Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το page file ειναι οτι χειροτερο για τον ssd..τον σκοτωνεις...η 1η κινηση οταν βαζεις ssd ειναι να στειλεις αλλου το page file.( Αν και τελευταια οι αποψεις διίσταντε).Οταν σου βγαζει μυνημα ανεπαρκης μνήμη κ.λ.π πριν πατησεις το οκ δες απο task manager τι μνημη εχεις διαθεσιμη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγκατέστησα χθες τα Windows 8.1 (αυθεντικά) προερχόμενος από Windows 7... Έχω αγορασμένα τα Microsoft Office 2007 (το product key το έχω)... Αλλά δεν βρίσκω τρόπο να τα εγκαταστήσω στο λαπτοπ...

Πως γίνεται?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες

Εχω προβλημα με το sync του onedrive σε win 8.1. Αποτι διαβασα σε καποια ποστ περιπου ενος χρονου πισω υπαρχει προβλημα με τον desktop client. Ομως δεν βρηκα καποια λυση σχετικα με αυτο.

Εχετε καμια ιδεα πως να το φτιαξω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα στο λαπτοπ... Η κάρτα γραφικών έχει καεί (AMD) και λειτουργεί με την βοηθητική της Intel, αλλά τώρα που εκανα φορματ κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής την βρίσκει και επειδή δεν λειτουργεί αρχίζει τα reboot... Από την διαχείριση συσκευών κάνω απενεργοποίηση και απεγκατάστηση αλλά σε κάθε εκκίνηση τα ίδια... Έχω σβήσει την λειτουργία της AMD από το services.mcs και τίποτα... Για να προλάβω απαντήσεις, από το BIOS δεν γίνεται κάτι γιατί είναι περιορισμένο (HP το λάπτοπ)...

Καμία άλλη λύση???

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα στο λαπτοπ... Η κάρτα γραφικών έχει καεί (AMD) και λειτουργεί με την βοηθητική της Intel, αλλά τώρα που εκανα φορματ κάθε φορά που ξεκινάει ο υπολογιστής την βρίσκει και επειδή δεν λειτουργεί αρχίζει τα reboot... Από την διαχείριση συσκευών κάνω απενεργοποίηση και απεγκατάστηση αλλά σε κάθε εκκίνηση τα ίδια... Έχω σβήσει την λειτουργία της AMD από το services.mcs και τίποτα... Για να προλάβω απαντήσεις, από το BIOS δεν γίνεται κάτι γιατί είναι περιορισμένο (HP το λάπτοπ)...

Καμία άλλη λύση???

Αφου εχεις κανει όσα λες δοκιμασε και Link.png Site: αυτό ετσι ωστε να εμποδιζεις τα windows να προσπαθουν να βρουν drivers.

Δημοσ.

Βάλε το κλειδί ΕΔΩ και κατέβασε τα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Thanks... Το είχα δοκιμάσει και δεν είχε δουλέψει αλλά μάλλον ήθελε ενεργοποίηση των Windows... Τώρα δούλεψε :)

Αφου εχεις κανει όσα λες δοκιμασε και Link.png Site: αυτό ετσι ωστε να εμποδιζεις τα windows να προσπαθουν να βρουν drivers.

Προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει... Ευχαριστώ πάντως :)

Δημοσ.

καλημέρα..εκανα  ανανεωση τα windows 8.1 γιατι ειχε κολληματα με τα update που ειχε κανει και τωρα θελω να βαλω μονο τις ενημερώσεις ασφαλειας..ειχα πατησει να τις κανει ολες μαζι αλλα κολλησε! οποτε τις κανω μια μια..πρεπει να τις κανω ολες ή να βαλω μονο την τελευταια χρονολογικα ενημερωση ασφαλειας?! επισης μου βγαζει σφαλμα στην ενημερωση για το Microsoft NET framework 4.5.2, εκανε ληψη αλλα κολλαει στην εγκατασταση..χρειαζεται αυτή η ενημερωση ?

ευχαριστω..

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα windows 8.1 key που μου είχε δώσει η dell για το λαπτοπ επειδή άλλαξα μητρική.

Τώρα που θέλω να κάνω φορματ που θα βρω τα windows ; ωστε να βάλω το key (δεν είχε το cd με τα windows μεσα ) 

Μονο απο το θειο θα τα βρω τωρα ; η μπορώ και απο αλλου 

Ευχαριστω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω ένα windows 8.1 key που μου είχε δώσει η dell για το λαπτοπ επειδή άλλαξα μητρική.

Τώρα που θέλω να κάνω φορματ που θα βρω τα windows ; ωστε να βάλω το key (δεν είχε το cd με τα windows μεσα )

Μονο απο το θειο θα τα βρω τωρα ; η μπορώ και απο αλλου

Ευχαριστω

Πας εδώ, κλικάρεις το μωβ πλήκτρο που λέει "Δημιουργία μέσου". Αυτό θα σου κατεβάσει το mediacreationtool.exe, το τρέχεις και εκεί επιλέγεις την έκδοση που θέλεις να κατεβάσεις. Εννοείται ότι είναι 100% νόμιμο.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

προσπαθώ να κάνω setup τα Windows 8.1 στο PC της υπογραφής μου, στον SSD δίσκο και δεν μπορώ με τίποτα. Στον κανονικό μπαίνουν χωρίς πρόβλημα... Τι πρέπει να κάνω για να γίνει το setup στον SSD;

Όταν είχα πρωτοβάλει τα 8.1 στον κανονικό δίσκο δεν μπορούσα καν να φορμάρω τον SSD μέχρι που έβαλα τους drivers του SATA controller και φυσικά πριν του chipset. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει συμβατότητα με το hardware μου από μόνο του και να πρέπει να βάλω drivers.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Πας εδώ, κλικάρεις το μωβ πλήκτρο που λέει "Δημιουργία μέσου". Αυτό θα σου κατεβάσει το mediacreationtool.exe, το τρέχεις και εκεί επιλέγεις την έκδοση που θέλεις να κατεβάσεις. Εννοείται ότι είναι 100% νόμιμο.

Ευχαριστώ φίλε 

Δημοσ.

Πηγαινω στο windows update, μου λεει οτι υπαρχει μια σημαντικη και 30 προαιρετικες αναβαθμισεις.  Οταν πηγαινω να τις δω, δεν εμφανιζει κατι. Ειναι καποιο bug;

Δημοσ.

Στο πρόβλημα μου παραπάνω, αποσύνδεσα τον 1tb και επέλεξα boot από UEFI επιλογή το USB stick. Έφτιαξε δυο partitions στον SSD και με άφησε να εγκαταστήσω τα Windows στο unallocated.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...