Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sndev είπε

ναι πολύ καλό ,αλλά όχι για τέτοιες κοπές κ ωρίμανση

παρολαυτα ουτε απο εκει ψωνίζω γιατί με τρόμαξε άλλο πράγμα..

παω περίπτερο απόδειξη μακροδημητρης , παω ψιλικατζίδικο μακροδημητρης παω για κρεπα απόδειξη.. μάντεψε , μακροδημητρης

δε ξέρω ποιος είναι ο τύπος αλλά έχει αγοράσει τη μισή Ανάβυσσο

αυτος ηταν ακόμα καλύτερος πριν αλλάξει πόστο , οσο ήταν στη στροφη για Λαύριο δίπλα στην εκκλησία

εκει που πηγε με τοσο προσωπικο εγινε πολυ πιο supermarket παρε φυγε επομενος  

Για ωρίμανση σίγουρα όχι, για τα υπόλοιπα ναι. Αυτό με τις αποδείξεις δεν το έχω προσέξει. Την επόμενη φορά θα το κοιτάξω. Έχει όντως μεγάλο χώρο και πουλάει πολλά περισσότερο στο κατάστημα.

Έχει εξαιρετικά πικάντικα λουκάνικα μοσχαρίσια. 

  • Like 1
  • Απαντ. 22,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2504

  • ilpapacha

    2197

  • sndev

    1178

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimgoodman είπε

Μόλις παραλάβω και εγώ τη δικιά μου, θα δω τι κενό έχει από κάτω και εάν όταν ψήνω ζεσταίνει από κάτω πολύ. Αν δω ότι δεν έχει πολύ ζέστη από κάτω μάλλον θα την αφήσω από κάτω.

Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!!

Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά).

Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. 

Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂

  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vins είπε

Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!!

Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά).

Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. 

Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂

Επίσης μπορείς να φτιάξεις  και αντικαταστήσεις το ταψί κάτω από τον κάδο με αντίστοιχο ώστε να βάζεις νερό και να έχει κωνικό σχήμα που θα υπάρχει μία κάνουλα ώστε να την ανοίγεις όταν τελειώνες το ψήσιμο και να είσαι τζετ. Το έχουν κάνει αρκετοί κάτοχοι.

  • Thanks 1
Δημοσ.

Έστησα κι εγώ την δικιά μου και τις επόμενες μέρες θα πάρω μπουκάλα προπάνιο για να την κάψω πρώτη φορά. 
Στις οδηγίες αναφέρει η προθέρμανση να γίνεται με ανοιχτό καπάκι. Εσείς με ανοιχτό την ζεσταίνετε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, plasTOST είπε

Επίσης μπορείς να φτιάξεις  και αντικαταστήσεις το ταψί κάτω από τον κάδο με αντίστοιχο ώστε να βάζεις νερό και να έχει κωνικό σχήμα που θα υπάρχει μία κάνουλα ώστε να την ανοίγεις όταν τελειώνες το ψήσιμο και να είσαι τζετ. Το έχουν κάνει αρκετοί κάτοχοι.

Ενδιαφέρον! Υπάρχει πουθενά καμία φωτο; 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, bpel86 είπε

Έστησα κι εγώ την δικιά μου και τις επόμενες μέρες θα πάρω μπουκάλα προπάνιο για να την κάψω πρώτη φορά. 
Στις οδηγίες αναφέρει η προθέρμανση να γίνεται με ανοιχτό καπάκι. Εσείς με ανοιχτό την ζεσταίνετε;

Έτσι γράφει και δεν πρόκειται για λάθος μετάφραση/διατύπωση. 

Δεν γνωρίζω να αναγράφεται κάτι αντίστοιχο σε οδηγίες άλλες ψησταριάς Συνήθως, προτείνεται άναμμα με ανοιχτό καπάκι και προθέρμανση με κλειστό.

  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, est είπε

Έτσι γράφει και δεν πρόκειται για λάθος μετάφραση/διατύπωση. 

Δεν γνωρίζω να αναγράφεται κάτι αντίστοιχο σε οδηγίες άλλες ψησταριάς Συνήθως, προτείνεται άναμμα με ανοιχτό καπάκι και προθέρμανση με κλειστό.

Έχει λογική να ανάβεις με ανοικτό καπάκι για να βεβαιώνεσαι οτι αναψε...γιατί αλλίως πας για εκρηξη...

Αλλά να ζεστάνεις με ανοικτό δεν έχει λογική γιατι δεν θα ζεστάνεις ποτέ...

  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Update, μόλις έκανα το πρώτο κάψιμο με προπάνιο. Ρε παιδιά δυνατό εργαλείο φαίνεται! Ανέβηκε στους 300 με όλους τους καυστηρεσ τέρμα στα 10’ !!!

Αφησα επίτηδες τη φιάλη από κάτω για να δω τι παίζει και με θερμοκρασίες και ήταν το πιο δροσερό μέρος της ψησταριάς (μάλλον η διπλή λαμαρίνα που έχουν πάνω από το σημείο της φιάλης κάνει δουλειά).

Ο άνθρωπος που μου έφερε τις prime και έκανε και τη σύνδεση κιόλας, μου είπε ότι έχει αρκετούς που έχουν την ίδια και όλοι ψήνουν με τη φιάλη κάτω χωρίς θέμα. 

Την άφησα να κρυώσει λίγο και πέρασα ηλιέλαιο στην πλάκα. Σήμερα το βράδι ή αύριο θα γίνει και το πρώτο ψήσιμο με φθηνά εννοείται κρέατα 😂

Εγώ από την αρχή ψήνω με τη φιάλη από κάτω δεν είχα κανένα θέμα, επειδή διάβασα διάφορα όμως καλού κακού έβαλα πάνω από τη φιάλη ένα κομμάτι dow και δεν έχει κανένα θέμα από ζέστη. 

 

  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilpapacha είπε

Με βάση το manual, δεν πρέπει να τοποθετείται κάτω από την ψησταριά.

https://assets.leroymerlin.es/is/content/lmes/81873733-0200m-es/bbq-gas-4b-kenton-naterial.pdf

Σελ 75

7B074727-646F-445B-9A5A-70312025DB21.jpeg.9e53bdb9db053c3c45cd0dee3082ca2a.jpeg

δεν το ηξερα αυτο , εγω απο κατω την ειχα και έψηνα  και μάλιστα το καλοκαιρι , το  ειχα ελέγξει βεβαια μερικές φορες και δεν μου φάνηκε πολυ η θερμοκρασία που ειχε πανω απο την φιαλη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Evgenios_V είπε

Έχει λογική να ανάβεις με ανοικτό καπάκι για να βεβαιώνεσαι οτι αναψε...γιατί αλλίως πας για εκρηξη...

Αλλά να ζεστάνεις με ανοικτό δεν έχει λογική γιατι δεν θα ζεστάνεις ποτέ...

Και όχι μόνο για να βεβαιώνεσαι ότι άναψε αλλά κυρίως για να μην υπάρχει συσσωρευμένο αέριο εξαιτίας αβλεψίας κατά το προηγούμενο κλείσιμο ή διαρροής, και με κλειστό καπάκι προκληθεί έκρηξη κατά το άναμμα.

 

Btw Όλοι γνωρίζουμε ότι η χαρακτηριστική μυρωδιά αυγού δεν προϋπάρχει στο αέριο και οφείλεται στην μεθανοθειόλη που προστίθεται κατά την παραγωγή του ώστε να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τυχόν διαρροή .

Επεξ/σία από est
  • Like 2
Δημοσ.

Φιάλη προπανίου ή μείγμα υγραερίου και γιατί? Βλέπω τις prime σε κοκκινο (υγραέριο) και γκρι (προπάνιο) με τους αντίστοιχους ρυθμιστές) και δεν ξέρω τί να παραγγείλω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Evgenios_V είπε

Έχει λογική να ανάβεις με ανοικτό καπάκι για να βεβαιώνεσαι οτι αναψε...γιατί αλλίως πας για εκρηξη...

Αλλά να ζεστάνεις με ανοικτό δεν έχει λογική γιατι δεν θα ζεστάνεις ποτέ...

Μα κι εγώ γιαυτο αναρωτιέμαι. Απόλυτα λογικό το αναμα με ανοιχτό καπάκι, αλλά και προθέρμανση με ανοιχτό καπάκι που αναφέρεται στις οδηγίες πώς θα γίνει; Δε θα ανεβεί ποτε η θερμοκρασία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jaguar13 είπε

Φιάλη προπανίου ή μείγμα υγραερίου και γιατί? Βλέπω τις prime σε κοκκινο (υγραέριο) και γκρι (προπάνιο) με τους αντίστοιχους ρυθμιστές) και δεν ξέρω τί να παραγγείλω...

Επίσης, ποια η διαφορά της prime από την κλασική μπουκαλα?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jaguar13 είπε

Φιάλη προπανίου ή μείγμα υγραερίου και γιατί? Βλέπω τις prime σε κοκκινο (υγραέριο) και γκρι (προπάνιο) με τους αντίστοιχους ρυθμιστές) και δεν ξέρω τί να παραγγείλω...

Προσωπικά χρησιμοποιώ προπάνιο. Έχει καλύτερη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες και πολύωρα ψησίματα. Έχε υπόψη σου ότι χρειάζεται και διαφορετικός ρυθμιστής, 30mbar για το μείγμα και 37mbar για το προπάνιο.

8 λεπτά πριν, astavlas είπε

Επίσης, ποια η διαφορά της prime από την κλασική μπουκαλα?

Η coral prime είναι πιο ελαφριά και διαθέτει κουμπωτό ρυθμιστή, όπου δεν χρειάζεται κάποιο κλειδί/λαστιχάκι. Η αλλαγή της μπουκάλας γίνεται πιο εύκολα/γρήγορα.

3 ώρες πριν, Votritis είπε

δεν το ηξερα αυτο , εγω απο κατω την ειχα και έψηνα  και μάλιστα το καλοκαιρι , το  ειχα ελέγξει βεβαια μερικές φορες και δεν μου φάνηκε πολυ η θερμοκρασία που ειχε πανω απο την φιαλη .

Ενδεχομένως να μην αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα, όμως το έχουν συμπεριλάβει στις οδηγίες χρήσης της ψησταριάς. Ίσως για να είναι «καλυμμένοι» για παν ενδεχόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...