Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αναβαθμιση απο τα 8 (πειρατικα) στα 8.1 αφου αγορασα ενα OEM key και τα κατεβασα μεσω media creation tool.

Ολα καλα μεχρι που εγκατεστησα τους drivers της καρτας μεσω του geforce expierience οταν εκανα επανεκκινηση το μονο που εβλεπα αφου bootαρε κανονικοτατα ηταν μια πρασινη οθονη και δεν μπορουσα να κανω τιποτα, φαινεται πως αυτο δημιουργηθηκε επειδη τα windows update εκαναν και αυτα background αναβαθμιση στους drivers οποτε εμπλεξαν τα μπουτια τους!

Μπηκα σε safe mode απεγκατεστησα τους drivers, αποσυνδεθηκα μετα σε κανονικη λειτουργια απο το ιντερνετ και δοκιμασα να κανω εγκατασταση τους drivers (nvidia 353.06) απευθειας και offline αυτη την φορα μολις εγκατασταθηκαν εξαφανιστηκαν ολα τα παραθυρα και το μονο που φαινοταν ηταν το taskbar. Παλι σε safe , παλι απεγκατασταση. Εκανα αναβαθμιση με windows update τιποτα !!!

Γενικα, για να μην τα πολυλογω, εχω δοκιμασει καθε πιθανο συνδυασμο και καθε πιθανο τροπο που υπαρχει στο google και το προβλημα παραμενει , οποιαδηποτε ιδεα θα ηταν ευπροσδεκτη.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο ειναι το πιο smooth προγραμμα για το σταρτ μενου στα windows 8-8.1? (Πχ Classic Shell )

αυτό που αναφέρεις είναι τέλειο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Πήρε η πεθερά μου ένα laptop με Windows 8. Θέλει να παίζει πασιέντζα και κατέβασα το Solitaire Collection αλλά οι ενδείξεις είναι στα Αγγλικά (τα οποία εννοείται πως δεν καταλαβαίνει). Πως γίνεται να έχει ελληνική έκδοση του solitaire collection για να βλέπει βοήθεια και υποδείξεις στα ελληνικά?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς.

Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι με απείραχτο να φανταστώ;

κλειδί υπάρχει κανονικά.

http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_Windows_81__Microsoft

Τι εννοείς απείραχτο; Είναι το ISO, κάνεις την εγκατάσταση και βάζεις το κλειδί σου. Δεν είναι σπασμένα, αν αυτό ρωτάς.

Δημοσ.

Ναι ναι αυτό ήθελα.

Απλά επειδή συνήθως απο εδω πέρα δίνουμε λίνκ για αγγλικά iso's απο αλλες σελίδες.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, αν ξέρεις κάποιος, Έχω φορητό με win 7 αλλά ειδοποίηση για αναβάθμιση δεν έχει έρθει όπως συνέβη με τον άλλο φορητό που φοράει 8άρια με το εικονίδιο του νέου λειτουριγκού. Τι να κάνω για να είμαι σίγουρος ότι θα αναβαθμιστεί?

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα κλειδι για windows 8.1.κατεβασα το iso και μ βγαζει error οταν παω να τα κανω εγκαρασταση.εαν περασω σπασμενα μπορω να αλλαξω μετα το κλειδι?

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα κλειδι για windows 8.1.κατεβασα το iso και μ βγαζει error οταν παω να τα κανω εγκαρασταση.εαν περασω σπασμενα μπορω να αλλαξω μετα το κλειδι?

Upgrade key είναι; Τι σφάλμα σου βγάζει,δεν δέχεται το κλειδί;

Δημοσ.

Οχι ειναι καινουργιο κλειδι για 8.1 το κλειδι το δεχεται κανονικα.

εκανα εγκατασταση σπασμενα κ περασα απλα το κλειδι.μου γραφει windows activated.τωρα εκανα κ ολα τα updates να δω τι παιζει.

Δημοσ.

ΠΗΓΑΙΝΤΕ στην συζητηση για τα Windows 10 εκεί υπάρχουν τα πάντα. 

Όσοι βρεθήκατε εδώ και ψάχνετε πως να εγκαταστήσετε τα W10, κατεβάστε το από Link.png Site: εδώ .

Δημοσ.

Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα κατα τη διαρκεια ενος φορματ που θελω να περασω τα windows 8.1 64bit.

Επιλεγω τον δισκο που θελω να περασω το λογισμικο και ξεκιναει η διαδικασια,στο δευτερο σταδιο που κανει install τα files μου πεταει το εξης μηνυμα.

windows cannot install required files. make sure all files required for installation are available and restart the installation. error code 0x8007045D.

Πραγματα που εχω κανει μεχρι τωρα για την επιλυση του προβληματος.

reset bios/cmos battery

εβγαλα και ξαναεβαλα τις ραμ

εκανα "clean" ton ssd μεσω command prompt 

Καποια βοηθεια ρε παιδια,γιατι με εχει παιδεψει απο χτες το βραδυ και ειμαι με ενα λαπτοπ που πρεπει να επιστραφει συντομα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

ξαναγράψε το δισκάκι των 8.1 είτε ξαναπέρνα το στο στικάκι.

είτε δεν περάστηκε καλά είτε έχει θέμα το iso που κατέβασες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...