plasTOST Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Amaretos είπε Καλημερα, 2 φωτο απο το Σαββατο, και ενα πολυ μικρο βιντεακι , επιτηδες την γυρισα ετσι με "μισος" για να ακουσω το λιπος να κανει χαμουλη, και φαινεται ποσο ωραια δουλευει η napoleon με τις αναφλεξεις, σχεδον αμεσως τελειωσαν. Η μεγαλη ειναι χοιρινη σταβλισια, ακριβως 1.000 γραμμαρια. https://drive.google.com/file/d/1dMvoaLAZ19OvibjjU9VHvkph0X9ug4MR/view?usp=sharing Και εγώ εχθές 3 σταβλίσιες χοιρινές έκανα! 2
smav82 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια.
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από phanispal
est Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, smav82 είπε Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. Τι κάθετα, τι οριζόντια, η δουλειά να γίνεται...😁 9
fysikos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 12:36 ΠΜ, smav82 είπε Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. Βαζεις οριζόντια τα σουβλακια στις καθετες ραγες και problem solved...50€
costas_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Α, είσαι πολύ ακριβός, εγώ πλήρωσα €40 για να μου λύσουν αυτό το σύνθετο και πολύπλοκο πρόβλημα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από costas_ 2
plasTOST Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Εγώ παιδιά βάζω το κάτω μέρος μέσα σε νερό πριν τα ψήσω που το απορροφά το ξύλο οπότε δεν καίγονται! 1
tutuyo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 εγω θα προτεινα στα κρεατα που χρειαζονται σουβλακια/καλαμακια (ας μην το ανοιξουμε😀), οπως σουβλακια και κεμπαπ, να κανετε μια επενδυση των 5 ευρω να παρετε μεταλλικα σουβλακια απο Leroy/Praktiker εκτος του οτι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο την καρκινιλα του καμμενου ξυλου, εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα 7
costas_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Είδες που δεν γνωρίσεις την τεχνική. Το καμμένο καλαμάκι είναι Greek wood smoked BBQ
SagoniasSlutRos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, costas_ είπε Είδες που δεν γνωρίσεις την τεχνική. Το καμμένο καλαμάκι είναι Greek wood smoked BBQ Eκτος αν εισαι Θεσσαλονικιος που θα τρως λιωμενο πλαστικο 1
Evgenios_V Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, tutuyo είπε ... εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα λογω οτι μεταφέρει την θερμοτητα και στο εσωτερικό οπότε γίνεται ποιο ομοιόμορφο ψήσιμο... εξου και τα ¨σπαθιά¨ για τα κεμπάπ... 7
SagoniasSlutRos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, tutuyo είπε εγω θα προτεινα στα κρεατα που χρειαζονται σουβλακια/καλαμακια (ας μην το ανοιξουμε😀), οπως σουβλακια και κεμπαπ, να κανετε μια επενδυση των 5 ευρω να παρετε μεταλλικα σουβλακια απο Leroy/Praktiker εκτος του οτι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο την καρκινιλα του καμμενου ξυλου, εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα Aμα τα φτιαχνεις μονος σου, εχει λογικη αυτο που αναφερεις. Και γω εχω μεταλικες σουβλες. Αλλα στα ετοιμα που εχω καταψυξη και τα βαζω οπως ειναι κατεψυγμενα πανω στη σχαρα, τι θα κανω; θα περιμενω να ξεπαγωσουν και μετα να τα μεταφερω σε μεταλικες; 3
energy52 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Αλλα στα ετοιμα που εχω καταψυξη και τα βαζω οπως ειναι κατεψυγμενα πανω στη σχαρα, τι θα κανω; θα περιμενω να ξεπαγωσουν και μετα να τα μεταφερω σε μεταλικες; Και πότε ριχνεις αλατι ριγανη κτλ μετα το ψησιμο;
giorgos_76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ξέρετε τι διαφορά έχει ένα λάστιχο υγραερίου χαμηλής πίεσης, με ένα υψηλής ;;;...Θέλω να βάλω ένα στο κουζινάκι υγραερίου ( γκαζιέρα ) το οποίο είναι χαμηλής πίεσης...Φυσικά θα βάλω τον μειωτή πίεσης, αλλά το λάστιχο που έχω ( αυτό που είναι κόκκινο χρώμα ) είναι υψηλής πίεσης...Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να βάλω αυτό;;; Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από giorgos_76
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα