Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Ίσως καλύτερα και από προβατίνα!!!! :)

Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; 

  • Like 2
  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αμα το δωσω στην προβατινα να το φαει και φαω μετα εγω αυτην θα εχω το ιδιο αποτελεσμα; 

παίζει να ειναι και η μόνη λύση :D

 

Δημοσ.

Ρε σεις σοβαρευτείτε, το μπρόκολο είναι φανταστικό.

Και το κουνουπίδι είναι ωραίο απλά μυρίζει στο βράσιμο (η γεύση δεν έχει καμία σχέση με το πώς μυρίζει όταν βράζει).

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.
Επειδή το topic είναι τεράστιο, όσοι έχετε την Nateria Kenton με τους 4 καυστήρες, ταιριάζει μόνο το κιτ σούβλας που έχει το leroy? Ή μπορώ να πάρω από το σκρουτζ κάποιο άλλο?
ΠΧ https://www.skroutz.gr/s/36713509/Bormann-BBQ1232-Anoxeidoti-Souvla-PSistarias-gia-Kotopoulo-me-Moter-72cm-gia-BBQ3100-BBQ5000-BBQ5030-BBQ5040-037736.html

Και δεν βγάζω και άκρη με τα μήκη. Του leroy τα κιτ είναι τεράστια σε σύγκριση με το πλάτος της ψησταριάς οπότε φαντάζομαι προεξέχουν πολύ κατά έξω.

Δημοσ.

Οτι σουβλα θες βαζεις, αρκει να την ταιριαξεις σωστα. Εγω θα επαιρνα τη μαμα, αφου δεν ειναι και ακριβη και θα παιζει στα σιγουρα.

DIY θα σου βγει 30-40ευρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές! Πήρα για αρχή αυτο εδω το θερμόμετρο φθηνό βέβαια ελπίζω να κάνει λιγο τη δουλειά του.. το ξέρει κανείς;

IMG_20231221_114301.jpg

Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!!

Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας...

https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο

μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος

https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html

γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει...  

Ελπίζω να βοήθησα...

17 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eγω πριν κολλησω ελεγα οτι αν χασω τη γευση θα ξεκινησω να τρωω μπροκολο που δεν το μπορω με τπτ, αλλα και παλι δεν το καταφερα.

ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά...

Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!!

Επεξ/σία από Evgenios_V
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Evgenios_V είπε

Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!!

Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας...

https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο

μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος

https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html

γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει...  

Ελπίζω να βοήθησα...

ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά...

Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!!

Αμα παμε ποτε για κανα παϊδάκι εξω @Evgenios_V, θα σου παρω μια κατσαρολα μπροκολο :) 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Αδελφέ καλές γιορτές και καλή αρχή στις bbq αναζητήσεις σου...!!!

Πάντα φιλικά θα σου έλεγα ΑΝ μπορείς να το επιστρέψεις (οπότε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω) και να πάρεις με παρόμοια χρήματα (βλέπω οτι στο Skroytz εχει κοντα στα 14€) ενα ποιο σωστό θερμόμετρο για bbq κρεας...

https://www.skroutz.gr/c/1563/Thermometra-Kouzinas.html?o=θερμομετρο

μεταξύ άλλων έχω αυτό και ειμαι αρκετά ευχαριστημένος

https://www.skroutz.gr/s/24986198/Thermo-Pro-PSifiako-THermometro-Mageirikis-me-Akida-50-C-300-C-TP01H.html

γενικότερα τα Thermo-Pro τα θεωρώ καλά vfm έχω και το παραπάνω αλλά και Thermo-Pro Bluetooth 4ακιδο και τα δυο δεν με εχουν απογοητευσει...  

Ελπίζω να βοήθησα...

ΡΕ τρελέεεεε το μπρόκολο ειναι ο βασιλιάς των λαχανικών...φουλ στην γευση (με όποιο τρόπο και να το κάνεις) και φουλ στα θρεπτικά...

Με τον σωστό τρόπο τυφλα να εχουν οι μπριζόλες...(καλά λεμε και καμια λακαμια)...!!!

Ευχαριστώ φιλε μου δνε πειράζει θα παρω και άλλο χαχα προς το παρόν χθες με βοήθησε στις.μπριζολες για τα παιδιά έγιναν κομπλέ ;) το βέβαιο ειναι ότι έπεσαν οι kwh μου με την χρηση της Kenton!

  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Ευχαριστώ φιλε μου δνε πειράζει θα παρω και άλλο χαχα προς το παρόν χθες με βοήθησε στις.μπριζολες για τα παιδιά έγιναν κομπλέ ;) το βέβαιο ειναι ότι έπεσαν οι kwh μου με την χρηση της Kenton!

Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο.  Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού...

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

καλημερες ομαδαρα

ποσο αντεχουν τα κρεατα σε vacuum στη συντηρηση ?

Το μοσχαρι που σφραγιζω το κραταω μεχρι 2 βδομαδες, αντε λιγο παραπανω, μετα αρχιζει και μυριζει.

Του εμποριου απο το the mart πχ εχουν ημερομηνια ληξης ανω του μηνα.

Μια φορα ειχα βαλει κοτοπουλο και μετα απο 5-6 μερες αν θυμαμαι καλα μυριζε. Οποτε βαζω μονο μοσχαρι.

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, est είπε

Μία χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και το εργαλείο είναι όμορφο.  Επίσης αν θες να επιταχύνεις τη θερμομέτρηση και να περιορίσεις έτσι το χρόνο που μένει ανοιχτό το καπάκι , μπορείς να το ακουμπήσεις αρχικά σε ζεστό σημείο της ψησταριάς ώστε να πάει στους βαθμούς που περίπου είναι το κρέας μέσα και στη συνέχεια να ανοίξεις καπάκι και να πάρεις ακριβώς και τάχιστα τη θερμοκρασία του ψητού...

Ωραία ευχαριστώ γιατι όντως με προβλημάτισε, αν και γενικά οταν ανοίγω ανάβω τέρμα τον πλαϊνό που δεν εχω συνήθως κάτι πάνω (που ειναι η πλάκα) ωστε να μην πολύ πέφτει.. ;)

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...