Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επρεπε να βλεπες χθες κατα τις 3 τα ξημερωματα "τις μεταμεσονυκτιες ιστοριες" σημερα το πρωι δεν υπηρχε το topic........

Φύγατε όλοι όμως και αγωνιζόμασταν μόνοι μας εγώ και ο ζαζικ για να γίνει το λοκ στο θέμα.

Τα καταφέραμε στις 6 παρα τελικά..

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φύγατε όλοι όμως και αγωνιζόμασταν μόνοι μας εγώ και ο ζαζικ για να γίνει το λοκ στο θέμα.

Τα καταφέραμε στις 6 παρα τελικά..

lοl...

την επομενη φορα να ειμαστε πιο συγκρατημενοι.....για να παιξουμε μπαλα και το επομενο βραδυ.... ;)

Δημοσ.

lοl...

την επομενη φορα να ειμαστε πιο συγκρατημενοι.....για να παιξουμε μπαλα και το επομενο βραδυ.... ;)

Θ ανοίξεις άλλο σήμερα γύρω στις 3. Δε θέλω νύστες. Στις 6 σχολάω πάλι..

Δημοσ.

Οκ ας το παίξουμε σοβαροί απόψε. Θες να εντρυφήσουμε στο τοπικ με τις προτάσεις βιβλίων ή στο άττικα vs andalusia που μαθαίνεις απ τον τοξοβόλο και πόσους βαθμούς είχε χθες στο μενίδι? :P

Δημοσ.

Οκ ας το παίξουμε σοβαροί απόψε. Θες να εντρυφήσουμε στο τοπικ με τις προτάσεις βιβλίων ή στο άττικα vs andalusia που μαθαίνεις απ τον τοξοβόλο και πόσους βαθμούς είχε χθες στο μενίδι? :P

εκει να δεις ban ....πλεον ειμαστε κηλιδωμενοι..... :ph34r:

παντως θα χε σοου η φαση.... :P

http://www.youtube.com/watch?v=JCk3LjQOfXM

Πρεπει να οργανωθει μια ....Μπεκροεσπεριδα......Ετσι Τιμης ενεκεν... :P :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε ενα παρτυ να πινω εγω με αλλον 1 μια βοτκα που ειχε φτιαξει αυτος με 60-70% αλκοολ! Εγω να εχω πιει λιγο κρασακι κιολας και απο την βοτκα που ηταν σε ενα μεγαλο μπιτονι να αδειαζουμε το μισο με σφηνακια μονο μεσα σε 2-3 ωρες. Μετα απο καθε σφηνακι να τρεχουμε ειτε εξω ειτε για νερο ετσι οπως εκαιγε. Περιττο να πω οτι απο καποιο σημειο και μετα δεν θυμαμαι τιποτα απολυτως, ξερνουσα ολο το βραδυ αλλα περιεργως δεν ειχα καθολου πονοκεφαλο.

Δημοσ.

Σαββατο βραδυ ειχαμε εξοδο απο την ΣΝΔ και πηγαμε στο τοτε στεκι μας, ενα μπαρακι πιο εξω απο την σχολη. Εκει ειχαν μαλλον καποιο παρτυ και μιας και ειμασταν μονο 3 ένστολοι φιλοι, μας κερναγαν κατι κοπελιες σφηνάκια κτλ Μονο που μετα αφου καναμε γλεντι ειχαμε γινει η ψυχη του παρτυ και αρχιζε να μας κερναει το μαγαζι και καποια στιγμη λυποθημαει ενας φιλος μας και ειπαμε να τον παμε πισω στους στρατωνες και να επιστρεψουμε εμεις στο παρτυ (μεθυσμενοι κι εμεις εν τω μεταξυ). Θυμαμαι μονο να τον κουβαλαμε μεχρι λιγο εξω απο το μπαρ και μετα να ξυπναμε και οι τρεις εξω απο τις πυλες της σχολης απο το εγερτήριο και τα ατομα που ειχαν τοτε σκοπια στις πυλες να μας πετανε ολη την νυχτα φιστίκια και ξηροκαρπια....... Παιζει να ειναι απο τις μονες φορες που εχω μεθυσει, αλλα μετα το κεφαλι μου ειχε γινει καζανι!

Δημοσ.

Εγώ με γκομενάκι στο σπίτι της. Ξεκινάμε με σαγκρία, μετά βότκα και καταλήγουμε στα ούζα. Δεν μου έκανε κούκου και πέσαμε για ύπνο. Ξυπνάω στις 7 το πρωΐ και της  λέω: "λίγο νερό". Ρεζιλίκια.

• Like 1
Δημοσ.

Το ποτό το αντέχω σε μεγάλες ποσότητες. Ούτε ξερνάω (ποτέ...), ούτε ενοχλητικός γίνομαι, ούτε με τρέχουν στα νοσοκομεία. Αρκεί:

1) να μ' αρέσει γευστικά αυτό που πίνω

2) να μην ανακατεύω άσχετα ποτά

3) να μην είναι «γλυκό» (ποτέ ζαχαρούχους χυμούς ή αναψυκτικά ανακατεμένα ή μαζί με ποτό)

4) να μην πίνω «πετρέλαιο» και

5) να μην υπάρχει άνθρωπος κοντά μου, ο οποίος πίνει ...southern comfort :eek:  :eek:  :eek: (και με τη μυρωδιά του ακόμα, μου έρχεται εμετός...)

Μεθύσια - ειδικά κάποια χρόνια πριν - πολλά. Με άσχημες επιπτώσεις - δεδομένου ότι τους παραπάνω κανόνες τους τηρώ ευλαβικά - σχεδόν κανένα. Με ...κωμικές επιπτώσεις και ...ανεξήγητα κατορθώματα, κάμποσα! Δύο που μου έχουν μείνει:

1) Ξημερώματα, μετά από μπαρότσαρκα στο Πασαλιμάνι, στην οποία έχω πιει τις ...εφτά θάλασσες, σταματάω ταξιτζή για να με πάει σπίτι, στον Κολωνό. Εξηγούμαι στον οδηγό, διαβεβαιώνοντάς τον ότι, είμαι μεν μεθυσμένος, αλλά δεν έχει λόγο ν' ανησυχεί μήπως «αδειάσω» μέσα στο αμάξι του. «Το πιθανότερο είναι ότι θα κοιμηθώ, οπότε απλά ξύπνα με μόλις φτάσουμε» του λέω, του δίνω διεύθυνση προορισμού και ξεραίνομαι σχεδόν αμέσως.

Κάποια στιγμή με ξυπνάει, λέγοντάς μου ότι φτάσαμε. Δε δίνω σημασία στο μάλλον ακριβό - ακόμα και με τη διπλή ταρίφα - αντίτιμο που γράφει το ταξίμετρο, πληρώνω και βγαίνω από το αυτοκίνητο. Κάτι όμως δε μου πάει καλά, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω το τι ακριβώς...του ζητάω να περιμένει για δυο λεπτά, κοιτάζω γύρω μου, βλέπω γνώριμο περιβάλλον, αλλά ...κάτι δε στέκει! «Αδελφέ...πού είμαστε;» τον ρωτάω και η απάντηση με αφήνει μαλάκα: «Ε, πού να είμαστε αρχηγέ; Εκεί που μου είπες να σε πάω. Βάρκιζα...» Εγώ ο ...απίστευτος, μπαίνοντας στο ταξί, η διεύθυνση - ακριβέστατη, με οδό και αριθμό - που έδωσα πριν κοιμηθώ, ήταν εκείνη του σπιτιού που έμενα στη Βάρκιζα...τέσσερα χρόνια πριν από τότε! Ευτυχώς δηλαδή που με περίμενε, διότι το ενδεχόμενο να έβρισκα ταξί, χειμώνα στη Βάρκιζα, για να με πάει Κολωνό στις 6 το πρωί, ήταν σχεδόν ανύπαρκτο...

