@pnea1973 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Άκυρο!! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από @pnea1973
ηνίοχος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μου παραθέτεις δεδομένα για αλουμίνιο και stainless steel ανά κιλό, μάζα κλπ. Ξέρεις ακριβώς ποια η σύνθεση του χυτου αλουμινίου χρησιμοποιούν οι άσχετες εταιρείες όπως λες Weber, Napoleon, broil king? Ξέρεις τι πάχος, πυκνότητα, μάζα κλπ? Η σύγκριση που βάζεις είναι για ακριβώς ίδιες ποσότητες, πυκνότητες κλπ. Λες να μην έχουν κάνει μελέτες και τεστ οι άσχετες αυτές εταιρείες? Έτσι απλά να κατέληξαν στο χυτο αλουμίνιο? Δεν βρέθηκε ένας να τους δώσει τους τύπους και τα δεδομένα που μας έδωσες εσύ? Σου είπα, κατέληξαν εκεί για διάφορους λόγους προφανώς, όπως το κόστος, το ότι τους βολεύει το καλούπι και σίγουρα για πολλούς άλλους που δεν μπορώ να σκεφτώ και να γνωρίζω. Εγώ πρώτος δεν τους έκραξα? Ποιο ακριβώς κομμάτι δεν κατάλαβες? Ένας Θανάσης χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες σου 😉 Φίλε μου το διαδίκτυο είναι ο ορισμός της επικοινωνίας και είναι λογικό να κυκλοφορούν φωτογραφίες και σκέψεις , μην κουράζεις το μυαλό σου με ανούσια . Σε παρακαλώ όμως μην μου /μας (..γιατί η συζήτηση είναι δημόσια) απαντάς με ερωτήσεις και υποθέσεις σε συγκεκριμένους τύπους και ιδιότητες υλικών της φυσικής, φαίνεσαι έξυπνος και με γνώσεις και πολύ εύκολα θα βρεις τις απαντήσεις που σε προβληματίζουν και έχουν να κάνουν με τα υλικά , το να επιμένεις στα ίδια με θεωρίες πρώτον δεν σε τιμούν και δεύτερον κουράζουν Την καλημέρα μου
Evgenios_V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ηνίοχος είπε Φίλε μου το διαδίκτυο είναι ο ορισμός της επικοινωνίας και είναι λογικό να κυκλοφορούν φωτογραφίες και σκέψεις , μην κουράζεις το μυαλό σου με ανούσια . Σε παρακαλώ όμως μην μου /μας (..γιατί η συζήτηση είναι δημόσια) απαντάς με ερωτήσεις και υποθέσεις σε συγκεκριμένους τύπους και ιδιότητες υλικών της φυσικής, φαίνεσαι έξυπνος και με γνώσεις και πολύ εύκολα θα βρεις τις απαντήσεις που σε προβληματίζουν και έχουν να κάνουν με τα υλικά , το να επιμένεις στα ίδια με θεωρίες πρώτον δεν σε τιμούν και δεύτερον κουράζουν Την καλημέρα μου Αγαπητε καλημέρα, εισαι προφανώς παρά πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή σου...έχεις κάνει την καλύτερη αγορά με τα ποιο κατάλληλα υλικά κατασκευής... μπράβο...!!! Άσε όλους εμάς όμως να πούμε και τίποτε αλλο πέραν του πόσο καλή επιλογή έκανες...μην πετάγεσαι με κάθε αφορμή ή μη και μας θυμίζεις συνεχώς πόσο κουταβία είμαστε που μας πιάσανε κότσο αυτοί οι αμπαλοι κατασκευαστές ψησταριών που δεν σκαμπαζουν για το πόσο ακατάλληλα υλικά είναι αυτά που χρησιμοποιούν... Συνέχισε να ψήνεις και να απολαμβάνεις τα ψησίματα σου... Απλά επέτρεψε μας να κάνουμε λάθη και να ζούμε με αυτά...έχουμε και εμείς δικαίωμα... Αραγε οι CEO των Napoleon κτλ. Έχουν ιδέα ότι στην Ελλάδα φτιάχνουμε ΚΑΙ τις καλύτερες ψησταριές ? Στις συμβουλές για αγορά ψησταριάς μπορούμε να ξεκινάμε με την πρόταση "Πέραν της exivos που είναι η καλύτερη αγορά μια κλάση από μόνη της μπορείς να δεις και Napoleon, broil king κτλ κτλ... Από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι από εμένα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...!!! 3
