Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Καλησπερα, μολις συναρμολογησα την landmann rexon 3.

Ποια μπουκαλα μου προτεινετε για Θεσσαλονικη ανατολικα? 

Πχ απο δω να παρω? 

https://gas24.gr/dianomi-fialon-ygraeriou/

Χρηση 2-3 φορες την εβδομαδα για 2 ατομα, οποτε κοιταω σε 10κιλη?

Προπανιο η υγραεριο? 

Ευχαριστώ 

Παρηγγειλα αυτη, συνολο 62 με την φιαλη. 

https://gas24.gr/dianomi-fialon-ygraeriou/diafani-fiali-ygraeriou-petrogaz-10kg

Ειναι καλη? Η να παρω προπανιο? 

 

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι είναι προτιμότερο το προπάνιο, εφόσον το αναφέρει και το manual (λογικά το αναφέρει). Για το προπάνιο θα χρειαστείς ρυθμιστή 37mbar και για το μείγμα 30mbar.

https://www.kioumourtzoglou.gr/img/LANDMAN2015-SITE/egxeiridia-sinarmologisis/12229.pdf

Απο την στιγμή που την έχεις παραγγείλει ήδη, νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις ακύρωση.

Μπουκάλα μπορείς να προμηθευτείς απ´ όπου θέλεις. Προσωπικά θα προτιμούσα από κάποιο κατάστημα ή βενζινάδικο που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι μου. 

Επεξ/σία από ilpapacha
  • Thanks 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
9 ώρες πριν, anergos13 είπε

Μια ερωτηση ...με την Napoleone 365 ψηνεται ευκολα εμμεσα?

Γιατι ενας φιλος μου ειπε οτι επρεπε να παρω την 425 για να εχω ανεση στο εμμεσο ψησιμο.....

Γιατι προσωπικα απο πλευρα διαστασεων ειμαι οκ με την 365 για τις ποσοτητες που θελω να ψηνω....

Ένα θέμα που μπορεί να έχεις είναι ότι με τον ενα καυστήρα μπορεί να ζοριζεσαι να πιάσεις τη θερμοκρασία που θέλεις. Επίσης μια συνήθης διάταξη έμμεσου είναι να λειτουργούν οι 2 ακριανοι και σβηστός ο μεσαίος, ας πούμε όταν κάνεις κοτόπουλο σε βάση για να ψηνεται ομοιόμορφα.

Αν σε παίρνει να πας σε 425 βουρ. Αλλιώς περίμενε την freestyle ή μπουμπούνισε την από γερμανια

 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι είναι προτιμότερο το προπάνιο, εφόσον το αναφέρει και το manual (λογικά το αναφέρει). Για το προπάνιο θα χρειαστείς ρυθμιστή 37mbar και για το μείγμα 30mbar.

https://www.kioumourtzoglou.gr/img/LANDMAN2015-SITE/egxeiridia-sinarmologisis/12229.pdf

Απο την στιγμή που την έχεις παραγγείλει ήδη, νομίζω δεν χρειάζεται να κάνεις ακύρωση.

Μπουκάλα μπορείς να προμηθευτείς απ´ όπου θέλεις. Προσωπικά θα προτιμούσα από κάποιο κατάστημα ή βενζινάδικο που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι μου. 

Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια. 

Εχει ηδη εγκατεστημενο ρυθμιστη πιεσης. 

Την μπουκαλα απλα την παρηγγειλα με αντικαταβολη, θα περασω αυριο να παρω προπανιο τοτε. 

Πρεπει να πειραξω κατι στον ρυθμιστη? 

Απλα τον γυρναω δηλαδη για τα 37?

Ο ρυθμιστης ειναι οπως στην εικονα. 

IMG_20210613_201426.jpg

Screenshot_2021-06-13-20-26-55-284_com.vanced.android.youtube.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tommygre είπε

Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια. 

Εχει ηδη εγκατεστημενο ρυθμιστη πιεσης. 

Την μπουκαλα απλα την παρηγγειλα με αντικαταβολη, θα περασω αυριο να παρω προπανιο τοτε. 

Πρεπει να πειραξω κατι στον ρυθμιστη? 

Απλα τον γυρναω δηλαδη για τα 37?

Ο ρυθμιστης ειναι οπως στην εικονα. 

IMG_20210613_201426.jpg

Screenshot_2021-06-13-20-26-55-284_com.vanced.android.youtube.jpg

Αν είναι ρυθμιζόμενος, τότε τον γυρνάς στα 37mbr για το προπάνιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, tsounis είπε

Ένα θέμα που μπορεί να έχεις είναι ότι με τον ενα καυστήρα μπορεί να ζοριζεσαι να πιάσεις τη θερμοκρασία που θέλεις. Επίσης μια συνήθης διάταξη έμμεσου είναι να λειτουργούν οι 2 ακριανοι και σβηστός ο μεσαίος, ας πούμε όταν κάνεις κοτόπουλο σε βάση για να ψηνεται ομοιόμορφα.

Αν σε παίρνει να πας σε 425 βουρ. Αλλιώς περίμενε την freestyle ή μπουμπούνισε την από γερμανια

 

Εχω παραγγειλει την 365 ..αλλα πολυ πιθανον αν υπαρχει διαθεσιμο στοκ στην 425 να μπορουσε να γινει αλλαγη....

 

Απο Γερμανια μονο και μονο λογω μπλεξιμο με την εγγύηση δεν το επιχειρω.....

 

Με Εμμεσο ψησιμο τι ειναι καλο να ψηνεται συνηθως ???

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anergos13 είπε

Με Εμμεσο ψησιμο τι ειναι καλο να ψηνεται συνηθως ???

Μοσχαρίσιες κοπές όπως T bone,  tomahawk  κτλ αλλά και κοτόπουλο σε μπύρα, είναι κάποια συνηθισμένα κρέατα που ψήνονται indirect. Από εκεί και πέρα ψάχνεις και δοκιμάζεις τι σου αρέσει 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα τα τσακίσαμε πάλι. Μετά από αυτά ακολουθησαν και μια σχάρα με λουκάνικα, κάτι χαλούμια κάτι πιτάκια και αρκετά λαχανικά. 

 

1623614357587-001.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skskre είπε

Μοσχαρίσιες κοπές όπως T bone,  tomahawk  κτλ αλλά και κοτόπουλο σε μπύρα, είναι κάποια συνηθισμένα κρέατα που ψήνονται indirect. Από εκεί και πέρα ψάχνεις και δοκιμάζεις τι σου αρέσει 

Εγώ έχω και την 365..μια χαρά έκανα έμμεσο ψήσιμο.. Βέβαια με την 425 που και αυτήν έχω είναι πιο εύκολο 

  • Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την βούρτσα που καθαρίζεις τις σχάρες ή κάποια παρόμοια 

https://www.weber.com/US/en/blog/tips-techniques/gas-grill-maintenance/weber-31176.html

Προσοχη στην πιεση που θα ασκησετε. Με πολυ πιεση καταφερα να βγαλω την καρβουνιλα, αλλα δεν ξερω και τι αλλο μαζι τελικα. Οποτε εγω προσωπικα ξαναεχτισα σιγα σιγα την καρβουνιλα για να λειτουργησει σαν προστατευτικο στρωμα για τον αλουμινενιο καδο της ψησταριας, και απλα με σπατουλα βγαζω οτι προεξεχει.

Στις 12/6/2021 στις 4:08 ΜΜ, energy52 είπε

Δεν εχεις κι αδικο! κι οταν ανεβασα τη φωτογραφια με προβληματισε να μη φαινεται..βασικα μου τη φερανε στημενη οπως την ειχαν στο μαγαζι..

βγαλτο ρε συ αμα σε ενοχλει. 

Ειχε παρει η αδερφη μου πριν χρονια το αμαξι μου να παει να αλλαξει μια λαμπα αν θυμαμαι καλα, και επιστρεφει και βλεπω απο πισω κολλημενο ενα τεραστιο ξιφος Δημακης. Το πηρα το αμαξι οπως ηταν και πηγα πισω και λεω βγαλτε το και μην εχει κανενα σημαδι πανω το αμαξι. Ελεος δλδ με τον καθενα. Ή μπαινεις στο blue star για Ναξο και σου κολλανε αυτοκολλητο της εταιριας πανω στο τζαμι. Ρε ουστ.

  • Like 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, anergos13 είπε

Εχω παραγγειλει την 365 ..αλλα πολυ πιθανον αν υπαρχει διαθεσιμο στοκ στην 425 να μπορουσε να γινει αλλαγη....

 

Απο Γερμανια μονο και μονο λογω μπλεξιμο με την εγγύηση δεν το επιχειρω.....

 

Με Εμμεσο ψησιμο τι ειναι καλο να ψηνεται συνηθως ???

Μια χαρά θα είσαι και με την 365. Αν όμως σε παιρνει οικονομικά και γίνεται να την αλλάξεις, σαφώς θα σε βολέψει περισσότερο η 425. Νομίζω είναι ιδανικό μεγεθος για οικογένεια ή μικρες παρέες.

  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με το παιχνιδι ενος κλειστου καυστηρα  αν μιλαμε για την 425 γλιτωνεις και αναφλεξεις?

Επεξ/σία από anergos13
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, anergos13 είπε

με το παιχνιδι ενος κλειστου καυστηρα  αν μιλαμε για την 425 γλιτωνεις και αναφλεξεις?

Σιγουρα βοηθαει να εχεις χωρο να μεταφερεις το κρεας αν εχει ανεξελεγκτες αναφλεξεις, μεχρι να σβησει η φλογα.

  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα.. σημερα εκανα καθαρισμό της ψησταριάς και παρατήρησα στους καυστηρες αυτο το χρωμα σαν σκουρια.. είναι φυσιολογικό?? Η ψησταρια ειναι η broil king gem 340 3 μηνών περίπου με γυρω στα 8-9 ψησίματα και σχετικο καθαρισμό μετα

Screenshot_20210614-164152_Gallery.jpg

Screenshot_20210614-164159_Gallery.jpg

Δημοσ.

Έτσι ήταν οι δικοί μου μετά από 6 μήνες, με σχεδόν καθημερινή χρήση

67C4708E-0437-400F-8770-B6C5925F50C4.jpeg.7e709a4951132c18988012c55d988595.jpeg

082D2121-F7AA-4E36-9C43-BA00E382011B.jpeg.ebfa72d49b0de0266f4749a722f3ac84.jpeg

C86CADC0-7967-44B3-B2E5-A7F806A0E4E1.jpeg.abdbb8db9dff6fabbed36fa51a7124cd.jpeg
 

είναι λογικό να αλλάζει το χρώμα τους από την χρήση που γίνεται.

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...