Προς το περιεχόμενο

Ψησταρια Υγραεριου


DAVE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...!!!

Συναρμολογήθηκε και έγινε το πρώτο κάψιμο για 30 λεπτά με φουλ τους καυστήρες και λάδωμα με ηλιέλαιο τις σχάρες.επιασε 300+ °C.πρεπει να λαδωσω κάτι άλλο εκτός από τις σχάρες?

Στις 30/4/2024 στις 3:34 ΜΜ, someone- είπε

 

1 λεπτό πριν, Geokas777 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά...!!!

Συναρμολογήθηκε και έγινε το πρώτο κάψιμο για 30 λεπτά με φουλ τους καυστήρες και λάδωμα με ηλιέλαιο τις σχάρες.επιασε 300+ °C.πρεπει να λαδωσω κάτι άλλο εκτός από τις σχάρες?

Πώς μπορώ να μετατρέψω τις φωτό μικρότερο μέγεθος για να μπορώ να τις ανεβάσω?

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 20,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2144

  • ilpapacha

    1972

  • sndev

    1092

  • ηνίοχος

    566

Χριστός ανέστη σε όλους !

ενδιαφερομαι για μικρή ψησταριά αερίου ώστε να την εχω πάνω σε τραπέζι στο μπαλκόνι .

η πρώτη που κοιτάω είναι η landmann Pantera 2.0.δευτερη char broil griltogo και τριτη napoleon travelq pro285.

επειδή ειμαι λιγο άσχετος αν έχετε κατι άλλο να προτείνετε σε αυτα τα χρήματα πάνω κατω καλύτερο ειμαι όλος αυτιά .!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/5/2024 στις 9:03 ΜΜ, Geokas777 είπε

Πώς μπορώ να μετατρέψω τις φωτό μικρότερο μέγεθος για να μπορώ να τις ανεβάσω?

Στο κινητο κανε screenshot τη φωτο

  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 5/5/2024 στις 12:18 ΜΜ, giabritsos είπε

Χριστός ανέστη σε όλους !

ενδιαφερομαι για μικρή ψησταριά αερίου ώστε να την εχω πάνω σε τραπέζι στο μπαλκόνι .

η πρώτη που κοιτάω είναι η landmann Pantera 2.0.δευτερη char broil griltogo και τριτη napoleon travelq pro285.

επειδή ειμαι λιγο άσχετος αν έχετε κατι άλλο να προτείνετε σε αυτα τα χρήματα πάνω κατω καλύτερο ειμαι όλος αυτιά .!

Ουσιαστικά η σύγκριση είναι μεταξύ της Landmann και της Napoleon, καθώς η charbroil έχει την μικρότερη επιφάνεια, έναν καυστήρα και την χειρότερη εγγύηση. 
Η καλύτερη επιλογή είναι η Napoleon, καθώς διαθέτει την μεγαλύτερη επιφάνεια ψησίματος, 2 καυστήρες (όπως και η Landmann), δυνατότερους καυστήρες, καλύτερη (συνολικά) εγγύηση και μεγαλύτερη επιλογή αξεσουάρ.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από πολυήμερη στέρηση χοιρινού...

1η μέρα:

IMG_20240504_131735.jpg.4a2320ff710d9e84abd4a3969575b93e.jpg

2η μέρα:

IMG_20240509_170159.jpg.a5b96f77223db7dbec5f6f0f18bbbf40.jpg

3η μέρα:

IMG_20240511_130803.jpg.a51d56a77d7be69ec8b46334f3533dad.jpg

Ένα διάλειμμα με ψάρι:

IMG_20240510_094643.jpg.b27da58230ffc1bb64958f8ee2758ec3.jpg

IMG_20240510_111720.jpg.42086cd7e291839c631f17f45b946eb0.jpg

 

Farmer Pork GIF by Chipotle Mexican Grill

  • Like 5
  • Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok μόλις ήρθε το θερμόμετρο από το temu. Ας πάμε μια βόλτα και από το Lidl για αυτές τις μικρές βούρτσες...

IMG_20240513_192708.jpg.6969d0e30e226962157c2174e45fc9a9.jpg

Και με την ευκαιρία ας πάρουμε και λίγο κοτοπουλάκι ...

IMG_20240513_175412.jpg.610acfadd9c3ee61d14d34fa47998f17.jpg

Και το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον😟

IMG_20240513_190256.jpg.1a158ccfdae414226241f6ce6ebd4be5.jpg

 

 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σας πρότεινα να πάρετε βούρτσες με μακριά λαβή για να μην κάψετε τα χέρια σας όταν βουρτσίζετε ζεστές σχάρες.

