Προς το περιεχόμενο

LG Optimus 3D Παρουσίαση


privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3D ταινίες tick.gif

3D TVs tick.gif

3D κονσόλες tick.gif

3D παιχνίδια tick.gif

Τι λείπει ;

Ναι το βρήκατε. Kινητά με 3D τεχνολογία. Και όπως έγινε με το Optimus 2Χ (το πρώτο διπύρηνο κινητό) η LG προλαβαίνει τον ανταγωνισμό και φέρνει πρώτη την πρόταση της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας.
 

http://www.youtube.com/watch?v=8a-koQki3iE

 

Link.png Site: Παρουσίαση LG Optimus 3D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νωρίς ακόμα για 3D αλλά καλά έκανε και έβγαλε η LG το κινητό, όπως είναι σήμερα η αγορά πρέπει κάθε εταιρία να έχει παρουσία σε όλες τις κατηγορίες...και μόνο σαν prestige ότι η LG έβγαλε το πρώτο 3D κινητό αξίζει τον κόπο, για τον καταναλωτή τώρα, είπαμε, είναι νωρίς ακόμα.

Ας φτιάξουν μπαταρίες πρώτα και τα βλέπουμε τα υπόλοιπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαιρετικό κινητό. Αν και το μέγεθος του είναι λίγο μεγάλο για κινητό. Για υπολογιστής τσέπης όμως είναι καλό. Νομίζω πως το 3D είναι λίγο υπερεκτιμημένο. Η αγορά έχει μπουκώσει με φθηνά android και ψάχνουν για καινοτομίες όπως 3D για να κάνουν την διαφορά και να δικαιολογήσουν την μεγαλύτερη τιμή. Η δύο κάμερες 3D είναι πολύ κοντά για να δώσουν πραγματική τρισδιάστατη εμπειρία. Επίσης η οθόνη εάν είναι παρόμοια του nintento 3D δεν αντέχεται για πολύ ώρα. Π.Χ. η φωτογραφικές μηχανές 3D έχουν εμφανιστεί εδώ και 4 χρόνια με πρώτη την panasonic αλλά δεν έπεισαν το αγοραστικό κοινό. Ακόμα καλά καλά η φωτογραφίες των περισσότερων κινητών πλην ελάχιστων εξαιρέσεων , είναι μέτριας ποιότητας και αυτές τραβηγμένες υπό ιδανικές συνθήκες φωτισμού.

 

Η χρήση επεξεργαστών με δύο πυρήνες είναι περισσότερο marketing παρά πραγματική αναβάθμιση. Τα λειτουργικά android και iOS δεν έχουν πραγματικό multitasking και αμφιβάλω αν υπάρχουν εφαρμογές που να χρησιμοποιούν και τους δύο πυρήνες ταυτόχρονα. Απλά υπάρχουν εμπόδια στην αύξηση της ταχύτητας πάνω από 1.5 GHz διατηρώντας μικρή κατανάλωση. Ήδη έχουν κατασκευαστεί ARM τετραπύρινοι επεξεργαστές για tablets. Τα λειτουργικά δυστυχώς δεν έχουν προλάβει την ταχύτητα εξέλιξης των επεξεργαστών.

 

Ενώ η αγορά υπολογιστών έχει κορεσθεί προπολού η αγορά smartphones είναι φρέσκια ακόμα γιαυτό και η google αγόρασε την motorola για ανταγωνιστή στα ίσια την apple. Ίσως στο μέλλον το android να βγει σε έκδοση 3D και εκεί πραγματικά το τρισδιάστατα κινητά να έχουν άλλη χάρη.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτυχε να το πιάσω στα χέρια μου και να το δουλέψω τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Προσωπικά έμεινα με χειρότερες εντυπώσεις. Η οθόνη της συσκευής είναι χρόνια πίσω. Δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με SAMOLED κτλ. Τα χρώματα θυμίζουν iPhone 2G. Το έβαλα δίπλα-δίπλα με το GalaxyS μου και ήταν μέρα με τη νύχτα.

