Προς το περιεχόμενο

Συνεχίζεται η μείωση των συνδρομητών του World of Warcraft


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι πράγμα θα βγει τέλη του έτους; Νέο MMORPG από τη Blizzard;

 

:unsure: :unsure:

 

με κοροιδευες δεν ξερεις το swtor ? :P . σαν δεν ντρεπεσαι :mad: .

 

 

KilliK το The Old Republic μοιάζει καταπληκτικά στο gameplay του με το WoW από τα Videos που έχουν κυκλοφορήσει, έχει ένα εντελώς καινούργιο (και πολύ ανώτερο) storyline και δεν βλέπω το λόγο να μην τραβήξει πολύ κόσμο απ το WoW. Τα Preorder έχουν ξεκινήσει, κάποιοι λένε οτι όσοι κάνουν preorder Οκτώβριο το πολύ Νοέμβριο θα παίζουν!

 

Φανταστείτε το απέραντο σύμπαν του Star Wars σε MMORPG. Το δε Knights of the Old Republic κάλλιστα έβγαινε σε Ταινία. Σίγουρα στα MMORPG λείπει το σενάριο και το The Old Republic έχει τα φόντα να το δώσει! Για το Potter συμφωνώ αν και καμία σχέση οι fans του ενός με του άλλου (μη συγκρίσιμα) και το SW έβγαλε την τελευταία του τριλογία πριν από 6 χρόνια και δεν το κάνει τόσο παλιό (αν και το storyline καμία σχέση δεν θα έχει με τα έργα που έχουμε δει θα ναι πολύ πολύ πρίν). Επιπλέον θα δούμε πλανήτες και κόσμους που θαυμάσαμε σε έργα και games (ακόμα και στα clone wars) σε ένα ολοκληρωμένο mmorpg! Έχω εμπιστοσύνη στην Bioware και την Lucas.

 

Α να δούμε!

:-)

Ακριβως γιαυτο το λατρευουν και εγω το λατρευω το θελω :wub: .

Εχει ιστορια πισω του και μπροστα του.Με τοσους κοσμους που εχει πληθυσμο και γενικα θα κανει θραυση.Το storyline το πιο βαρυ κοματι του ειναι και το πιο καλο χαρτι του.Αλλα δυστυχως θα το δουμε καπου τον νοεμβρη-δεκεμβρη :unsure: . Αλλα πιστεψε με δεν εχω δει αλλους ανθρωπους που μπορουν να περιμενουν για ενα mmo 3-4 χρονια απο τοτε που βγηκε το start για το developing.

Lucasart+bioware = Wow owned + money + fan got crazy :-) .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οπως ειπαν και οι πιο πανω, ΜΜORPG = ανουσιο grinding που μετα απο συντομο χρονικο διαστημα εισαι παλι στο μηδεν.

Γιατί όταν τέλειωσες το Mass Effect σου ήρθε κάποια επιταγή σπίτι και δεν ήσουν στο μηδέν; Το παιχνίδι το παίζεις γιατί σου αρέσει και διασκεδάζεις. Αν ο σκοπός σου είναι να αποκτήσεις κάποια αντικείμενα για να σε θαυμάζουν οι άλλοι όταν είσαι idle, τότε δυστυχώς παίζεις λάθος παιχνίδι (εκτός και αν διασκεδάζεις με αυτό οπότε :))

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με κοροιδευες δεν ξερεις το swtor ? :P . σαν δεν ντρεπεσαι :mad: .

 

Ναι, άσε δεν συνεννοούμαστε. Εγώ μίλαγα για το νέο Blizzard MMO, αυτοί προφανώς εννοούσαν το SW:TOR και συνεχίστηκε ωραία ο εποικοδομητικός αυτός διάλογος :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα είναι ότι οι 9 στους 10 παίζουν από το 2005, και πλέον για αυτούς το παιχνίδι είναι ένα οδυνηρά προβλέψιμο μαθηματικό πρόβλημα. Είναι όλοι άκρως αντικοινωνικοί, και το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν όποιον έχει χαμηλότερη απόδοση επειδή δεν έχει κάνει 10 χρόνια διατριβή στα mechanics του παιχνιδιού, ή να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο το χρόνο τους για grinding.

