FarCry Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Στην πορτογαλια δεν διώκεται νομικα νομιζω. Και η χρηση απο τοτε που εγεινε και εκει παρομοιος νομος επεσε δραματικα. αν το κανουν αυτο στην ελλαδα μαζι τους ειμαι. αλλα δε θα το κανουν At the recommendation of a national commission charged with addressing Portugal's drug problem, jail time was replaced with the offer of therapy. The argument was that the fear of prison drives addicts underground and that incarceration is more expensive than treatment — so why not give drug addicts health services instead? Under Portugal's new regime, people found guilty of possessing small amounts of drugs are sent to a panel consisting of a psychologist, social worker and legal adviser for appropriate treatment (which may be refused without criminal punishment), instead of jail. http://www.time.com/time/health/article/0,8599,1893946,00.html εδω τα αδεσποτα στους δρομους δε μπορουν να μαζεψουν, θα μαζεψουν τους ναρκομανεις του δρομου και θα τους θεραπευσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το τι κανει ο καθενας στο σωμα του ειναι δικαιωμα του, και το μαθημα για τα ναρκωτικα και γενικα οτι ουσια υπαρχει ειναι πολυ πιο χρησιμο απο την μουσικη και τα θρησκευτικα στα σχολεια. ...και τη γυμναστική ξέχασες. Και να καταργήσουν και την υποχρεωτική παιδεία με την ευκαιρία. Το τί κάνει κανείς στο μυαλό του να είναι δικαίωμά του. το οτι θελουν να αδειασουν τις φυλακες γιατι ειναι οικονομικα ασυμφορες για το κρατος και λεφτα δεν υπαρχουν το σκεφτηκε κανεις? λεω εγω τωρα.... θα ξεπερασουμε και την ολλανδια ...βασικά, κάτσε να δούμε αν/όταν περαστεί τέτοιος μπατεσκυλοαλεστονόμος, αυξηθεί η χρήση. Για ΠΟΛΥ μιλάμε. Διότι δεν είναι μόνο η απαγορευτικές πολιτικές που ανοίγουν αγορές. (...λες αυτό να εννοούσε "λεφτά υπάρχουν";...Ίδωμεν.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agent_smith Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Στην πορτογαλια δεν διώκεται νομικα νομιζω. Και η χρηση απο τοτε που εγεινε και εκει παρομοιος νομος επεσε δραματικα. Δες ποσα ατομα πανε απο ναρκωτικα και ποσα απο αλκοολ. Και απο ναρκωτικα πεθαινει καποιος απο 2 λογους κυριως: το οτι ειναι παρανομο αρα πουλιεται χωρις ελεγχο κομμενο με οτι νανε μεσα και επειδη δεν υπαρχει σωστη ενημερωση για το τι κανουν πως το κανουν κλπ. Εσυ δηλαδη θεωρεις καποια ουσια καλη επειδη το λεει ο νομος οτι ειναι? Απο ελλειψη κοκας και ηρωινης δεν πεθαινεις. Απο ελλειψη αλκοολ ομως μαντεψε τι γινεται. Και οχι, ουτε πταισμα θα επρεπε να ηταν. Το τι κανει ο καθενας στο σωμα του ειναι δικαιωμα του, και το μαθημα για τα ναρκωτικα και γενικα οτι ουσια υπαρχει ειναι πολυ πιο χρησιμο απο την μουσικη και τα θρησκευτικα στα σχολεια. Νομίζω ότι περί σκληρών ναρκωτικών ουσιών τίθεται και ένα θέμα αύξησης της εγκληματικότητας ιδιαίτερα όταν οι χρήστες φτάνουν σε οικονομικό αδιέξοδο για την προμήθεια των ουσιών αυτόν. Τέτοιο έτος κατά άλλες συνθήκες έπρεπε να είχαμε κατασκευάσει περισσότερα σωφρονιστικά ιδρύματα για την πάταξη τέτοιον συνθηκών και έπρεπε να είχαν δημιουργηθεί υπηρεσίες πρόνοιας. Θα προτιμούσα περισσότερο το όσο αφόρα την χρήση τουλάχιστον σκληρών ναρκωτικών που άμεσα μπορούν να επιφέρουν ζημιά στην κοινωνία και σε άτομα γύρο από τον χρήστη να εφαρμόζαμε το Αμερικάνικο πρότυπο, δηλαδή αυτό που πας φυλακή