gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Χαιρετώ τα παλικάρια του forum, λοιπόν, τα τελευταία 2-2.5 χρόνια έχω πάρει κάποια κιλά και τελικά πήρα την απόφαση να τα χάσω, έτσι ξεκίνησα δίαιτα και γυμναστική. Ζυγαριά δεν έχω στο σπίτι αλλά σκοπεύω να πάρω τις προσεχείς μέρες. Βασικά ξέρετε ποιά είναι η καλύτερη ώρα για να ζυγίζομαι; Άλλοι μου λένε το πρωί, άλλοι μου λένε τουλάχιστον 4 ώρες μετά το φαγητό, άλλοι μου λένε μετά την γυμναστική αλλά πριν κάνω μπάνιο, άλλοι μετά την γυμναστική αλλά αφού κάνω μπάνιο κλπ, δηλαδή όσους έχω ρωτήσει τόσες διαφορετικές απαντήσεις έχω πάρει. Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι ότι πρέπει να ζυγίζομαι αρκετές ώρες μετά το φαγητό, και εφόσον θα έχω στο σπίτι μου ζυγαριά να ζυγίζομαι και χωρίς ρούχα. Ξέρει κανείς να μου απαντήσει συγκεκριμένα; Θα παρακαλούσα να μου απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν σίγουρα, και επίσης αν είναι δυνατόν να μου τεκμηριώσουν και την απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 οποτε να'ναι φιλε μου! αμα οντως τα εχεις χασει τα κιλα θα σε δειξει λιγοτερο! τωρα αν μετα το φαι σε δειξει 200 γραμμάρια παραπανω δεν πειραζει!
gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 οποτε να'ναι φιλε μου! αμα οντως τα εχεις χασει τα κιλα θα σε δειξει λιγοτερο! τωρα αν μετα το φαι σε δειξει 200 γραμμάρια παραπανω δεν πειραζει! ναι αλλά θα ζυγίζομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης έχω ακούσει ότι κάθε φορά πρέπει να ζυγίζομαι κάτω από τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά θα ζυγίζομαι μετά το φαγητό; Να σημειώσω ότι δεν είναι στάνταρ οι ώρες που τρώω.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ναι αλλά θα ζυγίζομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και επίσης έχω ακούσει ότι κάθε φορά πρέπει να ζυγίζομαι κάτω από τις ίδιες συνθήκες, δηλαδή θα πρέπει κάθε φορά θα ζυγίζομαι μετά το φαγητό; Να σημειώσω ότι δεν είναι στάνταρ οι ώρες που τρώω. κοιτα, να ζυγίζεσαι παντα στην ιδια ζυγαριά! ολα τα αλλα χεστα! (μετα συγχωρησεως)
gokuthelegend Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 κοιτα, να ζυγίζεσαι παντα στην ιδια ζυγαριά! ολα τα αλλα χεστα! (μετα συγχωρησεως) Μετα το χεσιμο χε χε καλό, δηλαδή ρε παιδιά όλα αυτά που λένε κουραφέξαλα είναι; να ζυγίζομαι ότι ώρα νάναι; Θα ζυγίζομαι πάντα στην ίδια ζυγαριά την οποία θα αφήνω συνέχεια και στο ίδιο μέρος. Δεν υπάρχει κάποια καλή ώρα για να ζυγίζομαι;
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 χε χε καλό, δηλαδή ρε παιδιά όλα αυτά που λένε κουραφέξαλα είναι; να ζυγίζομαι ότι ώρα νάναι; Θα ζυγίζομαι πάντα στην ίδια ζυγαριά την οποία θα αφήνω συνέχεια και στο ίδιο μέρος. Δεν υπάρχει κάποια καλή ώρα για να ζυγίζομαι; οχι ψεματα! στις 3 τα ξημερωματα σε δειχνει παντα 2 κιλα λιγοτερα! ε τι νομιζεις βρε! για 200 γραμμαρια πανω κατω θα ψειρίζεις τις ωρες;
