Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paposgsxr είπε

Έχετε γνώμη για somagic Canto 300 ή Solia 300; θέλω να πάρω τέτοια για να γλιτώσω μια για πάντα από τις ανάφλεξεις. Αν ρωτήσετε για μεμβρανες ψησίματος, έχω βάλει, αλλά πάλι πρέπει να έχω τον νου μου στους καυστήρες για τυχών ανάφλεξη. spacer.pngspacer.png

Τι ψησταρια εχεις τωρα?

  • Απαντ. 22,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2491

  • ilpapacha

    2190

  • sndev

    1175

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paposgsxr είπε

Έχετε γνώμη για somagic Canto 300 ή Solia 300; θέλω να πάρω τέτοια για να γλιτώσω μια για πάντα από τις ανάφλεξεις. Αν ρωτήσετε για μεμβρανες ψησίματος, έχω βάλει, αλλά πάλι πρέπει να έχω τον νου μου στους καυστήρες για τυχών ανάφλεξη. spacer.pngspacer.png

Δεν εχω αποψη, αλλα μου φαινεται "απογοητευμενος" απο τις αναφλεξεις, δεν μπορει να ειναι τοσο τραγικα τα πραματα, εκτος αν ψηνεις μονο προβατινα ολη την ωρα και γεμιζεις περα ως περα την ψησταρια. Κατι δεν κανεις σωστα μαλλον, εχεις στα παντα αναφλεξεις? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, paposgsxr είπε

Έχετε γνώμη για somagic Canto 300 ή Solia 300; θέλω να πάρω τέτοια για να γλιτώσω μια για πάντα από τις ανάφλεξεις. Αν ρωτήσετε για μεμβρανες ψησίματος, έχω βάλει, αλλά πάλι πρέπει να έχω τον νου μου στους καυστήρες για τυχών ανάφλεξη. spacer.pngspacer.png

εχω μια αντιστοιχη του μερλιν, δε συγκρινεται με τιποτα με ενα κανονικο bbq υγραερίου, χρησιμο εργαλειο μεν διαφορετικό δε...

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Τι ψησταρια εχεις τωρα?

Μία bormann με 3 καυστήρες και μαντεμένιες σχάρες. Συνήθως πανσετες βάζω. Την γεμίζω την σχάρα και έχω πάντα κλειστό το καπάκι. Θέλω να πάρω την somagic γιατί είναι σαν τις flat top που είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερική 

33 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχω μια αντιστοιχη του μερλιν, δε συγκρινεται με τιποτα με ενα κανονικο bbq υγραερίου, χρησιμο εργαλειο μεν διαφορετικό δε...

Δεν σου αρέσει το ψήσιμο που κάνει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, paposgsxr είπε

Δεν σου αρέσει το ψήσιμο που κάνει; 

πιο πολυ μοιαζει με μαντεμενιο τηγανι παρα με ψησταρια το ψησιμο που κανει...

δεν ειναι οτι δε μου αρεσει αλλα θα ελεγα ειναι για αλλο σκοπο.

σαφως και θα σου ψησει πανσετες και μπριζολες εως 1.5 εκατοστο παχος αλλα ουδεμια σχεση εχει το αποτελεσμα με την κανονικη ψησταρια. 

Προσωπικα τη χρησιμοποιώ για κανενα κοτόπουλο φιλέτο και ισως καμια πανσετα μονο απο κρέατα (αντε αν βαριεμαι κ κανενα λεπτο μπιφτεκι burger), αλλα κατα 90% για ψητα λαχανικά, μπεικον, αυγα ματια κλπ

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

πιο πολυ μοιαζει με μαντεμενιο τηγανι παρα με ψησταρια το ψησιμο που κανει...

δεν ειναι οτι δε μου αρεσει αλλα θα ελεγα ειναι για αλλο σκοπο.

σαφως και θα σου ψησει πανσετες και μπριζολες εως 1.5 εκατοστο παχος αλλα ουδεμια σχεση εχει το αποτελεσμα με την κανονικη ψησταρια. 

Προσωπικα τη χρησιμοποιώ για κανενα κοτόπουλο φιλέτο και ισως καμια πανσετα μονο απο κρέατα (αντε αν βαριεμαι κ κανενα λεπτο μπιφτεκι burger), αλλα κατα 90% για ψητα λαχανικά, μπεικον, αυγα ματια κλπ

Εμένα μου αρέσει το ψήσιμο που κάνουν οι μεμβράνες ψησίματος, άρα δεν θα έχω θέμα ως προς την γεύση. Ανάφλεξεις έχει αυτή με την πλάκα που έχεις; επίσης στο καθάρισμα είναι εύκολη; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paposgsxr είπε

Εμένα μου αρέσει το ψήσιμο που κάνουν οι μεμβράνες ψησίματος, άρα δεν θα έχω θέμα ως προς την γεύση. Ανάφλεξεις έχει αυτή με την πλάκα που έχεις; επίσης στο καθάρισμα είναι εύκολη; 

οχι δεν εχει αναφλεξεις, αφού το λιπος παει σε ειδικο ποτηρακι... ;) 

στο καθαρισμα ναι σχετικα ευκολη, εχω μεγαλο νεροχυτη τη βαζω ολοκληρη μεσα και τη πλενω με ζεστο νερό

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

οχι δεν εχει αναφλεξεις, αφού το λιπος παει σε ειδικο ποτηρακι... ;) 

στο καθαρισμα ναι σχετικα ευκολη, εχω μεγαλο νεροχυτη τη βαζω ολοκληρη μεσα και τη πλενω με ζεστο νερό

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Κάτι τελευταίο. Η επισμάλτωση της πλάκας θέλει ειδική μεταχείριση ή μπορώ να χρησιμοποιώ και μεταλλικές σπάτουλες, τσιμπίδες; επίσης πιάνει γρήγορα θερμοκρασία ψησίματος; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, paposgsxr είπε

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Κάτι τελευταίο. Η επισμάλτωση της πλάκας θέλει ειδική μεταχείριση ή μπορώ να χρησιμοποιώ και μεταλλικές σπάτουλες, τσιμπίδες; επίσης πιάνει γρήγορα θερμοκρασία ψησίματος; 

κανονικα χρησιμοποιω μεταλλικες ως τωρα χωρις προβλημα... βεβαια την εχω χρησιμοποησει συνολο ~20 φορες καθως οπως ειπα ειναι πολυ συγκεκριμενη η εφαρμογή της...

η πλακα στο πενταλεπτο πιανει ευκολα 350 βαθμους

  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

κανονικα χρησιμοποιω μεταλλικες ως τωρα χωρις προβλημα... βεβαια την εχω χρησιμοποησει συνολο ~20 φορες καθως οπως ειπα ειναι πολυ συγκεκριμενη η εφαρμογή της...

η πλακα στο πενταλεπτο πιανει ευκολα 350 βαθμους

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Ήσουν πλήρως κατατοπιστικός 

  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paposgsxr είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου. Ήσουν πλήρως κατατοπιστικός 

τα ειχα γραψει στο παρελθον και πιο αναλυτικα, ψαξε στο θεμα τις λεξεις Plancha Tom μηπως τα βρεις.. τοτε την ειχα παρει...25€ (1 καυστηρα)!

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, paposgsxr είπε

Μία bormann με 3 καυστήρες και μαντεμένιες σχάρες. Συνήθως πανσετες βάζω. Την γεμίζω την σχάρα και έχω πάντα κλειστό το καπάκι. Θέλω να πάρω την somagic γιατί είναι σαν τις flat top που είναι πολύ δημοφιλής στην Αμερική 

Μπορεις να παρεις μαντεμενια πλακα για τη δικια σου κ να κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα και να πιανει ολη  το 50% της επιφανειας

Επεξ/σία από Gatilaras
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Μπορεις να παρεις μαντεμενια πλακα για τη δικια σου κ να κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα και να πιανει ολη την επιφανεια ειτε μερος αυτης.

Όλη την επιφάνεια απαγορεύται. Έως 50% νομίζω μπορείς.

  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην πολύ όμορφη παρέα ... Θα ήθελα τα "φώτα " σας για τις επονομαζόμενες " υγραερίου - νερού " . Έχω δει κάποιες ελληνικές εξαιρετικές ανοξείδωτες κατασκευές και πραγματικά θα ήθελα την άποψη σας γι αυτό το είδος . 

9626000_d_b.jpg

316230415_0_b.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...