dimitris2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Η καταλυτική ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 5 φαίνεται να είναι η 4η Οκτωβρίου σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται εκ των έσω της εταιρείας και τις επικαλείται η ιστοσελίδα του AllThingsD. Αν και τον τελευταίο καιρό είχε δημιουργηθεί όργιο φημών σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 5, όλα δείχνουν πως δε θα υπάρχει άλλη τροποποίηση αυτής. Μάλιστα αναφέρεται ότι το smartphone θα είναι διαθέσιμο στα ράφια των καταστημάτων λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωσή του. Και ενώ η παρουσίαση της νέας γενιάς iPhone δίνει από μόνη της ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκδήλωση, τα φώτα στρέφονται επίσης στο νέο Διευθύνων Σύμβουλο της Apple Tim Cook, ο οποίος αντικατέστησε πριν από μερικες εβδομάδες τον Steve Jobs και όπως φαίνεται θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο κοινό με την νέα του ιδιότητα. Ο Cook μπορεί να είναι ο βασικός παρουσιαστής της εκδήλωσης, αλλά σίγουρα θα έχει την υποστήριξη του προέδρου Marketing, Phil Schiller και του επικεφαλή ανάπτυξης του iOS Scott Forstall. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε εάν τελικά παρουσιαστεί ο Steve Jobs στη σκηνή, το οποίο θα καθοριστεί από την κατάσταση της υγείας του λίγες ώρες πριν την εκδήλωση. Site: allthingsd.com Ενημέρωση 27/9/2011: Πλήρης επιβεβαίωση για μια ακόμη φορά για την WSJ σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της παρουσίασης του νέου iPhone. Η Apple με προσκλήσεις που έστειλε σε επιλεγμένα μέσα, γνωστοποιεί ότι η παρουσίαση θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου ενώ η εικόνα που συνοδεύει την πρόσκληση δεν αφήνει αμφιβολία για το ποιο θα είναι το κεντρικό θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 λογικό μου φένεται. αυριο παίρνουμε GM απο iOS5 και μετα απο 1-2 βδομάδες official ανακοίνωση iPhone 5 και θα δωσει σε ολους το καινουργιο iOS. superb!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 που ειναι ο Jobs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Πόσο "θήραμα" πρέπει να αισθάνεται ο Cook, όμως... Εγώ θεωρώ ότι ο Steve πρέπει απλά να παρακολουθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 που ειναι ο Jobs? Έχει αλλάξει ο CEO εδώ και καιρό. Άντε καλώς να ορίσει λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μαλιστα. ψιλο-gay μου φαινεται ο καινουργιος παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 μαλιστα. ψιλο-gay μου φαινεται ο καινουργιος παντως.. νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος πως φήμες λένε πως όντως ειναι gay. who cares? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος πως φήμες λένε πως όντως ειναι gay. who cares? τα 9gag,memegenerator,4chan,κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως να μπεί κανένα ερωτηματικό στον τίτλο; Δεν ειναι ΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση αλλα φήμη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 φρικτη φωτοσοπια το αηφον στο χερι του μπαρμπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι 4 Οκτωβρίου , δηλαδή σε 14 μέρες είναι απορίας άξιο που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Σε γερμανική σελίδα διάβασα οτι το Apple Launch θα είναι στης 7 Οκτωβρίου. Άλλα 4 (λόγου μέρας) μου φαίνεται πιο λογικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι 4 Οκτωβρίου , δηλαδή σε 14 μέρες είναι απορίας άξιο που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες. Ο τελευταίος που διέρρευσε φωτογραφίες είναι θαμμένος στο Γεντί Κουλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρις steve jobs η παρουσιαση δε λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos_Tz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Αντε να δουμε το 5αρι λογισμικο και εμεις στα 3gs μας...αντε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα