Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Αεροπορική Εταιρία

PetrosMac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις απο την Alitalia....Θα κάνω ένα ταξίδι και μου έρχεται φθηνά με την συγκεκριμένη εταιρία....Περιμένω απαντήσεις...!!!;)

Δημοσ.

Μια χαρά εντυπώσεις, χωρίς καθυστερήσεις. Αν και έχω ακούσει από άλλους ότι χάνονται βαλίτσες κτλ... εμένα δε μου έχει τύχει.

ΥΓ. Θα γελάς με τα αγγλικά τους. Όπως όλων των Ιταλών, είναι τα χειρότερα του κόσμου

Επίσης, οι αεροσυνοδές είναι milf περιποιημένα όμως και οι αεροσυνοδοί είναι ντυμένοι σαν... 1960. Ένα περίεργο ντύσιμο.Μην πιεις χυμό πορτοκάλι.

Δημοσ.

Αν μπορείς πάρε χειραποσκευή και απέφυγε τις αποσκευές. Τρία περιστατικά με χαμένες αποσκευές, στο ένα από αυτά, ήρθε συνεργάτης από Ιταλία για το ΠΣΚ και η βαλίτσα του ήρθε στο ξενοδοχείο του Κυριακή μεσημέρι, την ώρα που πλήρωνε για check out!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εδώ ένα φιλαράκι είχε σοβαρό πρόβλημα με τις αποσκευές του στην Alitalia, αυτός βρέθηκε Παρίσι και οι βαλίτσες πήγαν κάπου αλλού.

Τις παρέλαβε 40 ημέρες αργότερα. Σε κακά χάλια.

Δημοσ.

Ελπίζω να γνωρίζετε ότι εκτός Ιταλίας τις αποσκευές των επιβατών της Alitalia δεν τις φορτώνουν/ξεφορτώνουν υπάλληλοι της ίδιας της εταιρείας, αλλά υπάλληλοι κάποιας εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης. Στην Ελλάδα για παράδειγμα η Goldair.

Είναι λοιπόν λίγο άδικο να χρεώνεται περιστατικό απώλειας ή φθοράς επισκευής στην Alitalia και όχι στη Goldair, αλλά απ την άλλη ας διάλεγε καλύτερα τους συνεργάτες της.

Γενικά τα σχόλια μου μετά από καθημερινή παρατήρηση εδώ και χρόνια συμφωνούν με τα δικά σας παιδιά, ειδικά στο milf αεροσυνοδοί..

Τέλος αν θα πετάξεις από Αθήνα φίλε μου, μέχρι τη Ρώμη τουλάχιστον θα ναι λίγο milf και το αεροπλάνο να ξέρεις, χωρίς καμία διάθεση να σε τρομοκρατήσω και ειλικρινά δεν παίζει κανένα ρόλο ;)

Δημοσ.

2 φιλες μου που ταξιδευαν ρωμη-θεσσαλονικη, οταν πηγαν για check-in τους ειπαν οτι τις θεσεις τους τις ειχαν δωσει! δεν ξερω πως τα καταφεραν κι ετσι περιμεναν κατι ωρες μεχρι να τους βαλουν σε μια αλλη πτηση. επισης σε πτησεις εξωτερικου σερβιρουν μοναχα ενα απαισιο κρακερακι.και γενικα ειναι πανακριβη εταιρεια.

Δημοσ.

επισης σε πτησεις εξωτερικου σερβιρουν μοναχα ενα απαισιο κρακερακι.

ίίίίίίίίίίίίίίίίίίί πάει και το σαντουΐτσάκι

Δημοσ.

Αυτο για τις βαλιτσες ισχυει, ταξιδευει καποιος απο την οικογενεια τουλαχιστον 1-2 φορες το χρονο με αλιταλια και 2 φορες που χαθηκε βαλιτσα σε 2 μερες ηταν στο σπιτι. Ευτυχως την μια ηταν στην επιστροφη οποτε δεν επαιζε προβλημα.

Φαγητα - Ποτα κλπ νομιζω ειναι λιγο τραγικο να τα συζηταμε σε πτησεις 2 ωρων πχ για Ρωμη.

Δημοσ.

Οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες, ας πούμε οτι είναι κατηγορίας easyjet..

Περιστατικά χαμένων βαλιτσών, παλαιών αεροσκάφων και για φαγητό κοπανιστό αέρα :)

Για που θα ταξιδέψεις;

Δημοσ.

Καταραμενη πεινα, ψιλοπαλιος στολος και ρε τσουχτη, σε μια χωρα απο γεννηθηκε η monica, δε μπορεις να εχεις τετοιες αεροσυνοδους.

Υ.Γ μια φορα την χρησιμοποιησα αλλα απο οτι διαβαζω ειναι γενικο.

Δημοσ.

Tα αεροπλανα που πεσαν απο βλαβες η επειδη ηταν ασυντηρητα η επειδη ειχαν "καλους" πιλοτους, μπορει να ειχανε καλες αεροσυνοδους. Τι κριμα να μην ημουν επιβατης να δω γαμπιτσα και στητο στηθος...Θα πηγαινα με χορτασμενο ματι τουλαχιστον...

.....

.....

Δημοσ.

Έχω μια χαρά εμπειρία από easyjet.

Τι διάολο, όλα στους άλλους τυχαίνουν;

Δημοσ.

Μια χαρά εταιρεία είναι αν δεν πάρεις πτήση transit (με ενδιάμεσο προορισμό). Εκεί έχεις καλές ελπίδες να χάσεις τις βαλίτσες σου.

Δημοσ.

Περιστατικά χαμένων βαλιτσών, παλαιών αεροσκάφων και για φαγητό κοπανιστό αέρα :)

Για που θα ταξιδέψεις;

Για Μιλανο θα ταξιδέψω...Πάω για σπουδές στην Γένοβα....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...Με πείσατε...!!!Θα πάω με την Aegean...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...