SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Ίσως καλύτερα και από προβατίνα!!!! Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; 2
zanskou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; παίζει να ειναι και η μόνη λύση
phanispal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Ρε σεις σοβαρευτείτε, το μπρόκολο είναι φανταστικό. Και το κουνουπίδι είναι ωραίο απλά μυρίζει στο βράσιμο (η γεύση δεν έχει καμία σχέση με το πώς μυρίζει όταν βράζει).
JustGud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Χαιρετώ την παρέα. Επειδή το topic είναι τεράστιο, όσοι έχετε την Nateria Kenton με τους 4 καυστήρες, ταιριάζει μόνο το κιτ σούβλας που έχει το leroy? Ή μπορώ να πάρω από το σκρουτζ κάποιο άλλο? ΠΧ https://www.skroutz.gr/s/36713509/Bormann-BBQ1232-Anoxeidoti-Souvla-PSistarias-gia-Kotopoulo-me-Moter-72cm-gia-BBQ3100-BBQ5000-BBQ5030-BBQ5040-037736.html Και δεν βγάζω και άκρη με τα μήκη. Του leroy τα κιτ είναι τεράστια σε σύγκριση με το πλάτος της ψησταριάς οπότε φαντάζομαι προεξέχουν πολύ κατά έξω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2023 Οτι σουβλα θες βαζεις, αρκει να την ταιριαξεις σωστα. Εγω θα επαιρνα τη μαμα, αφου δεν ειναι και ακριβη και θα παιζει στα σιγουρα. DIY θα σου βγει 30-40ευρω
Evgenios_V Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Varnavas89 είπε Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! Πήρα για αρχή αυτο εδω το θερμόμετρο φθηνό βέβαια ελπίζω να κάνει λιγο τη δουλειά του.. το ξέρει κανείς; Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!! Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας... https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει... Ελπίζω να βοήθησα... 17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Eγω πριν κολλησω ελεγα οτι αν χασω τη γευση θα ξεκινησω να τρωω μπροκολο που δεν το μπορω με τπτ, αλλα και παλι δεν το καταφερα. ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά... Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!! Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από Evgenios_V
Amaretos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!! Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας... https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει... Ελπίζω να βοήθησα... ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά... Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!! Αμα παμε ποτε για κανα παϊδάκι εξω @Evgenios_V, θα σου παρω μια κατσαρολα μπροκολο
ritualistic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 καλημερες ομαδαρα ποσο αντεχουν τα κρεατα σε vacuum στη συντηρηση ?
Varnavas89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!! Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας... https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει... Ελπίζω να βοήθησα... ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά... Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!! Ευχαριστώ φιλε μου δνε πειράζει θα παρω και άλλο χαχα προς το παρόν χθες με βοήθησε στις.μπριζολες για τα παιδιά έγιναν κομπλέ το βέβαιο ειναι ότι έπεσαν οι kwh μου με την χρηση της Kenton! 3
plasTOST Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Amaretos είπε Αμα παμε ποτε για κανα παϊδάκι εξω @Evgenios_V, θα σου παρω μια κατσαρολα μπροκολο Αν πάτε και για ψάρια να πάρετε και τον @sndev! Του αρέσουν.
est Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε Ευχαριστώ φιλε μου δνε πειράζει θα παρω και άλλο χαχα προς το παρόν χθες με βοήθησε στις.μπριζολες για τα παιδιά έγιναν κομπλέ το βέβαιο ειναι ότι έπεσαν οι kwh μου με την χρηση της Kenton! Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο. Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού... 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ritualistic είπε καλημερες ομαδαρα ποσο αντεχουν τα κρεατα σε vacuum στη συντηρηση ? Το μοσχαρι που σφραγιζω το κραταω μεχρι 2 βδομαδες, αντε λιγο παραπανω, μετα αρχιζει και μυριζει. Του εμποριου απο το the mart πχ εχουν ημερομηνια ληξης ανω του μηνα. Μια φορα ειχα βαλει κοτοπουλο και μετα απο 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα μυριζε. Οποτε βαζω μονο μοσχαρι. 1
Varnavas89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, est είπε Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο. Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού... Ωραία ευχαριστώ γιατι όντως με προβλημάτισε, αν και γενικά οταν ανοίγω ανάβω τέρμα τον πλαϊνό που δεν εχω συνήθως κάτι πάνω (που ειναι η πλάκα) ωστε να μην πολύ πέφτει.. 1
sndev Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 @vins Σκεφτόμουν οτι τελειώνει ο κοβιντ κ πρεπει να γιορταστεί 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα