barrcode Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 ρε παιδια να ρωτησω αμα περασω μεσω ιατκος τα μακ θα ειναι ακριβως το ιδιο λειτουργικο οπως εχουν apple? ή ειναι απλως μια απομιμηση?
chubros Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Με ελάχιστες διαφοροποιήσεις... ακριβώς το ίδιο. Οι διαφορές αφορούν συνήθως "πειράγματα" ώστε να παιζει το λειτουργικό με όχι mac υπολογιστές και να δουλεύουν κάποιες συσκευές. (Διορθώστε με αν κάνω λάθος)...
barrcode Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια τα φωτα σας.Ειχα βαλει και παλαιοτερα το iatkos v7 στο pc μου και τωρα θελω να το ξαναβαλω.(asus p5k,8800gt).Το προβλημα ειναι οτι κανω την εγκατασταση,λεει επιτυχης και αφου κανει reboot μου βγαζει το μηνυμα να πατησω space για να κανει boot ή να πατησω f8.Δεν παταω τιποτα περιμενοντας να μπω στο Os και ενω στην αρχη φορτωνει η οθονη με το μηλαρακι στην μεση μετα απο λιγο πανω στο μηλο βγαινει ενα εικονιδιο σαν απαγορευτικο. Ξερει κανεις τι συμβαινει?Αν εχω κανει καποιο λαθος στο customizatιον.ακολουθησα τον οδηγο στο wiki
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Παιδια τα φωτα σας.Ειχα βαλει και παλαιοτερα το iatkos v7 στο pc μου και τωρα θελω να το ξαναβαλω.(asus p5k,8800gt).Το προβλημα ειναι οτι κανω την εγκατασταση,λεει επιτυχης και αφου κανει reboot μου βγαζει το μηνυμα να πατησω space για να κανει boot ή να πατησω f8.Δεν παταω τιποτα περιμενοντας να μπω στο Os και ενω στην αρχη φορτωνει η οθονη με το μηλαρακι στην μεση μετα απο λιγο πανω στο μηλο βγαινει ενα εικονιδιο σαν απαγορευτικο. Ξερει κανεις τι συμβαινει?Αν εχω κανει καποιο λαθος στο customizatιον.ακολουθησα τον οδηγο στο wiki Εκεί που σου λέει για να πατήσεις ένα κουμπί, πάτα και μέτα δώσε ως όρισμα το "-v" (χωρίς εισαγωγικά). Άστο να φορτώσει μέχρι να κολλήσει, βγαλε μετα μια φώτο και ανέβασέ την εδώ να την δούμε.
stergi17 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κατεβασα το iDeneb και το iAtkos v7 υπαρχει περιπτωση καποιο απο αυτα να δουλεψει σε pc με επεξεργαστη pentium 4?
jumaru99 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Κατεβασα το iDeneb και το iAtkos v7 υπαρχει περιπτωση καποιο απο αυτα να δουλεψει σε pc με επεξεργαστη pentium 4? Με τον pentium 4 δεν πρόκειται να παίξει...αλλά στον phenom της υπογραφής σου, κάτι γίνεται. Γενικότερα, core2 cpu και άνω.
stergi17 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Δημοσ. 28 Απριλίου 2010 Με τον pentium 4 δεν πρόκειται να παίξει...αλλά στον phenom της υπογραφής σου, κάτι γίνεται.Γενικότερα, core2 cpu και άνω. Οκ! Ευχαριστω...Βασικα το δοκιμασα εκανε το boot αλλα ειχε σκαλωσει κανα 20λεπτο στην οθονη με το μηλο και το loading απο κατω...
barrcode Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 παιδια ειδα εναν οδηγο για να εχω και τα 2 λειτουργικα.Εβαλα πρωτα τα 7 μετα τα μακ,μετα μπηκα στα 7 και ανοιξα το easy bcd και εκανα οτι ελεγε αλλα κατι δεν πηγε καλα και δεν μπορω να μπω στα μακ.ξερει κανεις τιποτα?δεν ξερω τι να κανω
barrcode Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 εβαλα τελικα τα μακ ολα κομπλε.Τωρα εχω στο pc την εκδοση 10.5.8.Ξερει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμιση στα snow leopard?
izapp Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Έχω ενα συστημα : Intel Q9300 2.5Ghz | 6GB DDR3 RAM | ATi 4870X2 και έχω 10.5.7 leopard. Θέλω να κανω upgrade σε i7 και να αλλαξω σε μια καρτα πιο συμβατη για osx και να παω σε Snow Leopard για να εχω 64bit το final cut studio. Υπάρχει κανενα guide να δειχνει τι καρτα τι i7 και τι motherboard να αγορασω και πως να βαλω snow χωρις προβληματα? thanks.
haHa Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγω θα ελεγα να μην πας σε i7. Ηδη εχεις αρκετα γρηγορο συστημα και δεν αξιζει να δωσεις 300+ ευρω για μικρη αυξηση επιδοσεων. Και το λεω αυτο γιατι σε i7 ειναι λιγο στριφνο το snow leopard και θελει αρκετη τυχη. Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις snow στο τωρινο σου συστημα? Αν θελεις υποχρεωτικα i7, μπες στο insanelymac και αρχισε το διαβασμα.
izapp Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Εγω θα ελεγα να μην πας σε i7. Ηδη εχεις αρκετα γρηγορο συστημα και δεν αξιζει να δωσεις 300+ ευρω για μικρη αυξηση επιδοσεων.Και το λεω αυτο γιατι σε i7 ειναι λιγο στριφνο το snow leopard και θελει αρκετη τυχη. Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις snow στο τωρινο σου συστημα? Αν θελεις υποχρεωτικα i7, μπες στο insanelymac και αρχισε το διαβασμα. Δεν ξέρω, νιώθω το συστημα μου πολυ αργο. Μηπός πρέπει να αλλάξω την κάρτα όμως? Θέλω μια που να δουλεύει καλα στα snow με dual monitor. Also, κανένα tutorial πως να βάλω snow στο τωρινό μου σύστημα? Format & install from scratch πρέπει να κάνω? η upgrade όπως στα genuine Mac?
papaniki Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Γειά σας παιδιά, Είχα ξαναποστάρει εδω πιο παλια οταν ηθελα να εγκαταστησω το SL στο pc μου και με ειχατε παραπεμψει στο insanelymac.Τελικα όλα καλα με το σύστημα μου!Αλλα προέκυψε προβληματακι... Το σύστημα μου ειναι: Asus P5Q Intel Quad Q9550 OCZ 4Gb ddr2 GeForce 9800GT 512mb 3 σκληροί δίσκοι(500 Snow Leopard-500 μονο data-320 windows 7) Ξεκινούσα το σύστημα μου με cd και συγκεκριμενα τον bootloader chameleon RC2. Να τονίσω πως η εγκατάσταση ηταν με retail dvd της Apple που πήρα απο ένα φιλο. Ετσι όταν ξεκινούσε το pc επέλεγα λειτουργικό(2 επιλογές όπως είπα και πάνω) Ολα καλά λοιπον μεχρι που ηρθε να με ταράξει η παρακάτω εικόνα και να μήν κάνει boot με τίποτα στο SL. Το pc το είχα αφήσει στους δικούς μου για λίγο καιρό και συγκεκριμένα στο μικρό μου αδερφό για να παίζει παιχνίδια.Ετσι μια μέρα με πηρε τηλ και μου λεει δεν μπορω να μπω πουθενα...ουτε καν στα windows.Εγω με το που πηγα να δω τι συμβαινει παρατηρησα οτι ειχαν αλλαξει κάποιες ρυθμισεις στο bios(το boot device priority συγκεκριμενα) και ειχε μπει σαν πρωτο το floppy disk το οποιο δεν υπηρχε, και ετσι κολλούσε ο κέρσορας και δεν εκανε boot απο cd ουτε απο κάπου αλλου.Τεσπα εφτιαξα να μπουταρει ξανα απο το dvd player οποτε εμφανιστηκε ξανα η αρχικη σελιδα του bootloader και μολις πατουσα να μπει στο SL μου εμφάνιζε αυτο που εχω επισυνάψει.Στα windows έμπαινε κανονικα... Γνωρίζει κανεις τι μπορει να συνέβει?Τι ειναι αυτο το μνμ που βγαζει?Οτιδηποτε γνωρίζετε θα με βοηθησει παρα πολυ να σώσω πολλα αρχεία μου και το αγαπημένο μου SL.
paylidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να βάλω στο msi U100 κάποια έκδοση mac os και θα ήθελα λίγη βοήθεια απο κάποιον φίλο που ξέρει... Να σημειώσω οτι έχω προσθέσει άλλο 1 gb μνήμης. Επίσης, γίνεται dual boot με xp? (ενημερωτικά έχω 2 partition, το ένα win το άλλο άδειο) ---------- Προσθήκη 20-05-2010 στις 00:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-05-2010 στις 23:49 ---------- να προσθέσω οτι ο οδηγος που βρήκα στο thread για το advent δε με βοηθησε, δε καταλαβα τίποτα για την ακρίβεια.
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Γειά σας παιδιά,Είχα ξαναποστάρει εδω πιο παλια οταν ηθελα να εγκαταστησω το SL στο pc μου και με ειχατε παραπεμψει στο insanelymac.Τελικα όλα καλα με το σύστημα μου!Αλλα προέκυψε προβληματακι... Το σύστημα μου ειναι: Asus P5Q Intel Quad Q9550 OCZ 4Gb ddr2 GeForce 9800GT 512mb 3 σκληροί δίσκοι(500 Snow Leopard-500 μονο data-320 windows 7) Ξεκινούσα το σύστημα μου με cd και συγκεκριμενα τον bootloader chameleon RC2. Να τονίσω πως η εγκατάσταση ηταν με retail dvd της Apple που πήρα απο ένα φιλο. Ετσι όταν ξεκινούσε το pc επέλεγα λειτουργικό(2 επιλογές όπως είπα και πάνω) Ολα καλά λοιπον μεχρι που ηρθε να με ταράξει η παρακάτω εικόνα και να μήν κάνει boot με τίποτα στο SL. Το pc το είχα αφήσει στους δικούς μου για λίγο καιρό και συγκεκριμένα στο μικρό μου αδερφό για να παίζει παιχνίδια.Ετσι μια μέρα με πηρε τηλ και μου λεει δεν μπορω να μπω πουθενα...ουτε καν στα windows.Εγω με το που πηγα να δω τι συμβαινει παρατηρησα οτι ειχαν αλλαξει κάποιες ρυθμισεις στο bios(το boot device priority συγκεκριμενα) και ειχε μπει σαν πρωτο το floppy disk το οποιο δεν υπηρχε, και ετσι κολλούσε ο κέρσορας και δεν εκανε boot απο cd ουτε απο κάπου αλλου.Τεσπα εφτιαξα να μπουταρει ξανα απο το dvd player οποτε εμφανιστηκε ξανα η αρχικη σελιδα του bootloader και μολις πατουσα να μπει στο SL μου εμφάνιζε αυτο που εχω επισυνάψει.Στα windows έμπαινε κανονικα... Γνωρίζει κανεις τι μπορει να συνέβει?Τι ειναι αυτο το μνμ που βγαζει?Οτιδηποτε γνωρίζετε θα με βοηθησει παρα πολυ να σώσω πολλα αρχεία μου και το αγαπημένο μου SL. Υπάρχει περίπτωση ο αδερφός σου να έκανε κάποιο απο τα software updates και να "έσπασε" η εγκατάστασή σου? Πάντως κολλάει σε πολύ πρώιμο στάδιο το booting, δεν βλέπω να έχει προλάβει να φορτώσει drivers, οπότε υποπτεύομαι μήπως έχει χτυπήσει κανένας kernel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις