Προς το περιεχόμενο

Mac OS X on x86 / Εγκατάσταση Mac OS X σε PC

tmavr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν δεν "κάνει" το υλικό το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις χρόνο κ να σχηματίσεις λάθος εντύπωση για την διαδικασία.. κατά την ταπεινή μου γνώμη ξεκίνατο όταν θα είσαι έτοιμος με έναν Sata k μια Vga τουλάχιστον..

Ναι είναι η κάρτα γραφικών σου.. είναι δύσκολη κάρτα και για να δουλέψει θέλει hand made διορθωμένα kexts..

Για τον φίλο μας από επάνω μπήκα και διάβασα για την κάρτα του.. δεν μιλάω ποτέ στον αέρα το αν θα δουλέψει τελικά όσο και να διαβάσει είναι 50 - 50 >

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οκ στήθηκε κι εμένα... Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια (και κάποιον περισσότερο, ξέρει ποιός είναι).

Μένει μόνο ο ήχος και να περάσω (αν πρέπει) τα updates.

Έχετε δοκιμάσει να βάλετε το ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple; Ρωτάω γιατί όπως είχα πει το Magic Mouse μου δούλευε μια χαρούλα... θα το ξαναδοκιμάσω σε λίγο...

Από το Mac App store αγοράζετε κανονικά ή υπάρχει θέμα που δεν είναι κανονικό Mac μηχάνημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που θα δείτε στις φώτο είναι ένα καινούριο Dual boot Power Pc.

Τα υλικά για αυτή την "όμορφη" κ λειτουργικά άψογη ιδιοκατασκευή είναι με μαύρα γράμματα "τα υπάρχοντα" για να έχουμε το μικρότερο δυνατόν κοστος.Με κοκκινα γραμματα τα "ενδεδειγμένα" που ελπίζω να φτάσω αν δεν χρεοκοπήσουμε κ αν τα οικονομικά μου ισορροπήσουν καλύτερα..και ξεκινάω.

Motherboard > Gigabyte με Η67 chipset Lga 1155 Usb 3 θήρες,sata 3, και υποστήριξη Ατι crossfire. Αυτό είναι κ το ενδεδειγμένο για εμένα, μπορείτε να το βρείτε γύρω στα 120 ευρώ κ δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

CpU > Intel Pentium G620 2,6 Sandy * Intel Core i7-2600K

Ram > 4GB (2x2) XMS3 DDR3 (1600) * Corsair Vengence Blu 1600Mhz DDR3 (8GB)

GPU > Asus GForce 210 Silend * AMD Radeon HD 6870

Εδώ την ψιλοπατησα γι'αυτο το επισημαίνω.Η αρχική σκέψη ήταν να μην πάρω φτηνή κάρτα γραφικών,να παραμείνω με την Intel HD 3000 και όταν είμαι έτοιμος να πάρω την κανονική αλλά ο επεξεργαστής μου υποστηρίζει την 2000 που είναι ασύμβατη με το lion αν όμως είχα πάρει τον i7 από την αρχή δεν θα την χρειαζόμουν.Παρ'ολα αυτά για τα 50 περίπου ευρω που κάνει η Asus είναι εξαιρετική !! και δουλεύουν όλες οι θήρες,dual monitor κλπ.. Ένα δεύτερο σημείο που θέλει προσοχή είναι ότι επειδή η Apple δεν έχει υλοποίηση με αυτόν τον επεξεργαστή μετά το 10.7.2 θέλει hackarismataki για να δουλέψει σωστά το AppStore,iCloud,Facetime (γνωστό πρόβλημα)

PSU > Atx Silent 550W αυτό κατά την γνώμη μου δεν θέλει αλλαγή όταν θα γίνει τούμπανο αλλά η εναλλακτική του μπορεί να είναι αυτή > 500 watt ModXStream Pro

HDD > Εδώ περι ορέξεως κολοκυθόπιτα εγώ έβαλα 2 καλούς Sata 2,5" που είχα 320GB osx k 160GB Win και θα παραμείνω κ στο μέλλον στις 2,5" με 2 ΧΤ Hybrid 500GB

..και τελευταίο ένα Usb Wi_fi που λειτουργεί κ στα 2 λειτουργικά αξίας 20 ευρώ.

Η εγκατάσταση έγινε με την μέθοδο του Kakewalk κ τρεχοντας το Multibeast στο τελος μια μέθοδο που εγω βρίσκω εξαιρετική για ολα τα Gigabyte motherboards

Είναι η πρώτη μου υλοποίηση Lion Desktop. Από αυτό κατάλαβα 3 πράγματα.

1) ότι ακόμα και με χαμηλότερο score από το laptop μου 5000 vs 5450 το Desktop είναι εμφανώς πιο γρήγορο.. :wub:

2) ότι τα παιδιά που έφτιαξαν desktop και ζήτησαν συμβουλές τελικά δεν τα βοήθησα όσο ήθελα γιατί η λογική διαφέρει αρκετά. ^_^

3) ότι είσαι συνεχώς με το χέρι στην τσέπη αν είσαι ανήσυχος χαρακτήρας.. B)

Υ.γ Το κουτί θα γίνει minimal ιδιοκατασκευή με plexiglass γι'αυτο δεν υπάρχει.. :confused:

Κόστος περίπου 400 ευρώ - Υλοποίηση 36 Ώρες εργασίας δηλ 3 24ώρα

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Καλησπέρα παιδιά δοκίμασα να βάλω τα snow leopardστο pc μου σε σταθερό!!! έκανα το μπουτ ξεκινισα την εγγαταση οαλ καλα μέχρι να επιλέξω το δίσκο!!!! δεν βρησκη το δίσκο του υπολογιστή μονο τον εξωτερικό που έχω συνδεδεμένο τον οποιο το έχω σε σε μορφη journaled τον ntfs poy έχω πάνω στο pc δεν το βλέπει καθόλου ξέρει κάποιος καμια λύση?????

Δυστυχώς το δικό μου δεν πάει σε combo update πάνω από το 10.6.5... Ακόμα και το Angry Birds ως πρώτο κατέβασμα που έκανα να κάνω μια εγκατάσταση, θέλει την 10.6.6...

Και ήχο ακόμα όχι... θα το βρω όμως πιστεύω...

Καλησπέρα παιδιά δοκίμασα να βάλω τα snow leopardστο pc μου σε σταθερό!!! έκανα το μπουτ ξεκινισα την εγγαταση οαλ καλα μέχρι να επιλέξω το δίσκο!!!! δεν βρησκη το δίσκο του υπολογιστή μονο τον εξωτερικό που έχω συνδεδεμένο τον οποιο το έχω σε σε μορφη journaled τον ntfs poy έχω πάνω στο pc δεν το βλέπει καθόλου ξέρει κάποιος καμια λύση?????

Γύρισες σε Achi mode από το bios τον controler ?

ΑΑΑΑ όχι δεν το έχω κάνει αυτό !!!! εντομεταξη έχω δυο δίσκους πάνω στο ΠΣ καλύτερο θα είναι να αφερεσω των έναν η δεν έχει σχέση??? στον έναν έχω τα windowsκαι σοτν άλλον ήθελα να βάλω το snow leopard οποτε το γυρνάω ακι ξαναδοκιμάζω!!!!!

σε ευχαριστώ πολύ MoviemakerGr αν τ;α καταφέρω με την εγκατάσταση θα συνεχίσω της ερωτισης μ γτ σίγουρα θα έχω κιαλλες!!!

Επέλεξα απ τα bios το Achi mode δλδ από ide το έβαλα Achi αλλα πάλι δεν τον αναγνωρίζει το σκληρο!!!! :(

Μπες στο Tonymacx86 και διάβασε τα βασικά.. Δεν μπορείς να φτιάξεις Hackint0sh ερώτηση - ερώτηση θα σου πάρει 2 χρόνια περίπου.. :P

Κανε update το τελευταίο bios, Μέτα βγάλε τον δίσκο win κ βάλε μόνο αυτόν που θα βάλεις το osx στο SATA 0 πάντα achi.

Κανε την εγκατάσταση σου κ ξαναμιλάμε για τον δίσκο Win.

Νι για να σου πω την αλήθεια αυτό διάβαζα τώρα!!!!θα κάνω τα βήματα και μετά για οτιδιποτε θα ενημερώσω!!

σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!

Ρε γμτ έβαλα το vlc και κάνει mount το αρχείο που κατεβάζω, το αποσυμπιέζει, και μετά δεν με αφήνει να κάνω eject. Λέει ότι το χρησιμοποιεί το πρόγραμμα και πρέπει να κλείσω απ´ τη μπάρα το vlc και μετά να το κάνω eject. Το κάνω και μετά δεν βρίσκω το vlc πουθενά, ούτε στα applications, πουθενά. Πρέπει να κάνω mount πάλι, οπότε μου εμφανίζει το εικονίδιο στο desktop. δεν το κάνει εγκατάσταση κανονικά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...