scullyist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι ωρα να'ναι, ειναι βλακείες. Το ζύγισμα παντα πρωί (η τεσπα με το που ξυπνας, αν ξυπνας αργοτερα), νηστικός πριν καταναλώσεις έστω κι ενα καφέ κι αφου επισκεφτείς τα ιδιαίτερα για το καθιερωμένο πρωινό..πότισμα =P. Αν περάσει και κανενα μισαωρο να μην νιωθεις πλέον το σωμα σου βαρυ από τον υπνο, ακόμη καλύτερα. Το στην ιδια ζυγαριά, ισχυει.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το οτι ωρα να'ναι, ειναι βλακείες. Το ζύγισμα παντα πρωί (η τεσπα με το που ξυπνας, αν ξυπνας αργοτερα), νηστικός πριν καταναλώσεις έστω κι ενα καφέ κι αφου επισκεφτείς τα ιδιαίτερα για το καθιερωμένο πρωινό..πότισμα =P. Αν περάσει και κανενα μισαωρο να μην νιωθεις πλέον το σωμα σου βαρυ από τον υπνο, ακόμη καλύτερα. Το στην ιδια ζυγαριά, ισχυει. ναι αλλα το θεμα ειναι να ζυγιστει υπο κανονικες συνθήκες! δεν ψαχνουμε να βρουμε την ωρα που θα τον δειξει 1 γραμμαριο λιγοτερο αλλα την ωρα οπου ουσιαστικα θα "ισορροπεί η ζυγαρια"! το να ζυγιστει ενω εχει να φαει 9 ωρες -σαφως θα τον δειξει λιγοτερο- αλλα δεν θα ειναι καθε μερα 9 ωρες η διαφορα αναμεσα στα γευματα!
scullyist Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 ΔΕΝ μιλάμε για υστερίες περί γραμμαρίων και δεν είναι κόλπο για να νιωσεις καλύτερα. Αν ζυγιστείς μεσημέρι -απόγευμα (καλά, βράδυ δεν το συζηταμε), έχεις καταναλώσει μεσα στη μέρα διάφορα και υγρα και φαι. Ε αυτό δεν είναι αντικειμενικό καθαρό βαρος γιατί ακόμη τα κουβαλάει και τα επεξεργάζεται ο οργανισμός, το καθαρό σου βάρος είναι όταν είσαι νηστικός. Από μισό έως 1.5 -2 κιλά επάνω μπορεί να δείξει, ανάλογα με το τι έχεις καταναλώσει, αν έχεις χωνέψει κλπ. Το "το πρωί" (=με το που ξυπνας)δεν το λένε για πλάκα, αλλά για ένα λόγο>keyword: ΝΗΣΤΙΚΟΣ. Αν είσαι νηστικός όλη τη μέρα, οκ, ζυγίσου και το απόγευμα (αν και βαραίνει το σώμα γενικότερα όσο βραδιάζει έχω την εντύπωση). Τεσπα, όταν αρχίσεις να χάνεις θα το δεις και θα το επαληθεύσεις στην πράξη.
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 έχεις καταναλώσει μεσα στη μέρα διάφορα και υγρα και φαι. ακριβως! αυτο θελουμε εμεις διοτι αυτες ειναι οι φυσιολογικες/κανονικες συνθήκες μεσα στη μερα! δλδ σε μια μερα π.χ.: 1. το πρωι θα φας πρωινο 2. το μεσημερι φαγητο 3. το απογευμα/βραδυ ακομα μια μεριδα φαγητο! αυτο που θελω να πω ειναι οτι αυτη ειναι μια ρουτινα διατροφης! οποτε καλο ειναι να ζυγιζόμαστε μια ωρα οπου: ουτε θα εχουμε φαει πριν λιγο αλλα ουτα θα εχουμε να φαμε πολλες ωρες! και η διαφορα ποτε δεν ξεπερναει το 1 κιλο! (εκτος εαν εχεις κατεβασει 12κιλο αρνι μονος σου)
1lj4z1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η διατροφολόγος μου λέει 3 ώρες μετά το φαϊ!
Dbzakias2 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Η διατροφολόγος μου λέει 3 ώρες μετά το φαϊ! σωστα! ουτε θα εισαι εντελως νηστικος αλλα ουτε θα ειναι μολις εφαγες!
nrkmaiden Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Να ζυγηζεσαι παντα ιδια ωρα..πχ αν εχεις φαει και σε δειξει 100 κιλα και αυριο ζυγιστεις παλι ιδια ωρα και σε δειξει 99 εχεις χασει...αλλα αμα ζυγιστεις πρωι και σε δειξει 100 τοτε εχεις παρει βαρος γτ η τροφη σου εχει καποιο βαρος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.