Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2490

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Καλημέρες!

Όλες οι επαγωγικές είναι το ίδιο; Έχει μια στα 30€ το κιτρινομάγαζο και σκέφτομαι να την πάρω για δίπλα στην ψησταριά.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ep1 είπε

Καλημέρες!

Όλες οι επαγωγικές είναι το ίδιο; Έχει μια στα 30€ το κιτρινομάγαζο και σκέφτομαι να την πάρω για δίπλα στην ψησταριά.

Ευχαριστώ.

Αν εννοείς Banggood δεν είναι επαγωγική. Έχει λανθασμένη αναγραφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσκεψη στο «ζαχαροπλαστείο» σήμερα

FABB466B-8681-452B-9127-9408397D0DC5.jpeg.638447fc0beca53d9bb0cc9ad6fd667d.jpeg

και αισθάνθηκα λίγο σαν τον 50 cent…

 

Επεξ/σία από ilpapacha
Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους.  Με το καλό η νέα χρονιά.  Καμιά ιδέα για κάτι εύκολο και διαφορετικό για αύριο βράδυ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Επίσκεψη στο «ζαχαροπλαστείο» σήμερα

FABB466B-8681-452B-9127-9408397D0DC5.jpeg.638447fc0beca53d9bb0cc9ad6fd667d.jpeg

και αισθάνθηκα λίγο σαν τον 50 cent…

 

Λαχαναγορα ρεντη χασαπικο?

Δημοσ.

Παλικάρια χρόνια πολλά...!!!

Σκεφτομαι αύριο να βάλω χοιρινή σπάλα να την κάνω low and slow...

140-150 τυλιγμένη για αρκετες ώρες και μετά άνοιγμα για χρώμα...

Πόσο εσωτερική να στοχεύω ..???

Και περίπου για 3κιλα κομμάτι ποαη ώρα υπολογίζω...?

 

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Λαχαναγορα ρεντη χασαπικο?

Το κρεοπωλείο είναι στην Καλλιθέα. 
Σακκάς

http://www.kreataksakkas.gr

Είναι καλό κρεοπωλείο και στην γειτονιά μας, οπότε το προτιμούμε. Τα συγκεκριμένα, συν κάτι άλλα που πήραμε, δεν τα είχε έτοιμα, όμως περιμέναμε λίγο και τα έφτιαξε επί τόπου.

  • Like 1
Δημοσ.

Αναβετε ψησταριά να ζεστάνετε φακές???

Screenshot_20211230_172950.jpg.94ae57d7d6b3e586ada3f3a382b1eece.jpg

 

Πλάκα κάνω, έψησα και μπιφτέκι κοτόπουλο. Παιδιά όποιος πάει Ωρωπό, να πάει σε αυτό το κρεοπωλείο που είναι πίσω από τα ΚΤΕΛ και να πάρει μπιφτέκι κοτόπουλο. Με ΔΙΑΦΟΡΆ το πιο νόστιμο και ζουμερό που έχω φάει. Ψηθηκε reverse sear από κατεψυγμένο και βγήκε τρελά καλό. Σαφώς δεν είναι στεγνό για διατροφή, αλλά είναι τρομερό.

https://g.co/kgs/wUmtCj

Το ξύλο ήταν δοκιμή καπνίσματος αλλά δεν πέτυχε.

  • Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, g_f είπε

Χρόνια πολλά σε όλους.  Με το καλό η νέα χρονιά.  Καμιά ιδέα για κάτι εύκολο και διαφορετικό για αύριο βράδυ? 

χοιρινά ribs μαριναρισμένα από την προηγούμενη μέρα σε αργό έμμεσο ψήσιμο. thank me later :D

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Παλικάρια χρόνια πολλά...!!!

Σκεφτομαι αύριο να βάλω χοιρινή σπάλα να την κάνω low and slow...

140-150 τυλιγμένη για αρκετες ώρες και μετά άνοιγμα για χρώμα...

Πόσο εσωτερική να στοχεύω ..???

Και περίπου για 3κιλα κομμάτι ποαη ώρα υπολογίζω...?

 

Ευχαριστώ πολύ

Μια 4κιλη που έβαλα την προηγούμενη βδομάδα την πήρα στους 73 βαθμούς και βγήκε φοβερά καλή και ζουμερή. Τυλιγμένη σε λαδόκολλα για όλο το ψήσιμο μέχρι τους 70 και μετά τους επόμενους 3 τους ανέβασα ενώ ρόδιζε....

Απλά επειδή έχεις σπάλα που λογικά δε θα είναι ισόπαχα κομμένη, το θερμόμετρο στο χοντρό κομμάτι. Κι επίσης δεν την άπλωσα όλη. Την έκανα σάντουιτς και στο μέσο μυρωδικά κτλ...

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμάζω την χωρητικότητα της σούβλας. 3.2κιλα χοιρινό από λαιμό αυτή την φορά και θα κρατήσω την λαδόκολλα για 1:15 λεπτά. Έπαιρνε αλλα 300-400γρ.

Καλή χρονιά με υγεία παιδιά και χαμηλή χοληστερίνη!!

 

IMG-20211231-172416.jpg

 

IMG-20211231-165747.jpg

 

 

 

Επεξ/σία από ep1
  • Like 6
Δημοσ.

Σημερα εχει ξεπαρθενιασμα της ψησταριας επισης με κοντοσουβλι.Μπορει να δωσει κανεις οδηγιες για θερμοκρασια?? Σκεφτομαι μεσαια θερμοκρασια κ στο τελος φουλ για χρωμα?? Σωστο ή υπαρχει καποια αλλη προταση??

  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...