας μου. @:Freedubus είσαι αρχηγός ρε φίλε! Φίλε θίγεις ένα τεράστιο θέμα το οποίο με έχει απασχολήσει και εμένα παλαιότερα. Τώρα που μεγάλωσα λίγο κατέληξα στα εξής: Βρε δε γαμιέται, μια ζωή την έχομεν. Και θα φάμε, και θα πιούμε, και θα καπνίσουμε κλπ. Όσα πάνε και όσα έρθουν. Ζήσε τη ζωή σου όπως σου γουστάρει και ΚΛΆΙΝ ΜΆΙΝ. Δεν είσαι πολύ λάθος φίλε! Σημασία εχει να περνάς καλά και να ευχαριστιέσαι κάθε μέρα της ζωης σου!! Οι υπόλοιποι του forum τι κανουνε για την ζωή τους??
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Όπως και να κάνεις το καθήκον σου στιγμές σαν αυτή που έχεις τώρα δύσκολα θα ξανάχεις. μπραβο. πες του και αλλα...
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Και έχω να πώ οτι αυτό που κάνω για τη ζωή μου είναι ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Και έχω να πώ οτι αυτό που κάνω για τη ζωή μου είναι ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ Αν σ'αρεσει και το ευχαριστιέσαι δεν είναι λάθος!
DhZou Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οπως το βλέπω: Αραγμα στο καφενείο right Ουίσκι στις 12 το μεσημέρι wrong Με WiFi right Δαχτυλίδι στην κωλότσεπη wrong για να το δώσεις στην αγαπητικιά wroooong Ισως το δώσεις σε καμιά τυχαία για να σου κάτσει riiight
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Και έχω να πώ οτι αυτό που κάνω για τη ζωή μου είναι ένα τεράστιο ΛΑΘΟΣ define 1. κοιτας κωλους στην παραλια ενω επρεπε να κοιτας της κοπελας σου. 2. κοιτας της κωλαθρες των γριων. 3. προσεχως θα κανεις κανεις δωρο ενα δαχτυλιδι στην κοπελα σου , με την αναλογη προταση. ποιο ειναι το λαθος.
alex_000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν καπνίζω, δεν πίνω (περισσότερο απο οτι πρέπει), γυμνάζομαι, περνάω ωραία και είμαι ικανοποιημένος με την δουλεία μου, διασκεδάζω σπίτι με ταινίες , pc σειρές κτλ και παντρεύομαι σε κάνα μήνα. Δεν έχω κάτι να αλλάξω κυριλέ είμαι. Ίσως κάνα παιδί αλλά δεν είμαι φαν. Σκέφτομαι αν είναι κορίτσι δεν θα ξέρω τι να κάνω μαζί του εκτός από pedobear jokes. Αν μου κάτσει αγόρι βέβαια θα είναι το πιο happy άτομο στον πλανήτη με τέτοιο καΐλα πατέρα οπότε και εδώ παίζει δίλημμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.