Προς το περιεχόμενο

Ο Steve Jobs παραιτήθηκε από Διευθύνων Σύμβουλος της Apple


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσω μιας επιστολής που κοινοποίησε στους διευθυντές και στην κοινότητα της Apple, ο Steve Jobs γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσυρθεί από τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρειας, ενώ έχει βλέψεις να συνεχίσει την καριέρα του σε αυτή ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

jobs110824230545-645x441.jpg

 

Στην επιστολή του γράφει:

"Πάντα έλεγα ότι αν φτάσει κάποτε η μέρα που δεν θα μπορώ να αντεπεξέλθω στα καθήκοντα μου και στις προσδοκίες ως πρόεδρος της Apple, θα ήμουν ο πρώτος που θα σας ενημέρωνε. Δυστυχώς αυτή η μέρα έφτασε.

 

Δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση μου στην εταιρεία. Εάν το Διοικητικό Συμβούλιο το κρίνει σκόπιμο θα μπορέσω να επιτελέσω έργο στην εταιρεία μέσω της θέσης του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Όσον αφορά το διάδοχο μου, προτείνω ανεπιφύλακτα να εκτελέσουμε το σχέδιο διαδοχής και να ονομάσουμε τον Tim Cook ως το νέο Διευθύνων Σύμβουλο της Apple.

 

Πιστεύω ότι οι καλύτερες ημέρες της Apple και πιο καινοτόμες είναι αυτές που ακολουθούν. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω και να συμβάλλω στην επιτυχία της εταιρείας κάτω από ένα νέο ρόλο. Έχω κάνει μερικούς από τους καλύτερους μου φίλους της ζωής μου στην Apple και σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά χρόνια που μπόρεσα να δουλέψω στο πλευρό σας.»

 

Link.png Site: Wall Street Journal

 

Ενημέρωση: Με επίσημη ανακοίνωση η Apple ορίζει τον Tim Cook ως νέο Διευθύνων Σύμβουλό της ο οποίος μέχρι και σήμερα εκτελούσε χρέη Γενικού Διευθυντή Επιχειρήσεων (COO). Επίσης ο Steve Jobs εξελέγει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι αλλαγές αυτές τίθενται άμεσα σε ισχύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι το ιδιο σχεδον εκανε και ο bill gates ( για δυο λογους παραιτηθηκε) και ακουσα οτι σχεδον τα μισα

κερδη αυτος τα περνει(δεν ειμαι 100%συγουρος) γιατι χαρει σαφτον εφτασε η Microsoft το ψηλα ασε που το 2007 ηταν

και ο 1ος πιο πλουσιος ανθρωπος στην γη (διoρθωστεμε αν κανω λαθος)Αλα δεν λεω και ο steve jobs εχει κανει παρα πολλη καλει

δουλεια στην Apple.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"I have always said if there ever came a day when I could no longer meet my duties and expectations as Apple’s CEO, I would be the first to let you know. Unfortunately, that day has come."

 

"Πάντα έλεγα ότι όταν έρθει η ώρα που τα καθήκοντά μου και οι προσδοκίες μου ως Διευθύνων Σύμβουλος της Apple δε θα είναι τα αναμενόμενα, θα είσασταν οι πρώτοι που θα το μαθαίνατε. Δυστυχώς αυτή η στιγμή έχει φτάσει."

 

Είναι λάθος. Το σωστό είναι:

 

"Πάντα έλεγα ότι αν ποτέ έρθει η μέρα που δε θα μπορούσα να εκπληρώσω τα καθήκοντα μου και τις προσδοκίες ως Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, θα ήμουν ο πρώτος που θα σας το πει. Δυστυχώς, η μέρα έφτασε."

 

Δεν είναι τέλειο και έτσι, αλλά τουλάχιστον δεν χάνεται το νόημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:confused:ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!:shock:

Ξέρω ότι η Apple εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι μόνο ο Jobs....

Είμαι φίλος της εταιρίας πολύ πριν τα trendy ipod, iphone κτλ..... και ξέρω πολύ καλά το πως έχει οδηγήσει (με πολύ σκληρό τρόπο πολλές φορές ειναι αλήθεια) την εταιρεία εκεί που βρίσκεται σήμερα. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνείεται πως όσα χρήματα και να έχεις, την αρρώστεια δεν τη νικάς... κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφου μιλαμε που μιλαμε για τον jobs ειδα προσφατα μια ταινια το pirates of silicon valley σχετιζεται με την ανοδο της apple και τις microsoft δηλ τον jobs και gates

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Update: Η Apple επισημα ορισε τον Tim Cook ως διαδοχο του!

ΕΔΩ

Επισης, η μετοχη της Apple στις 4:19μμ μπηκε σε "παυση" για 35'. Λιγο πριν την παυση η αξια της μετοχης ηταν στα $375.56. Οταν ξεκινησε παλι ειχε χασει γυρω στο 5%, $351!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Εμένα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μόλις είδα τον τίτλο ήταν "θα μειωθεί η τιμή του iPhone τώρα;":):)

 

Μπα...

 

Δεν αλλάζει κάτι στην apple (τουλαχιστον όχι άμεσα). Και η μετοχή στην αρχή θα έχει θέμα αλλα θα ηρεμήσει σύντομα (με ένα super event τον Σεπτέμβρη). Ο Steve είναι ικανός να έχει δρομολογήσει τουλαχιστον 3 επόμενες γενιές iPhone, iPad, MacBook κλπ απο τώρα... http://9to5mac.com/2011/08/24/mosssberg-jobs-intends-to-be-involved-in-developing-major-future-products-and-strategy-will-stay-active/

 

 

Για να πέσουν οι τιμές θα πρέπει να μειωθούν οι πωλήσεις και να αυξηθούν αυτές του ανταγωνισμού. Πράγμα που όπως βλέπεις συμβαίνει ...ανάποδα!

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Δυστυχώς μερικά μέλη δεν είναι ικανά είτε να συμμετέχουν κομψά σε μία συζήτηση είτε να απέχουν...

Η δε έλλειψη σεβασμού για έναν ασθενή δείχνει έλλειψη πολιτισμού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...