vins Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Ειρήνη υμιν παίδες! Ας μην το συνεχίσουμε και ας αφοσιωθούμε στα θετικά του ψησίματος. Υπαρχουν πολλες επιλογές για όλους, αλλες καλύτερες, αλλες λιγότερο καλές. Καλυτερο αρνί από αυτό που κάναμε με το συγχωρεμένο τον παππού μου στα κάρβουνα σε λάκκο δεν έχω φάει. Και καμία ψησταριά δεν τα κάνει πιο νόστιμα από το θερμοσίφωνα που είχαμε κοψει και βάζαμε κοψίδια. Στην τελική αυτό που μετράει είναι η παρέα! (κι επειδή ήδη βαρέθηκα το στήθος κοτοπουλο, ξέρει κανένας κάνα κρεοπώλη Θεσσαλονίκη που να σιτεύει προβατίνα;) 😂 3
gpasxa Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, vins είπε Ειρήνη υμιν παίδες! Ας μην το συνεχίσουμε και ας αφοσιωθούμε στα θετικά του ψησίματος. Υπαρχουν πολλες επιλογές για όλους, αλλες καλύτερες, αλλες λιγότερο καλές. Καλυτερο αρνί από αυτό που κάναμε με το συγχωρεμένο τον παππού μου στα κάρβουνα σε λάκκο δεν έχω φάει. Και καμία ψησταριά δεν τα κάνει πιο νόστιμα από το θερμοσίφωνα που είχαμε κοψει και βάζαμε κοψίδια. Στην τελική αυτό που μετράει είναι η παρέα! (κι επειδή ήδη βαρέθηκα το στήθος κοτοπουλο, ξέρει κανένας κάνα κρεοπώλη Θεσσαλονίκη που να σιτεύει προβατίνα;) 😂 Λίγο έξω απο την Θεσσαλονικη, στον αγιο Αθανασιο ειναι δυο κρεοπωλεια που κανουν ακριβως αυτο.. ονοματα κλπ δεν θυμαμαι.. εχω και καιρο να παω βεβαια αλλα νομιζω ακομα εκει θα ειναι 😅 με το που μπαινεις στην πλατεια στον πεζοδρομο δευτερο-τριτο μαγαζι απο την δεξια πλευρα!! 2 1
vins Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, gpasxa είπε Λίγο έξω απο την Θεσσαλονικη, στον αγιο Αθανασιο ειναι δυο κρεοπωλεια που κανουν ακριβως αυτο.. ονοματα κλπ δεν θυμαμαι.. εχω και καιρο να παω βεβαια αλλα νομιζω ακομα εκει θα ειναι 😅 με το που μπαινεις στην πλατεια στον πεζοδρομο δευτερο-τριτο μαγαζι απο την δεξια πλευρα!! Εγώ ήξερα έναν που είχε βουβαλίσια εκεί, έχω καιρό να πάω. Θα το ψάξω ευχαριστώ πολύ! 1
ηνίοχος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Αγαπητε καλημέρα, εισαι προφανώς παρά πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή σου...έχεις κάνει την καλύτερη αγορά με τα ποιο κατάλληλα υλικά κατασκευής... μπράβο...!!! Άσε όλους εμάς όμως να πούμε και τίποτε αλλο πέραν του πόσο καλή επιλογή έκανες...μην πετάγεσαι με κάθε αφορμή ή μη και μας θυμίζεις συνεχώς πόσο κουταβία είμαστε που μας πιάσανε κότσο αυτοί οι αμπαλοι κατασκευαστές ψησταριών που δεν σκαμπαζουν για το πόσο ακατάλληλα υλικά είναι αυτά που χρησιμοποιούν... Συνέχισε να ψήνεις και να απολαμβάνεις τα ψησίματα σου... Απλά επέτρεψε μας να κάνουμε λάθη και να ζούμε με αυτά...έχουμε και εμείς δικαίωμα... Αραγε οι CEO των Napoleon κτλ. Έχουν ιδέα ότι στην Ελλάδα φτιάχνουμε ΚΑΙ τις καλύτερες ψησταριές ? Στις συμβουλές για αγορά ψησταριάς μπορούμε να ξεκινάμε με την πρόταση "Πέραν της exivos που είναι η καλύτερη αγορά μια κλάση από μόνη της μπορείς να δεις και Napoleon, broil king κτλ κτλ... Από εδώ και πέρα να ξέρεις ότι από εμένα ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...!!! ειλικρινά δεν ξέρω για ποιο λόγο τα γράφεις όλα αυτά ζήτησα να μου πεις για ποιό λόγο με ειρωνεύτηκες (κάτι που το είχες κάνει και παλιότερα σε μια συζήτηση περι ανοξείδωτων ) μου απάντησες με ειρωνεία οτι σε διασκεδάζω , φαντάστηκα οτι είχες γνώσεις και έκρινες ότι όλα αυτά που έλεγα σε έκαναν να γελάς , αλλά δεν ήταν αυτό τελικά , ένιωσες προσβολή γιατί όπως είπες νιώθεις ταυτισμένος με τη ψησταριά σου όταν είπα οτι το χειρότερο υλικό που μπορεί να επιλέξει κάποιος για μια ψησταριά είναι το αλουμίνιο σε κανένα σημείο δεν έκανα αναφορά στη δικιά μου ψησταριά Αυτά σαν ένα ιστορικό για κάτι που ευτυχώς είναι γραμμένο δημόσια και μπορούν να τα δουν όλοι Μπορείς να συνεχίσεις να λές ο,τι θες καλό είναι όμως να μπορείς να το αποδείξεις κιόλας όπως θα κατάλαβες ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει η γνώμη σου , και να σου και κάτι, θα στεναχωρηθώ εαν δεν το δω αυτό κάτω απ το σχόλιο διότι θα σημαίνει πως δεν κατάφερα να σε διασκεδάσω την καλημέρα μου 1 ώρα πριν, vins είπε Ειρήνη υμιν παίδες! Ας μην το συνεχίσουμε και ας αφοσιωθούμε στα θετικά του ψησίματος. Υπαρχουν πολλες επιλογές για όλους, αλλες καλύτερες, αλλες λιγότερο καλές. Καλυτερο αρνί από αυτό που κάναμε με το συγχωρεμένο τον παππού μου στα κάρβουνα σε λάκκο δεν έχω φάει. Και καμία ψησταριά δεν τα κάνει πιο νόστιμα από το θερμοσίφωνα που είχαμε κοψει και βάζαμε κοψίδια. Στην τελική αυτό που μετράει είναι η παρέα! (κι επειδή ήδη βαρέθηκα το στήθος κοτοπουλο, ξέρει κανένας κάνα κρεοπώλη Θεσσαλονίκη που να σιτεύει προβατίνα;) 😂 αν , ΑΝ λέω πας σον Αγιο Αθανάσιο για προβατίνα θέλω και γω !! να μην πάνε τζάμπα τόσα χιλιόμετρα μεγάλη αλήθεια αυτό για την παρέα .. μα διαφορετικά δεν αξίζει
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ηνίοχος είπε Φίλε μου το διαδίκτυο είναι ο ορισμός της επικοινωνίας και είναι λογικό να κυκλοφορούν φωτογραφίες και σκέψεις , μην κουράζεις το μυαλό σου με ανούσια . Σε παρακαλώ όμως μην μου /μας (..γιατί η συζήτηση είναι δημόσια) απαντάς με ερωτήσεις και υποθέσεις σε συγκεκριμένους τύπους και ιδιότητες υλικών της φυσικής, φαίνεσαι έξυπνος και με γνώσεις και πολύ εύκολα θα βρεις τις απαντήσεις που σε προβληματίζουν και έχουν να κάνουν με τα υλικά , το να επιμένεις στα ίδια με θεωρίες πρώτον δεν σε τιμούν και δεύτερον κουράζουν Την καλημέρα μου Ρε συ δεν ειπα ποτε οτι το ανοξειδωτο ειναι χειροτερο απο το αλουμινιο. Ουτε αμφισβητησα τους τυπους που εγραψες (αν και αλλου γραφει οτι το αλουμινιο ειναι καλυτερος αγωγος και θερμαινεται πιο γρηγορα). Ειπα οτι επειδη δεν ξερουμε σε τι ποσοτητες χρησιμοποιειται το καθε υλικο, με τι προσμηξεις κλπ, δεν λεει κατι ενας τυπος που λεει για καθαρο ανοξειδωτο και καθαρο αλουμινιο σε ιδιες ποσοτητες και πυκνοτητες. Οταν μια εταιρεια λεει διαθετω 200δολαρια για τον καδο (τυχαία νούμερα) και μπορω να εχω ειτε 3 κιλα ανοξειδωτο ειτε 9 κιλα αλουμινιο, που το ενα θα μου βγαλει ενα παχος καδου 2χιλιοστα και το αλλο 6 χιλιοστα, καταλαβαινεις οτι ο μαθηματικος τυπος παει περιπατο στην πραξη, αφου δεν ειναι ενα προς ενα η συγκριση. Διαβαζα μαλιστα οτι σε πολλες περιπτωσεις που αφορουν σκευη μαγειρικης απο χυτο αλουμινιο, βαζουν μεσα και χαλκο για ακομα καλυτερη αγωγιμωτητα, οποτε τι να λεμε. Πιστευεις δλδ οτι δεν εχουν κανει ερευνα με τεστ οι εταιρειες που το χρησιμοποιουν μερικες δεκαδες χρονια ως υλικο καδου σε αυτου του βεληνεκους τις ψησταριες; Δεν θα ειχε αναφερθει εστω σε καποιο review οτι ειναι πολυ λαθος το υλικο που εχουν βαλει; Εμενα παντως πιο πολυ με φοβιζει να μην αρπαξουν φωτια τα λιπη και λιωσει ο καδος (καπου 500-600κελσιου νομιζω λιωνει), παρα ολα τα αλλα που λεμε. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από SagoniasSlutRos 3
@pnea1973 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Παγκοσμίως σε πωλήσεις ποιες είναι η top εταιρείες γνωρίζουμε?