2) Έχοντας τελειώσει τη γύρα μαζί μ' ένα φιλαράκι - και όντας αμφότεροι «κομμάτια» - μπαίνουμε στο αυτοκίνητό του (ω, ναι, οδήγησε!) και κατευθυνόμαστε προς Άλιμο, όπου ήταν δεμένο το ιστιοπλοϊκό ενός μπάρμπα του, για το εσωτερικό του οποίου ο φίλος είχε κλειδιά, μια και ασχολιόταν με τη συντήρησή του για όσο διάστημα βρισκόταν στη μαρίνα. Η σκέψη ήταν να κοιμηθούμε εκεί και όταν ξυπνήσουμε, αφού πιούμε καφέ, εγώ να επιστρέψω σπίτι κι εκείνος να παραμείνει για να δουλέψει. Φτάνουμε, την πέφτουμε σε μια καμπίνα ο καθένας και κοιμόμαστε αμέσως. Το μεσημέρι, που αποφασίσαμε να ξυπνήσουμε, φτιάχνουμε γκαϊφέδες και βγαίνουμε στο κατάστρωμα να τους απολαύσουμε...και ιδού η απόδειξη του ότι, αν είσαι του θανατά μεθυσμένος, μπορείς να επιτύχεις ...υπεράνθρωπα κατορθώματα: Βλέπουμε το αυτοκίνητο, παρκαρισμένο παράλληλα με το χείλος τής αποβάθρας, με την πλευρά τού συνοδηγού προς τη θάλασσα, σε απόσταση από το ...κενό, ούτε 10 πόντους.

Κατόρθωμα πρώτο: Δεν πέσαμε μαζί με το αμάξι στη θάλασσα, ώστε - με όλο εκείνο το μεθύσι που είχαμε τραβήξει - να πνιγούμε για πλάκα...

Κατόρθωμα δεύτερο (δικό μου...) : Ο ...superman (εγώ!), άνοιξε την πόρτα του και περπάτησε μεθυσμένος σ' αυτούς τους σκάρτους δέκα πόντους που μεσολαβούσαν από το αμάξι μέχρι το χείλος τής αποβάθρας, για όλο το μήκος του αυτοκινήτου, μέχρι να φτάσει στην «πασαρέλα» του σκάφους ...χωρίς να πέσει στο νερό!

Ακόμα δεν το έχω πιστέψει... 

• Like 2
Δημοσ.

Γενικότερα για να σου χαλάσει το στομάχι πρέπει να έχεις τα γνωστά απαγορεύονται

1) Να ανακατάψεις το ποτό με κάτι ζαχαρούχο (χυμό, αναψυκτικό κτλ)

2) Να φας κανα γλυκάκι για "μεζέ"...χοντρό λάθος

3) Να είσαι νηστικός/αφυδατωμένος

4) Να είναι μπόμπα

5) Να ανακατέψεις ποτά

Είναι πολύ πιο έυκολο να μεθύσεις πίνοντας βότκα-πορτοκάλι παρά σκέτη βότκα. Αν τα αποφύγεις αυτά μπορείς να καταναλώσεις αρκετά αξιοπρεπείς ποσότητες και την άλλη μέρα να είσαι σχετικά ανθρώπινα.

Δημοσ.

Ωραίες ιστορίες.. Κρίμα που ζούμε χώρια (για όλους τους above).. γιατί ότι κάνω εγώ όταν διαλύω "σοκάρει" αυτούς που μου επέλεξε η ζωή.

Παιδεία.. τι να λέμε τώρα.

Δημοσ.

Ωραίες ιστορίες.. Κρίμα που ζούμε χώρια (για όλους τους above)..

Εχω 2 ξενώνες, παρε τον εναν εσυ και τον αλλον ο deesnider. Μετα την κανουμε για ομαδικο μεθύσι...... :P

Δημοσ.

Γενικότερα για να σου χαλάσει το στομάχι πρέπει να έχεις τα γνωστά απαγορεύονται

1) Να ανακατάψεις το ποτό με κάτι ζαχαρούχο (χυμό, αναψυκτικό κτλ)

2) Να φας κανα γλυκάκι για "μεζέ"...χοντρό λάθος

3) Να είσαι νηστικός/αφυδατωμένος

4) Να είναι μπόμπα

5) Να ανακατέψεις ποτά

Είναι πολύ πιο έυκολο να μεθύσεις πίνοντας βότκα-πορτοκάλι παρά σκέτη βότκα. Αν τα αποφύγεις αυτά μπορείς να καταναλώσεις αρκετά αξιοπρεπείς ποσότητες και την άλλη μέρα να είσαι σχετικά ανθρώπινα.

το 5 δεν ισχυει,ειναι ραδιο αρβυλα.

το ειχα δει και σε ντοκυμαντερ κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...