Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ωραία, μπαίνω έτσι εκεί, υπάρχει τρόπος να δω παράδειγμα ότι φταίει το kexts του ήχου, ωραία πως θα το βάλω το προηγούμενο και να επαναφερω την κατάσταση όπως πριν γίνετε από εκεί μέσα ?

Κάνεις boot με το cd της εγκατάστασης, αλλά αντί για εγκατάσταση θα πας στα Utilities και ανοίξεις το Terminal. Απο κει πας και σβήνεις το "κακο" kext.

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο συστημα της υπογραφης μου εχω windows 7.Με το VMWare καταφερα να κανω Install το iatkos v7 κανει boot ο chameleon και μετα κολαει στο σημειο που εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading...Υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.
Στο συστημα της υπογραφης μου εχω windows 7.Με το VMWare καταφερα να κανω Install το iatkos v7 κανει boot ο chameleon και μετα κολαει στο σημειο που εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading...Υπαρχει καποια λυση?

Έλα λίγο;

εμφανιζεται η γκρι οθονη με το μηλο και κανει Loading

Αυτό σημαίνει ότι ψάχνει για τον σκληρό δίσκο τώρα πως θα τον κάνεις να φανεί δεν ξέρω ίσος αν τον μετατρέψεις στο filesystem που έχουν τα mac.

Δημοσ.

vmware tools υπάρχουν πουθενά; Από ότι διαβάζω επίσημα δεν υπάρχουν από την εταιρία. Αλλά δουλειά έτσι ρε παιδιά δεν γίνεται... Σέρνεται το vm πάνω σε 6πύρηνο και 4 gb ram που το χω δώσει...

Δημοσ.
vmware tools υπάρχουν πουθενά; Από ότι διαβάζω επίσημα δεν υπάρχουν από την εταιρία. Αλλά δουλειά έτσι ρε παιδιά δεν γίνεται... Σέρνεται το vm πάνω σε 6πύρηνο και 4 gb ram που το χω δώσει...

Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 4πύρηνο και 8gb ram και έχω απογοητευτεί.Σέρνεται απίστευτα.

Δημοσ.

τα κατάφερα επιτέλους μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και 2 ξενύχτια, ήθελα να πετύχω το καλύτερο. τώρα έχω ένα σύστημα boot win7 leopard 10.6.4 vanill.

σας είπα ότι έριξα δουλεία και το πέτυχα. και πράγματι σε τέτοια κατάσταση το μηχάνημα νομίζω ότι είναι άλλο απίστευτο.

θα γράψω σε λίγες μέρες το τι έκανα μήπως και κανένας στο μέλλον θέλει να δει τα βήματα με την p35-ds4 ati5700 and ssd ozc60 gb

ευχαριστώ πάντως και σε λίγες μέρες ο οδηγός τι έκανα και έφτασα ως εδώ

bb....

Δημοσ.
τα κατάφερα επιτέλους μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και 2 ξενύχτια, ήθελα να πετύχω το καλύτερο. τώρα έχω ένα σύστημα boot win7 leopard 10.6.4 vanill.

σας είπα ότι έριξα δουλεία και το πέτυχα. και πράγματι σε τέτοια κατάσταση το μηχάνημα νομίζω ότι είναι άλλο απίστευτο.

θα γράψω σε λίγες μέρες το τι έκανα μήπως και κανένας στο μέλλον θέλει να δει τα βήματα με την p35-ds4 ati5700 and ssd ozc60 gb

ευχαριστώ πάντως και σε λίγες μέρες ο οδηγός τι έκανα και έφτασα ως εδώ

bb....

Σε vm την έκανες την εγκατάσταση ή καθαρή επάνω στο μηχάνημα?

Δημοσ.

Λοιπον και εγω μετα απο πολυ προσπαθεια τελικα καταφερα να τρεξω τα snow leopard σε vmware.Κατεβασα μια τροποποιημενη εκδοση του snow leopard για vmware και απλα το φορτωσα και μου ετρεξε κανονικα...:-D

Δημοσ.

Παιδιά με Kakewalk, εγκατέστησα και αναβάθμισα original ΜacOS απροβλημάτιστα στο PC της υπογραφής. Πήγαν όλα ΟΚ και πλεον προσπαθώ να συνηθίσω το νέο περιβάλλον εργασίας

Ερώτηση : Για την κάρτα γραφικών μου δεν πέρασα κάποιον driver, την αναγνώρισε άμεσα ως Nvidia 1024 MB και δουλεύει κανονικά. Χρειάζεται να κάνω κάτι?

Δημοσ.

Παιδιά με Kakewalk, εγκατέστησα και αναβάθμισα original ΜacOS απροβλημάτιστα στο PC της υπογραφής. Πήγαν όλα ΟΚ και πλεον προσπαθώ να συνηθίσω το νέο περιβάλλον εργασίας

Ερώτηση : Για την κάρτα γραφικών μου δεν πέρασα κάποιον driver, την αναγνώρισε άμεσα ως Nvidia 1024 MB και δουλεύει κανονικά. Χρειάζεται να κάνω κάτι?

Δημοσ.

Μπράβο ωραίος!

εγω θα σου ελεγα να μην την πειράξεις...

(στα widget αν κανεις add ένα ή το μετακινήσεις σου κάνει γύρω γύρω το εφε σαν να είναι σε νερο? δυσκολο να στο περιγράψω αλλα αν το κανεις θα το καταλάβεις ;) )

Δημοσ.

Μπράβο ωραίος!

εγω θα σου ελεγα να μην την πειράξεις...

(στα widget αν κανεις add ένα ή το μετακινήσεις σου κάνει γύρω γύρω το εφε σαν να είναι σε νερο? δυσκολο να στο περιγράψω αλλα αν το κανεις θα το καταλάβεις ;) )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...