Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, gsisr είπε

ποιος ειναι αυτος ο τροπος; μεμβρανη pvc; πολυουρια; παντα με πλακακι σαν τελειωμα

To πρώτο και το βασικότερο πάντα είναι να υπάρχουν ρύσεις >2%. Να μην μένει νερό δηλαδή, όταν πέσει. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Βάζω μια τυχαία.

https://fibran.gr/συστήματα-στεγανοποίησης-αποσυμπίε/

• Απαντ. 524
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Doubt είπε

Αν δεν το καταλαβαίνεις μόνος σου πως πρόκειται περί "παπάντζας" τι να πω εγώ;

Από το "αδιαβροχοποίηση" στο "θερμοδιακοπή" και μετά στο άπλωμα σε ζεστό μάτι κλπ κλπ πολλά έτη φωτός δρόμος.

(έβγαλα και τα συμπεράσματα μου για την εκπομπή, thank you very much)

να πεις ευχαριστω ,οπως λενε ολοι οι ευγενικοι ανθρωποι που προσπαθησα να σε βοηθησω..ασχετα εαν δεν σου αρεσε..αλλα μαλλον δεν εισαι απο αυτους.

whatever!

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Το φθηνό πως το εννοεί κάποιος? Έχει 160€ / 1 λίτρο.....

https://euroreline-shop.gr/product/thermomonosi-oikiaki-xrisi-nanotherm-home/

Επίσης αν για κάποιο λόγο δουλευει, όπου έχει μικρότερο πάχος ή δεν έχει βαφεί, θα έχει αδιανόητες θερμογέφυρες. 

δεν ξερω φιλε,ειπα να το ποσταρω μηπως και ειναι καλο και βοηθησει καποιον..μετεφερα τι ειδα απλως..δεν εχω ιδεα απο τι συζητατε..δεν εχω ασχοληθει ποτε..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mike15 είπε

να πεις ευχαριστω ,οπως λενε ολοι οι ευγενικοι ανθρωποι που προσπαθησα να σε βοηθησω..ασχετα εαν δεν σου αρεσε..αλλα μαλλον δεν εισαι απο αυτους.

whatever!

δεν ξερω φιλε,ειπα να το ποσταρω μηπως και ειναι καλο και βοηθησει καποιον..μετεφερα τι ειδα απλως..δεν εχω ιδεα απο τι συζητατε..δεν εχω ασχοληθει ποτε..

Μετέφερες μια marketing, αρπαχτή, αηδία. Δεν πειράζει γιατί μαθαίνουμε τι καπνό φουμάρουν μερικοί πολυδιαφημισμένοι μαϊντανοί των καναλιών.

Δημοσ.

τι μονωση να κανω σε ταρατσα που μαζευει πολυ ζεστη στο ταβανι το καλοκαιρι? ειχα κανει με πισσα αλλα εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε. Τι επιλογες υπαρχουν?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Doubt είπε

Μετέφερες μια marketing, αρπαχτή, αηδία. Δεν πειράζει γιατί μαθαίνουμε τι καπνό φουμάρουν μερικοί πολυδιαφημισμένοι μαϊντανοί των καναλιών.

οσες φορες και να μιλησουμε δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχω προβλημα με το προιον,αλλα με το υφος σου..

οτι και να ειπα το ειπα ευγενικα και μαλιστα ενδιαφερθηκα..αν εσυ θεωρεις οτι απαντησες ευγενικα,σου ευχομαι να συνεχισεις την μερα σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

τι μονωση να κανω σε ταρατσα που μαζευει πολυ ζεστη στο ταβανι το καλοκαιρι? ειχα κανει με πισσα αλλα εχουν περασει 10 χρονια απο τοτε. Τι επιλογες υπαρχουν?

Θερμομόνωση για χειμώνα/καλοκαίρι ή ένα λευκό επαλειφόμενο για ανάκλαση-σχετική δροσιά το καλοκαίρι. 

2 λεπτά πριν, mike15 είπε

οσες φορες και να μιλησουμε δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχω προβλημα με το προιον,αλλα με το υφος σου..

οτι και να ειπα το ειπα ευγενικα και μαλιστα ενδιαφερθηκα..αν εσυ θεωρεις οτι απαντησες ευγενικα,σου ευχομαι να συνεχισεις την μερα σου.

Το δικό σου ύφος να προσέξεις όταν δίνεις εντολές του τύπου "δες την εκπομπή". Απλά σου απάντησα ανάλογα.

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε σαφώς.

Καλή συνέχεια 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Η πίσσα είναι "υγρομόνωση".  Δεν έχει σχέση με θερμομόνωση. 

Για θερμομόνωση ψάχνεις κάτι εντελώς διαφορετικό κ με υψηλό κόστος. Πχ FIBRANxps INCLINE

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Doubt είπε

Θερμομόνωση για χειμώνα/καλοκαίρι ή ένα λευκό επαλειφόμενο για ανάκλαση-σχετική δροσιά το καλοκαίρι. 

Το δικό σου ύφος να προσέξεις όταν δίνεις εντολές του τύπου "δες την εκπομπή". Απλά σου απάντησα ανάλογα.

Καλή συνέχεια 

εαν ερμηνευεις και συμπεραινεις το υφος καποιου χωρις να ζητησεις εξηγηση για το πως  σου το ειπε,με τι υφος , κατι που δεν σου καθησε καλα(οπως εκανα εγω),τοτε εχεις μεγαλο προβλημα!

μακρια και αγαπημενοι..καλη συνεχεια!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, mike15 είπε

οχι ρε

Αν βρεις δικιά μου ανάλογη έκφραση, τότε έχεις δίκιο. bye

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Doubt είπε

Καλή συνέχεια 

με τι υλικα δηλαδη θα μπορουσα να το κανω μονος μου?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Έγραψες πως είχες περάσει παλιότερα πίσσα. Αυτή πρέπει να μείνει ή να φύγει; μόνο μηχανικός μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά και να σου προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις. Εδώ κάνουμε κάτι λίγο καλύτερο από κουβέντα καφενείου (εκτός κι αν ο μηχανικός του φόρουμ αποφασίσει να παρέμβει).

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

μάλλον μόνος σου, δεν μπορείς να κάνεις κατι με λίγα χρήματα για να έχεις θερμομόνωση το καλοκαίρι....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Αν βρεις δικιά μου ανάλογη έκφραση, τότε έχεις δίκιο. bye

2 ώρες πριν, mike15 είπε

εαν ερμηνευεις και συμπεραινεις το υφος καποιου χωρις να ζητησεις εξηγηση για το πως  σου το ειπε,με τι υφος , κατι που δεν σου καθησε καλα(οπως εκανα εγω),τοτε εχεις μεγαλο προβλημα!

μακρια και αγαπημενοι..καλη συνεχεια!

*την εχω χρησιμοποιησει και σε αλλα παιδια,εσυ μονο παρεξηγηθηκες.

χαιρομαι που με επιβεβαιωνεις..byyee

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. ΣΚέφτομαι να υγρομονώσω και εγώ το τμήμα της ταράτσας που βρίσκεται πάνω από το διαμέρισμα που μένω (διπλανό κομμάτι έχει ήδη υγρομονωθεί με Sikalastic 612 και υαλόπλεγμα, αν το λέω σωστά). Στο τμήμα που βρίσκεται πάνω από μένα καθημερινά απλώνουν και μαζεύουν ρούχα. Ο μηχανικός μου είπε ότι με το υαλόπλεγμα είναι βατό το τμήμα που θα φτιάξω, έχετε καθόλου άποψη προσωπική σε αυτό, γιατί δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Μιλάω για καθημερινή επίσκεψη, 2 και 3 φορές. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από tdm900
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχει να προτεινει κανείς δοκιμασμένη εταιρεία για να απομακρύνει ελενίτ από ταράτσα, να επιδιορθώσει ρύσεις και να κάνει υγρομόνωση/θερμομόνωση εντός Αττικής;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...