 

Η αίσθηση που σου αφήνει, είναι αυτή ενός άσχημου εργασιακού περιβάλλοντος.

 

Αυτό. Αν είναι να πρέπει να κάνω διδακτορικό στα mechanics ενός παιχνιδιού για να το "απολαύσω" και να μπορώ να ανταποκριθώ (για χαλάρωση ούτε λόγος...), καλύτερα να διαβάσω στο χρόνο αυτό τα μαθήματα της σχολής μου, που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα μου είναι χρήσιμα για πάντα, όχι μόνο για ένα παιχνίδι! Αν τα raids για να πάρεις items είναι πιο αγχωτικά και από το να δουλεύεις στην πραγματικότητα, γιατί να μην εργάζεσαι καλύτερα στο χρονικό αυτό διάστημα, ώστε οι κόποι σου τουλάχιστον να ανταποκρίνονται σε πραγματικά αντικείμενα; :-P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για το auction house του diablo 3 το οποίο θα περιλαμβάνει trade με πραγματικό χρήμα. Εκεί να δεις chinese farming που έχει να γίνει. Κάπου διάβασα ότι η blizzard θα κόβει χαρτζιλίκι από κάθε συναλλαγή με πραγματικά λεφτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

=το The Old Republic μοιάζει καταπληκτικά στο gameplay του με το WoW=

 

αυτο δεν ειναι απαραιτητα θετικο.

 

=έχει ένα εντελώς καινούργιο (και πολύ ανώτερο) storyline=

 

το αν ειναι ανωτερο η οχι,ειναι προσωπικη αποψη και τιποτα παραπανω.

 

 

=και δεν βλέπω το λόγο να μην τραβήξει πολύ κόσμο απ το WoW. =

 

ποσο κοσμο υπολογιζεις να τραβηξει;

 

 

=Φανταστείτε το απέραντο σύμπαν του Star Wars σε MMORPG.=

 

δεν διαφωνωνω,αλλα δυο παρατηρησεις:

 

1.το Star Wars ειναι κυριως fantasy σε scifi setting.

Το WoW ειναι ενα μιγμα fantasy και scifi στοιχειων.

Στο WoW θα βρεις μαγους με fireballs,οσο και aliens με lasers.Eπομενως το WoW προσφερει μεγαλη ελευθερια για να πειραματισμουν οι developers,απο το gameplay μεχρι το lore.

 

2.Oταν ξεκινησει το Old Republic,oλοι θα θελουν να γινουν jedi,sith,dark jedi η mercenaries ως δευτερη επιλογη.Που σημαινει οτι το συμπαν του SW (στην ουσια ενας galaxy ειναι) μπορει να ειναι απεραντο,αλλα

θα περασει καμποσος καιρος μεχρι να επανελθει μια ισορροπια αναμεσα στα classes και να γινει πιο στρωτο το gameplay του.Κατι παρομοιο ειχε περασει και το WoW στο πρωτοξεκινημα του.

 

 

 

=Το δε Knights of the Old Republic κάλλιστα έβγαινε σε Ταινία. Σίγουρα στα MMORPG λείπει το σενάριο και το The Old Republic έχει τα φόντα να το δώσει! =

 

ε ναι Warhammer,Conan,LOTR τι σεναρια να δωσουν αυτα απεναντι στο SW.. :rolleyes:

 

 

Έχω εμπιστοσύνη στην Bioware και την Lucas.

 

εγω ομως δεν εχω εμπιστοσυνη στον Lucas. :mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

LOL, ότι νανε! Το WoW έχει εξελιχθεί πάρα πολύ από τότε. Η δεν έχεις παίξει WoW στο 60 και μετά 70-80-85 ή κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά. Παλιότερα είχε ποιο πολύ χαβαλέ στο WoW, αλλά κυρίως γιατί ήταν κάτι καινούργιο. Πλέον έχει κουράσει και καλό θα ήταν να ασχολιόταν με κάνα άλλο Game η Blizzard, αλλά για τα λεφτά τα κάνει όλα. Παρ΄όλα αυτά έχει προσθέσει πολύ ωραία features.

 

Φιλε μου το wow στα 60 LvL ηταν hardcoradiko και γαμω.Mετα με τα expansion για να προσελκύσουν κοσμο το κανανε και για 11 χρονων παιδακια.Ειδικα στο τελευταιο expansion που δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό. Αν είναι να πρέπει να κάνω διδακτορικό στα mechanics ενός παιχνιδιού για να το "απολαύσω" και να μπορώ να ανταποκριθώ (για χαλάρωση ούτε λόγος...)

Δεν καταλαβαίνω γιατί "πρέπει"; Να ανταποκριθείς που;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Το WoW ειναι ενα μιγμα fantasy και scifi στοιχειων.

Στο WoW θα βρεις μαγους με fireballs,οσο και aliens με lasers.Eπομενως το WoW προσφερει μεγαλη ελευθερια για να πειραματισμουν οι developers,απο το gameplay μεχρι το lore.

 

 

Το lore του WoW το εχουν τραβηξει απο τ' αυτια. Δε λεω, και στο warcraft 2/3 ειχε καποια στοιχεια τεχνολογιας, αλλα πλεον το εχουν κανει γελοιο, που πραγματικα δεν ηταν σε εποχες vanilla. Μοτοσυκλετες, ρουκετες mounts και υπολογιστες θα μπορουσαν να λοιπουν. Μεχρι και σχολια για fragmented hard drives κανουν κατι gnomes σε μια περιοχη στο northrend.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το lore του WoW το εχουν τραβηξει απο τ' αυτια.

 

πιστεψε με,αν καποιο lore εχει τραβηχθει απο τα αυτια,αυτο ειναι του SW με τα αθλια prequels του George Luca$ (και εν μερει το ROTJ)

 

 

 

Μοτοσυκλετες, ρουκετες mounts και υπολογιστες θα μπορουσαν να λοιπουν.

 

γιατι; οι παικτες ειχαν ευχαριστηθει πολυ με αυτες τις προσθηκες.θυμαμαι οταν ειχε πρωτοδιαφημιστει η μοτοσυκλετα,ολοι κανανε σαν τρελοι για το ποτε θα βγει το expansion.

 

εξαλλου ολη αυτη η τεχνολογια δεν απεικονιζεται ως υπερμοντερνα αλλα εχει μια retro/steampunk αισθητικη.γεγονος που βοηθαει αρκετα ωστε να μην ξενιζει οταν συνυπαρχει με fantasy στοιχεια.

 

και ειναι τετοιου ειδους,μικρες αλλα τοσο σημαντικες,επιλογες που ειχε την σοφια η Blizzard να κανει οταν εφτιαχνε το παιχνδι,οι οποιες οδηγησαν το παιχνδιι να κατεχει την σημερινη μεγαλη επιτυχημενη θεση του.

Το WoW ειναι ενα αριστουργημα απο αποψη gaming design,και καλα κανει το Old Republic και το αντιγραφει.αρκει να μην μεινει μονο εκει αλλα να φερει και τις δικιες του ιδεες στην κατασκευη του παιχνιδιου.αυτο θα ειναι θετικο για ολους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@KilliK

ναι δεν αντιλέγω ότι είναι αυτό με τις κυβερνήσεις,για να μην το συνεχίσω με την κυβέρνηση.Δεν πιστεύω ότι ήταν προσωπική επίθεση.Αλλά η blizard άρμεξε καλά όλο τον κόσμο που έπαιζε το παιχνίδι.. το έκαναν οικειοθελώς ;κάποιοι ναι κάποιοι εθίστηκα .

 

Αυτός που έχει την blizard έχει και το cannal+ .. Αυτό και μόνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνιδι League of legends εχει παρει πολλους παιχτες απο το wow, και κατι συνταξιουχους παιχτες σα και μενα.

 

Τον τελευταιο μηνα, εδωσαν σε ολους τους παγωμενες λογαριασμους, 7 μερες τσαμπα παιχνιδι. Οποιος παλιος παιχτης θελει ας παει να παιξει 7 μερες, να δει πως εχει εξεληχθει.

 

Επισης το παιχνιδι εχει γινει free to play για ολους χωρις περιορισμους, αλλα μονο μεχρι το 20 level.

 

Πας στο site φτιαχνεις λογαριασμο κατεβαζεις τον client και παιζεις, ουτε πιστωτικη ουτε τιποτα

https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...