 

To 3D ελάχιστα εντυπωσιάζει. Και βιντεάκια είχα δει και φωτογραφίες είχα βγάλει και βίντεο. Κανένα δεν μου άφησε αυτή την wow αίσθηση που θα έπρεπε. Αντιθέτως, το θεώρησα εξαιρετικά μη λειτουργικό και εν τέλει μια λειτουργία που μετά από λίγη μόστρα στους φίλους, ο χρήστης θα πάψει και να το χρησιμοποιεί.

 

Οι 3D φωτογραφίες βγαίνουν χάλια. Έχουν πολύ κακή ποιότητα, ίσως χειρότερη και από το Nintendo 3DS. Θα βγάλεις μια-δυο για να δεις το 3D effect(το οποίο συνήθως δεν προσφέρει και κάτι ιδιαίτερο) και μετά θα γυρίσεις στην non-3d κάμερα. Δεν τραβάει τόσο καλές φωτογραφίες, ώστε να τις κρατήσεις στο pc σου για να τις έχεις.

 

Βιντεάκια και ταινίες. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Θα δεις μια-δυο φορές να βγάλεις την κ@υλα σου, αλλά ως εκεί. Άντε να βλέπεις που και που και κανα trailer σε 3d, έτσι να λες ότι το αξιοποιείς. Κατά τ'άλλα δε πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα κρατήσει το κινητό σε συγκεκριμένη θέση/απόσταση μπροστά στα μάτια του για παραπάνω από 3', μόνο και μόνο για να δει το 3D.

 

Πριν το δω ήμουν full ψημένος ότι θα είναι πραγματικά καλό και θα είναι η επόμενη συσκευή μου. Τώρα δεν το σκέφτομαι καν. Όχι συγκεκριμένα για το Optimus 3D, αλλά γενικά για συσκευή με την τωρινή 3D τεχνολογία. Δεν αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλο αλλα κουραζει η οθονη και ειναι πανακριβο πραγμα που σημαινει οτι εχει δρομο να διανυσει ακομα και μαλιστα αρκετο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω το εχω το κινητακι και πραγματικα ειναι το κατι αλλο.

το 3d ειναι ωραιο αλλα δεν ειναι και για χορταση.

και τις 3d tv μας δεν τις εχουμε συνεχεια σε 3d mode ετσι δεν ειναι?

η μπαταρια ειναι λιγη για τις δυνατοτητες του αλλα απο το νετ θα παρω μια στα 1800 οποτε θα ειμαι οκ απο εκει. θα περιμενω να βγει η 2.3.3 για να την περασω με το wifi απλα και γρηγορα. :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισης κατι που ξεχασα ειναι ωραιο να βλεπεις βιντεο full hd και απο mp4 που εχεις βαλει στο κινητο και απο το youtube και να μην τρωει κανενα μα κανενα κολλημα το τηλεφωνο.το hdmi κανει τρομερη δουλεια και τα βιντεο και το μενου και τα games τα παιζει απροβληματιστα στην tv σου σαν 3d η σαν 2d οπως θες εσυ δλ.

γενικα τα κανει ολα και ειναι σχετικα καλη η τιμη του το πηρα 585 απο το πλ.σιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι που το Optimus 2x εχει την τρομερη διαρκεια ζωης μπαταριας, και για αυτο το βγαλανε και σε 3D εκδοση και με dual channel μνημη... Ελεγα να παρω το optimus 3d αντι του 2x (που πηρα τελικα), αλλα μετα πηγα και ειδα το 3d του και εφυγα τρεχοντας προς την μερια του 2x. Πολυ στενη γωνια θεασης, πρακτικα αδυνατο να την διατηρησεις ακομα και σε ταινιες, αν καταφερεις δηλαδη να βρεις την γωνια για να δεις το 3d καν. Για την μπαταρια του δεν μπορω να εκφερω γνωμη, αλλα και στο theregister τα ιδια με την παρουσιαση ελεγαν πανω-κατω, οποτε μαλλον υπαρχει προβλημα. Εδω στο 2x η μπαταρια με το ζορι βγαζει την μερα με μετρια χρηση ιντερνετ - παιχνιδια. Και υποτιθεται πως ειναι απο τα “καλα“ τηλεφωνα στο θεμα της μπαταριας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...