PetrosMac Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά...Θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις απο την Alitalia....Θα κάνω ένα ταξίδι και μου έρχεται φθηνά με την συγκεκριμένη εταιρία....Περιμένω απαντήσεις...!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μια χαρά εντυπώσεις, χωρίς καθυστερήσεις. Αν και έχω ακούσει από άλλους ότι χάνονται βαλίτσες κτλ... εμένα δε μου έχει τύχει. ΥΓ. Θα γελάς με τα αγγλικά τους. Όπως όλων των Ιταλών, είναι τα χειρότερα του κόσμου Επίσης, οι αεροσυνοδές είναι milf περιποιημένα όμως και οι αεροσυνοδοί είναι ντυμένοι σαν... 1960. Ένα περίεργο ντύσιμο.Μην πιεις χυμό πορτοκάλι.
Holyday Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλό service αεροπλάνων Σχετικά ευρύχωρες θέσεις In flight menu..σαντουΐτσάκι
Alejandro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αν μπορείς πάρε χειραποσκευή και απέφυγε τις αποσκευές. Τρία περιστατικά με χαμένες αποσκευές, στο ένα από αυτά, ήρθε συνεργάτης από Ιταλία για το ΠΣΚ και η βαλίτσα του ήρθε στο ξενοδοχείο του Κυριακή μεσημέρι, την ώρα που πλήρωνε για check out!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κι εδώ ένα φιλαράκι είχε σοβαρό πρόβλημα με τις αποσκευές του στην Alitalia, αυτός βρέθηκε Παρίσι και οι βαλίτσες πήγαν κάπου αλλού. Τις παρέλαβε 40 ημέρες αργότερα. Σε κακά χάλια.
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Ελπίζω να γνωρίζετε ότι εκτός Ιταλίας τις αποσκευές των επιβατών της Alitalia δεν τις φορτώνουν/ξεφορτώνουν υπάλληλοι της ίδιας της εταιρείας, αλλά υπάλληλοι κάποιας εταιρείας επίγειας εξυπηρέτησης. Στην Ελλάδα για παράδειγμα η Goldair. Είναι λοιπόν λίγο άδικο να χρεώνεται περιστατικό απώλειας ή φθοράς επισκευής στην Alitalia και όχι στη Goldair, αλλά απ την άλλη ας διάλεγε καλύτερα τους συνεργάτες της. Γενικά τα σχόλια μου μετά από καθημερινή παρατήρηση εδώ και χρόνια συμφωνούν με τα δικά σας παιδιά, ειδικά στο milf αεροσυνοδοί.. Τέλος αν θα πετάξεις από Αθήνα φίλε μου, μέχρι τη Ρώμη τουλάχιστον θα ναι λίγο milf και το αεροπλάνο να ξέρεις, χωρίς καμία διάθεση να σε τρομοκρατήσω και ειλικρινά δεν παίζει κανένα ρόλο
pavlinaki Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 2 φιλες μου που ταξιδευαν ρωμη-θεσσαλονικη, οταν πηγαν για check-in τους ειπαν οτι τις θεσεις τους τις ειχαν δωσει! δεν ξερω πως τα καταφεραν κι ετσι περιμεναν κατι ωρες μεχρι να τους βαλουν σε μια αλλη πτηση. επισης σε πτησεις εξωτερικου σερβιρουν μοναχα ενα απαισιο κρακερακι.και γενικα ειναι πανακριβη εταιρεια.
Holyday Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 επισης σε πτησεις εξωτερικου σερβιρουν μοναχα ενα απαισιο κρακερακι. ίίίίίίίίίίίίίίίίίίί πάει και το σαντουΐτσάκι
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αυτο για τις βαλιτσες ισχυει, ταξιδευει καποιος απο την οικογενεια τουλαχιστον 1-2 φορες το χρονο με αλιταλια και 2 φορες που χαθηκε βαλιτσα σε 2 μερες ηταν στο σπιτι. Ευτυχως την μια ηταν στην επιστροφη οποτε δεν επαιζε προβλημα. Φαγητα - Ποτα κλπ νομιζω ειναι λιγο τραγικο να τα συζηταμε σε πτησεις 2 ωρων πχ για Ρωμη.
tsioudiver Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες, ας πούμε οτι είναι κατηγορίας easyjet.. Περιστατικά χαμένων βαλιτσών, παλαιών αεροσκάφων και για φαγητό κοπανιστό αέρα Για που θα ταξιδέψεις;
kuzko21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καταραμενη πεινα, ψιλοπαλιος στολος και ρε τσουχτη, σε μια χωρα απο γεννηθηκε η monica, δε μπορεις να εχεις τετοιες αεροσυνοδους. Υ.Γ μια φορα την χρησιμοποιησα αλλα απο οτι διαβαζω ειναι γενικο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Tα αεροπλανα που πεσαν απο βλαβες η επειδη ηταν ασυντηρητα η επειδη ειχαν "καλους" πιλοτους, μπορει να ειχανε καλες αεροσυνοδους. Τι κριμα να μην ημουν επιβατης να δω γαμπιτσα και στητο στηθος...Θα πηγαινα με χορτασμενο ματι τουλαχιστον... ..... .....
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες, ας πούμε οτι είναι κατηγορίας easyjet.. Έχω μια χαρά εμπειρία από easyjet. Τι διάολο, όλα στους άλλους τυχαίνουν;
xpapias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μια χαρά εταιρεία είναι αν δεν πάρεις πτήση transit (με ενδιάμεσο προορισμό). Εκεί έχεις καλές ελπίδες να χάσεις τις βαλίτσες σου.
PetrosMac Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οι εντυπώσεις δεν είναι οι καλύτερες, ας πούμε οτι είναι κατηγορίας easyjet.. Περιστατικά χαμένων βαλιτσών, παλαιών αεροσκάφων και για φαγητό κοπανιστό αέρα Για που θα ταξιδέψεις; Για Μιλανο θα ταξιδέψω...Πάω για σπουδές στην Γένοβα.... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...Με πείσατε...!!!Θα πάω με την Aegean...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.