Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά;

Δημοσ.

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

photo or never happened :wub:

Επεξ/σία από sndev
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Κάποιος συναδελφος εδώ μέσα ήταν έτοιμος να δώσει 600+€ για φούρνο πίτσας...αξίζει να δει αυτόν...

https://youtu.be/TRkd6KK0WWA

 

Το είδα. Δείχνει ωραίο αλλά με χαλάει που και οι 2 πίτσες από κάτω βγήκες σχεδόν ωμές. Κάτι που ίσως οφείλεται στον σχεδιασμό ή στα υλικά του φούρνου. Προς το παρών περιμένω το koda το 16αρι κοντά στα 450 ή το κάρου που είναι όνειρο κοντά α στα 600 για να πυροβολισω

Δημοσ.
14 ώρες πριν, nikbox είπε

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα

Δες μία ένα παλαιότερο ποστ


 

14 ώρες πριν, kokas10 είπε

Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά;

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις το κατάστημα που την αγόρασες. Δεν πιστεύω πάντως να έχει κάποιο θέμα. Υπάρχουν και φιάλες που είναι πολύ πιο ελαφριές, όπως της Πετρογκάζ, της Coral κτλ.

 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Προς τους πιτσαραδες της παρέας. 

Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο.

Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά  τις άκρες.  Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 

Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος...

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος...

 

Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο

  • Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο

Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο

Θα πρότεινα και δοκιμή με ταχίνι σοκολάτα κλπ. Και πιο καλό για τους μικρούς φίλους.

  • Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες...

Δεν εβγαλα ουτε μια... δεν προλαβαινα! Ειχα να ψησω 10 πιτσες και να τρωω ταυτοχρονα 🤣

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα, 

Τελικα κατεληξα σε αγορα της https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html

Αυριο περιμενω να την παραλαβω!  Θα επανελθω με φωτο απο τα πρωτα ψησιματα!

Οσον αφορα την φιαλη, ποια προτεινετε; Απο το καταστημα που την πηρα μου ειπαν να ζητησω "βιδωτη". 

Κοιταω την Coral-Gas Prime αλλα αυτη εχει δικο της ρυθμιστη και δεν ξερω αν και πως θα κουμπωσει.. (θα πρεπει να αλλαξει ο ρυθμιστης που ερχεται με την ψησταρια ή απλα δεν χρησιμοποιω τον ρυθμιστη της φιαλης;)

Ευχαριστω και παλι!

  • Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Antonis__7 είπε

Καλημερα στην ομαδα, 

Τελικα κατεληξα σε αγορα της https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html

Αυριο περιμενω να την παραλαβω!  Θα επανελθω με φωτο απο τα πρωτα ψησιματα!

Οσον αφορα την φιαλη, ποια προτεινετε; Απο το καταστημα που την πηρα μου ειπαν να ζητησω "βιδωτη". 

Κοιταω την Coral-Gas Prime αλλα αυτη εχει δικο της ρυθμιστη και δεν ξερω αν και πως θα κουμπωσει.. (θα πρεπει να αλλαξει ο ρυθμιστης που ερχεται με την ψησταρια ή απλα δεν χρησιμοποιω τον ρυθμιστη της φιαλης;)

Ευχαριστω και παλι!

Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο, γκρι φιάλη, χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Το προπάνιο έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Εφόσον επιλέξεις coral prime, θα χρειαστεί να αγοράσεις και τον δικό της ρυθμιστή, στα 37mbar για το προπάνιο, όπου είναι κουμπωτός. Η αντικατάσταση με τον ρυθμιστή που περιέχει η συσκευασία, βιδωτό στα 30mbar, είναι εύκολη.

  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...