άμεσα. Αργά και σταθερά κάνουμε ένα βήμα προς την ουγκαντοποιηση της Ελλάδας η τουλάχιστον ότι έχει απομείνει από αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 δε μου λέτε, υπάρχει κάποιο τεστ που κάνουν στους οδηγούς οχημάτων για να δουν αν έχουν πιει τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ; θα γεμίσουνε οι δρόμοι χαρούμενους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Θα ανοίξουν κόφι σόπς; Θα πίνουμε επιτέλους καλαματιανό και οχι αλβανούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Είναι ένα σωστό βήμα μεν, αλλά κατα τη γνώμη μου οι υπηρεσίες πρόνοιας οι οποίες θα στηρίξουν ένα τέτοιο εγχείρημα είναι ελλιπέστατες. Δεν υπάρχει το πλαίσιο μέσα απο το οποίο θα λειτουργήσει μια νέα στρατηγική αντιμετώπισης των ναρκωτικών. Δεν μπορούμε να πούμε, οκ το νομιμοποιούμε και το αφήνουμε ανεξέλεγκτο. Οι εθισμένοι χρήστες χρήζουν βοήθειας όπως και να έχει. Μέχρι τώρα η φυλακή προστάτευε και αυτούς κατα κάποιον τρόπο, αλλά και το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο. Πολύ φοβάμαι ότι στη πράξη θα αποτύχει παταγωδώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Θα ανοίξουν κόφι σόπς; Θα πίνουμε επιτέλους καλαματιανό και οχι αλβανούς; ναι ναι, 40 ευρώ το τσιγάρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PepeLePew Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Εάν εγώ βάλω 2 φυτά σπίτι μου για προσωπική μου χρήση, με τον καινούργιο νόμο θα είμαι παράνομος ή νόμιμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 E ναι φτάνει πολύ μάγκες τους κάναμε τους Αλβανούς, μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα ειδήσεις, εφημερίδες κτλ καλο θα ήτανε να put on halt ur hydroponics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ξαναλεω, μερικοι καθοριζεται την ηθικη σας βαση νομου. Και το οτι το αλκοολ και το τσιγαρο ειναι πολυ πιο επικυνδινο απο τα πιο πολλα "σκληρα" ναρκωτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 εγω τον Κουγια λυπαμαι. αν περασει αυτος ο νομος,θα μεινει χωρις δουλεια. Ποιος ο λογος πλεον να τον προσλαμβανουν γνωστοι γκει celebrities ως συνηγορο υπερασπισης,προκειμενου να πειθει με την 'ρητορικη' του το δικαστηριο οτι το ενα κιλο κοκας με την οποια πιαστηκε ο κατηγορουμενος ηταν για προσωπικη χρηση και το αδικημα θα πρεπει να χαρακτηρισθει ως πταισμα και να αφαιθει ελευθερος; τωρα με τον νεο νομο θα γλυτωνουν και τα περιττα εξοδα για δικηγορους και δεν θα χανουν τον χρονο τους με τρεξιματα στα δικαστηρια. εδω τα αδεσποτα στους δρομους δε μπορουν να μαζεψουν, θα μαζεψουν τους ναρκομανεις του δρομου και θα τους θεραπευσουν? τους μαζευουν.σε τιποτα Ολυμπιακους,σε καμια επισκεψη προεδρου Αμερικης.οπου υπαρχει αναγκη,υπαρχει και θεληση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Σόδομα και Γόμορρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Πολυ σωστο μετρο , ακριβως αυτο που χρειαζοταν η χωρα αυτη τη στιγμη. Σειρα να παρει η απελευθερωση των οπλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Σόδομα και Γόμορρα. Μην μιλας εσυ, επαιρνες datura Κατα τα αλλα ο Τουφας εχει δικιο Ξερετε υστερα απο καποια ηλικια αναθεωρουμε αυτα που μας εχει πει η μαμα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μην μιλας εσυ, επαιρνες datura ω μαλάκα το είχα ξεχάσει αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.