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

Έχει κάποιος σούβλα για ψησταριά υγραερίου? 

Γνωρίζετε πληροφορίες?

Θέλω να πάρω αλλά έχω ενδοιασμούς ως προς το αποτέλεσμα - κατανάλωση αερίου.

Πώς την δουλεύετε? Θέλει όλους τους καυστήρες αναμμένους η μόνο 1 η δύο?

Σε τι θερμοκρασία πρέπει να ψηθεί για να γίνει λουκούμι και πόσες ώρες η δεν γίνεται αυτό με το αέριο??

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!

4 μελη οικογένεια είμαστε αλλά τα παιδιά είναι μικρά ακόμα δεν τρώνε ποσότητα 

Στην αρχή θα ψήνω δηλαδή λίγο κάνα δυο κιλά και μετά σε ειδικές περιπτώσεις αν μου αρέσει το αποτέλεσμα με κόσμο.

Αξίζει??

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 minutes ago, mastoras007 said:

Καλησπέρα,

Έχει κάποιος σούβλα για ψησταριά υγραερίου? 

Γνωρίζετε πληροφορίες?

Θέλω να πάρω αλλά έχω ενδοιασμούς ως προς το αποτέλεσμα - κατανάλωση αερίου.

Πώς την δουλεύετε? Θέλει όλους τους καυστήρες αναμμένους η μόνο 1 η δύο?

Σε τι θερμοκρασία πρέπει να ψηθεί για να γίνει λουκούμι και πόσες ώρες η δεν γίνεται αυτό με το αέριο??

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!

4 μελη οικογένεια είμαστε αλλά τα παιδιά είναι μικρά ακόμα δεν τρώνε ποσότητα 

Στην αρχή θα ψήνω δηλαδή λίγο κάνα δυο κιλά και μετά σε ειδικές περιπτώσεις αν μου αρέσει το αποτέλεσμα με κόσμο.

Αξίζει??

 

Ενδεικτικα...2,7 κιλα αρνισιο μπουτι ολοκληρο στη σουβλα με την μπολια του, ψησιμο για 3 ωρες με 4 καυστηρες στο τερμα χαμηλο. Καταναλωση 1.1 kg αεριο. Τοσο πηρε να φτασει 80 βαθμους μεσα στο κοκκαλο.

ΜΙλαω για Ναπολεον ψησταρια οπου αν βαλω πιο δυνατα τους καυστηρες θα το καψει απ' εξω.

Κοτοπουλο ~ 1.6 κιλα με 2 καυστηρες λιγο κατω απο την μεση σε 1.5 ωρες.

Για σουβλα χρειαζεσαι θερμομετρο. Οταν πιασεις την θερμοκρασια που θελεις στο μεσα του κρεατος τοτε ειναι απλη υποθεση να ανεβασεις ενταση και να δωσεις πληρες χρωμα στην πετσα. 

η καταναλωση ειναι χαμηλη γιατι μολις μαθεις πως ψηνει τοτε δεν ανοιγεις καθολου το καπακι και μενει σταθερα 200+ βαθμους.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Καλησπέρα,

Έχει κάποιος σούβλα για ψησταριά υγραερίου? 

Γνωρίζετε πληροφορίες?

Θέλω να πάρω αλλά έχω ενδοιασμούς ως προς το αποτέλεσμα - κατανάλωση αερίου.

Πώς την δουλεύετε? Θέλει όλους τους καυστήρες αναμμένους η μόνο 1 η δύο?

Σε τι θερμοκρασία πρέπει να ψηθεί για να γίνει λουκούμι και πόσες ώρες η δεν γίνεται αυτό με το αέριο??

Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή!

4 μελη οικογένεια είμαστε αλλά τα παιδιά είναι μικρά ακόμα δεν τρώνε ποσότητα 

Στην αρχή θα ψήνω δηλαδή λίγο κάνα δυο κιλά και μετά σε ειδικές περιπτώσεις αν μου αρέσει το αποτέλεσμα με κόσμο.

Αξίζει??

 

Αξίζει. Η κατανάλωση είναι ανάξα λόγου για το αποτέλεσμα που θα πάρεις.

Έχω ψήσει χοιρινό κοντοσούβλι και πορκέτα. Όλα βγήκαν πολύ νόστιμα.

Go for it!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Αξίζει. Η κατανάλωση είναι ανάξα λόγου για το αποτέλεσμα που θα πάρεις.

Έχω ψήσει χοιρινό κοντοσούβλι και πορκέτα. Όλα βγήκαν πολύ νόστιμα.

Go for it!

Θερμοκρασία και ώρες ψησίματος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...