Evgenios_V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 39 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Παγκοσμίως σε πωλήσεις ποιες είναι η top εταιρείες γνωρίζουμε? εκτός απο το προφανές οτι η exivos ειναι η καλυτερη ψησταριά στον κόσμο...και με τα καλύτερα υλικά... απο Google Search... παρακάτω ειναι η κατάταξη... https://www.statista.com/statistics/1259628/bbq-grill-market-leaders/ 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε απο Google Search... παρακάτω ειναι η κατάταξη... https://www.statista.com/statistics/1259628/bbq-grill-market-leaders/ Έχεις κανένα screenshot να βάλεις γιατί θέλει συνδρομή?
jaguar13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Λέω και εγώ κάτι κάνω λάθος. Έβαλε site που θέλει συνδρομή για να διαβαστεί; Όεο; 1
Evgenios_V Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστηχώς όχι γιατι έλεγα οτι δεν ειναι με συνδρομή... δυστηχως με άφησε να το δώ μονο μια φορά...πλέον θέλει συνδρομή...Κακώς δεν κράτησα... εσένα θα σε αφήσει ίσως, εκανα search: world sales per bbq brand Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από Evgenios_V 1
ηνίοχος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Ρε συ δεν ειπα ποτε οτι το ανοξειδωτο ειναι χειροτερο απο το αλουμινιο. Ουτε αμφισβητησα τους τυπους που εγραψες (αν και αλλου γραφει οτι το αλουμινιο ειναι καλυτερος αγωγος και θερμαινεται πιο γρηγορα). Ειπα οτι επειδη δεν ξερουμε σε τι ποσοτητες χρησιμοποιειται το καθε υλικο, με τι προσμηξεις κλπ, δεν λεει κατι ενας τυπος που λεει για καθαρο ανοξειδωτο και καθαρο αλουμινιο σε ιδιες ποσοτητες και πυκνοτητες. Οταν μια εταιρεια λεει διαθετω 200δολαρια για τον καδο (τυχαία νούμερα) και μπορω να εχω ειτε 3 κιλα ανοξειδωτο ειτε 9 κιλα αλουμινιο, που το ενα θα μου βγαλει ενα παχος καδου 2χιλιοστα και το αλλο 6 χιλιοστα, καταλαβαινεις οτι ο μαθηματικος τυπος παει περιπατο στην πραξη, αφου δεν ειναι ενα προς ενα η συγκριση. Διαβαζα μαλιστα οτι σε πολλες περιπτωσεις που αφορουν σκευη μαγειρικης απο χυτο αλουμινιο, βαζουν μεσα και χαλκο για ακομα καλυτερη αγωγιμωτητα, οποτε τι να λεμε. Πιστευεις δλδ οτι δεν εχουν κανει ερευνα με τεστ οι εταιρειες που το χρησιμοποιουν μερικες δεκαδες χρονια ως υλικο καδου σε αυτου του βεληνεκους τις ψησταριες; Δεν θα ειχε αναφερθει εστω σε καποιο review οτι ειναι πολυ λαθος το υλικο που εχουν βαλει; Εμενα παντως πιο πολυ με φοβιζει να μην αρπαξουν φωτια τα λιπη και λιωσει ο καδος (καπου 500-600κελσιου νομιζω λιωνει), παρα ολα τα αλλα που λεμε. ε φτάνει το 'καψες με αν τα θα και τα πιστεύω , δε κάνουμε δουλεία 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε εκτός απο το προφανές οτι η exivos ειναι η καλυτερη ψησταριά στον κόσμο...και με τα καλύτερα υλικά... απο Google Search... παρακάτω ειναι η κατάταξη... https://www.statista.com/statistics/1259628/bbq-grill-market-leaders/ ε τώρα τι να πω το καλύτερο παιδί
ilpapacha Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δεν υπάρχει κάποιος διαχωρισμός ανά τύπο ψησταριάς, σε αυτό το σχεδιάγραμμα τουλάχιστον. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα