Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Amaretos είπε

Καλημερα, 2 φωτο απο το Σαββατο, και ενα πολυ μικρο βιντεακι , επιτηδες την γυρισα ετσι με "μισος" για να ακουσω το λιπος να κανει χαμουλη, και φαινεται ποσο ωραια δουλευει η napoleon με τις αναφλεξεις, σχεδον αμεσως τελειωσαν. Η μεγαλη ειναι χοιρινη σταβλισια, ακριβως 1.000 γραμμαρια.

 

image.jpeg.d7f55420b5219db411e32f2ed9f69461.jpegimage.jpeg.d95881f9af7dc39e4a95b7dd57d1b3a8.jpeg

 

https://drive.google.com/file/d/1dMvoaLAZ19OvibjjU9VHvkph0X9ug4MR/view?usp=sharing

Και εγώ εχθές 3 σταβλίσιες χοιρινές έκανα! :) 

  • Like 2
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.

Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, smav82 είπε

Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. 

Τι κάθετα, τι οριζόντια, η δουλειά να γίνεται...😁

 9182022215046.jpg.057a69352d0be4483a2a9cf3c32f865c.jpg

 

  • Like 9
Δημοσ.
Στις 18/10/2022 στις 12:36 ΠΜ, smav82 είπε

Αυτό που μου την σπάει είναι οι κάθετες και οχι οι οριζόντιες σχάρες. Βάζεις καλαμάκια και για να κάνουν σχαριες πρέπει να τα βάλεις οριζόντια. 

Βαζεις οριζόντια τα σουβλακια στις καθετες ραγες και problem solved...50€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α, είσαι πολύ ακριβός, εγώ πλήρωσα €40 για να μου λύσουν αυτό το σύνθετο και πολύπλοκο πρόβλημα 

 

IMG_20210613_161004-001.jpg

Επεξ/σία από costas_
  • Like 2
Δημοσ.

εγω θα προτεινα στα κρεατα που χρειαζονται σουβλακια/καλαμακια (ας μην το ανοιξουμε😀), οπως σουβλακια και κεμπαπ, να κανετε μια επενδυση των 5 ευρω να παρετε μεταλλικα σουβλακια απο Leroy/Praktiker

εκτος του οτι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο την καρκινιλα του καμμενου ξυλου, εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα

  • Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, costas_ είπε

Είδες που δεν γνωρίσεις την τεχνική.  Το καμμένο καλαμάκι είναι Greek wood smoked BBQ 

Eκτος αν εισαι Θεσσαλονικιος που θα τρως λιωμενο πλαστικο :P 

  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, tutuyo είπε

... εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα

λογω οτι μεταφέρει την θερμοτητα και στο εσωτερικό οπότε γίνεται ποιο ομοιόμορφο ψήσιμο... εξου και τα ¨σπαθιά¨ για τα κεμπάπ...

  • Like 7
Δημοσ.
21 ώρες πριν, tutuyo είπε

εγω θα προτεινα στα κρεατα που χρειαζονται σουβλακια/καλαμακια (ας μην το ανοιξουμε😀), οπως σουβλακια και κεμπαπ, να κανετε μια επενδυση των 5 ευρω να παρετε μεταλλικα σουβλακια απο Leroy/Praktiker

εκτος του οτι ειναι σαφως πιο υγιεινο απο την καρκινιλα του καμμενου ξυλου, εχω παρατηρησει οτι ψηνονται και καλυτερα

Aμα τα φτιαχνεις μονος σου, εχει λογικη αυτο που αναφερεις. Και γω εχω μεταλικες σουβλες.

Αλλα στα ετοιμα που εχω καταψυξη και τα βαζω οπως ειναι κατεψυγμενα πανω στη σχαρα, τι θα κανω; θα περιμενω να ξεπαγωσουν και μετα να τα μεταφερω σε μεταλικες;

  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αλλα στα ετοιμα που εχω καταψυξη και τα βαζω οπως ειναι κατεψυγμενα πανω στη σχαρα, τι θα κανω; θα περιμενω να ξεπαγωσουν και μετα να τα μεταφερω σε μεταλικες;

Και πότε ριχνεις αλατι ριγανη κτλ μετα το ψησιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

ξέρετε τι διαφορά έχει ένα λάστιχο υγραερίου χαμηλής πίεσης, με ένα υψηλής ;;;...Θέλω να βάλω ένα στο κουζινάκι υγραερίου ( γκαζιέρα ) το οποίο είναι χαμηλής πίεσης...Φυσικά θα βάλω τον μειωτή πίεσης, αλλά το λάστιχο που έχω ( αυτό που είναι κόκκινο χρώμα ) είναι υψηλής πίεσης...Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να βάλω αυτό;;;

Επεξ/σία από giorgos_76

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...