nikbox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα
kokas10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. 8
sndev Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. photo or never happened Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από sndev 1
alimentas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Κάποιος συναδελφος εδώ μέσα ήταν έτοιμος να δώσει 600+€ για φούρνο πίτσας...αξίζει να δει αυτόν... https://youtu.be/TRkd6KK0WWA Το είδα. Δείχνει ωραίο αλλά με χαλάει που και οι 2 πίτσες από κάτω βγήκες σχεδόν ωμές. Κάτι που ίσως οφείλεται στον σχεδιασμό ή στα υλικά του φούρνου. Προς το παρών περιμένω το koda το 16αρι κοντά στα 450 ή το κάρου που είναι όνειρο κοντά α στα 600 για να πυροβολισω
ilpapacha Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, nikbox είπε Καλησπερα, ενδιαφερομαι να αγορασω μια καλη ψησταρια έως 350 ευρω. παρακαλω για τις προτασεις σας. Ειμαι ασχετος, δεν ειχα ποτε ξανα Δες μία ένα παλαιότερο ποστ 14 ώρες πριν, kokas10 είπε Καλησπέρα, έχω την maddox 3.1 και θέλω να βάλω την φιάλη στη θήκη που έχει στο ντουλάπι. Ξέρει κάποιος αν έχει κάποιο όριο στα κιλά που αντέχουν τα σίδερα της θηκης γιατί η 10αρα φιάλη ζυγίζει συνολικα 22 κιλά; Καλό θα ήταν να ρωτήσεις το κατάστημα που την αγόρασες. Δεν πιστεύω πάντως να έχει κάποιο θέμα. Υπάρχουν και φιάλες που είναι πολύ πιο ελαφριές, όπως της Πετρογκάζ, της Coral κτλ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, sndev είπε photo or never happened Ότι απέμεινε.... 12
Evgenios_V Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Προς τους πιτσαραδες της παρέας. Δοκίμασα σήμερα πρώτη φορά γλυκό καλζόνε με νουτελα/μερέντα και τυρί μασκαρπονε. Βγήκε άρρωστο. Παίρνουμε τη ζύμη της πίτσας και την ανοίγουμε στρογγυλή κανονικά ΑΛΛΆ ΒΓΆΖΟΥΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΑΈΡΑ. (Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι θέλει λίγο αλεύρι από κάτω για να μην κολλήσει στον πάγκο.) Σε ένα μπωλ έχουμε αναμείξει τη νουτελα με το μασκαρπόνε σε αναλογία 2 νουτελα, 1 μασκαρπόνε. Αν θέλετε πιο απαλή γεύση, τότε 1 προς 1. Αλείφουμε απαλά στη μισή ζύμη, αλλά αφήνουμε ένα δάχτυλο γύρω γύρω για να κολλήσει όταν την κλείσουμε. Σκεπάζουμε με το άλλο μισό και κλείνουμε πολύ καλά τις άκρες. Τσιμπάμε τη ζύμη στο κέντρο στο πάνω μέρος για να εκτονωθεί ο αέρας. Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά στο ooni για 3-4 λεπτά και γυρνάμε συχνά. Αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει και κόβουμε. Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος...
SagoniasSlutRos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Θα το δοκιμάσω...Προσωπικά με την σοκολάτα δεν είμαστε και πολύ φίλοι...αλλα είμαι σίγουρος ότι οι κύριες του σπιτιού θα το εκτιμήσουν δέοντος... Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο 3
Evgenios_V Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 12 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες...
plasTOST Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Βάλε περισσότερο τυρί κρέμα να γίνει πιο ήπια η σοκολάτα. Βάλε και καμία μπανάνα ή φράουλες. Θα κάνω σίγουρα δοκιμές και με άλλα υλικά, πχ φιστικοβουτυρο Θα πρότεινα και δοκιμή με ταχίνι σοκολάτα κλπ. Και πιο καλό για τους μικρούς φίλους. 3
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Βάλε και καμιά φωτογραφία απο τις αλμυρές πίτσες... Δεν εβγαλα ουτε μια... δεν προλαβαινα! Ειχα να ψησω 10 πιτσες και να τρωω ταυτοχρονα 🤣
Antonis__7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Καλημερα στην ομαδα, Τελικα κατεληξα σε αγορα της https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html Αυριο περιμενω να την παραλαβω! Θα επανελθω με φωτο απο τα πρωτα ψησιματα! Οσον αφορα την φιαλη, ποια προτεινετε; Απο το καταστημα που την πηρα μου ειπαν να ζητησω "βιδωτη". Κοιταω την Coral-Gas Prime αλλα αυτη εχει δικο της ρυθμιστη και δεν ξερω αν και πως θα κουμπωσει.. (θα πρεπει να αλλαξει ο ρυθμιστης που ερχεται με την ψησταρια ή απλα δεν χρησιμοποιω τον ρυθμιστη της φιαλης;) Ευχαριστω και παλι! 3
ilpapacha Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, Antonis__7 είπε Καλημερα στην ομαδα, Τελικα κατεληξα σε αγορα της https://www.skroutz.gr/s/40046682/Napoleon-Rogue-425-SE-Ψησταριά-Υγραερίου-Μαντεμένιας-Σχάρας-45x60εκ-με-3-Εστίες-και-Πλαϊνό-Μάτι-Υπερύθρων-RSE425RSIBPPK-1-GR-A.html Αυριο περιμενω να την παραλαβω! Θα επανελθω με φωτο απο τα πρωτα ψησιματα! Οσον αφορα την φιαλη, ποια προτεινετε; Απο το καταστημα που την πηρα μου ειπαν να ζητησω "βιδωτη". Κοιταω την Coral-Gas Prime αλλα αυτη εχει δικο της ρυθμιστη και δεν ξερω αν και πως θα κουμπωσει.. (θα πρεπει να αλλαξει ο ρυθμιστης που ερχεται με την ψησταρια ή απλα δεν χρησιμοποιω τον ρυθμιστη της φιαλης;) Ευχαριστω και παλι! Προσωπικά χρησιμοποιώ coral prime προπάνιο, γκρι φιάλη, χωρίς να έχω κάποιο θέμα. Το προπάνιο έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Εφόσον επιλέξεις coral prime, θα χρειαστεί να αγοράσεις και τον δικό της ρυθμιστή, στα 37mbar για το προπάνιο, όπου είναι κουμπωτός. Η αντικατάσταση με τον ρυθμιστή που περιέχει η συσκευασία, βιδωτό στα 30mbar, είναι εύκολη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα