Atallos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Well , η σειρα ειναι βασισμενη σε μια αλλη Ισραηλινη σειρα αν δεν κανω τρομερο λαθος Ο αντιστοιχος Saul εκει , ειχε τεραστιο ρολο σε οοοοολη την ιστορια μεχρι τωρα . Κατι που δεν εχουν πει στο Homeland ακομα τουλαχιστον
devill0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Έχει αρχίσει και καταντάει κουραστική η τρέλα της Carrie,εντάξει ναι είναι τρέλη.
star12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 να αυτο με αρεσει σε αυτη τη σειρα.πας να βαρεθεις και στα τελευταια λεπτα σου πεταει τη βομβα και εισαι OH MY LORD . απλα το ολο 9 11 εχει κουρασει λιγο τιποτα αλλο δε μπορουν να τους κατηγορησουν ημαρτον δηλ
juki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μεταξύ της σιωπηλής και ήρεμης ονυχοφαγίας του The Honorable Woman και της αμερικανιας του Homeland, επιλέγω το πρώτο. Απλά από τότε που είδα το Honorable Woman ανέβηκε πολύ ο πήχυς στις σειρές κατασκοπίας και δυσκολεύομαι να συμβιβαστώ με το Homeland που όντως πλησιάζει το 24. Τα cliffhanger δεν με εντυπωσιάζουν, θα προτιμούσα η σειρά να με κρατούσε στην διάρκεια των επεισοδίων όχι στα τελευταία λεπτά. 1
liakjim Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δυνατό επεισόδιο... έπρεπε να το κάνει. Νέο ειδύλιο?
poihths Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πως είναι η αυτή σ season του HOMELAND? λιαν επιεικως αδιαφορη
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Πολυ καλο και το 8ο εξελισεται σε δυνατη σεζον παρα τις αντιθετες προσδοκιες που ειχαν καλιεργηθει απο περσι . 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερο απ τα προηγούμενα αν και γενικά η σεζόν δεν είναι καλή. Η ερμηνεία της αχώνευτης, είναι φανταστική, της το αναγνωρίζω, αλλά δεν αρκεί για να κρατήσει την σειρά.
gpgalanis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερη από τις προηγούμενες. Εντάξει φωτιά θα πέσει να μας κάψει!
liakjim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει φωτιά θα πέσει να μας κάψει! Μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου έτσι? Φέτος είναι ορισμός της κατασκοπίας και της πλεκτάνης. Στον 1ο κύκλο οκ αλλά ακόμα και εκέι βαρέθηκα με τα οικογενιακά και πότε θα μ@μηθεί η κόρη αφού ξανακόψει φλέβες, πότε θα μ@μηθεί η Κάρυ , πότε θα μ@μηθεί η σύζυγος και πότε θα μ@μήσει ο Brondy. Τουλ στον 2ο δεν είχαμε τα ανωτέρω αλλά άργησε να πάρει μπρος. Δεν λέω ότι δεν μου χάρησαν απίστευτες στιγμές, απλά η φετινή με έχει προς το παρών συγκριτικά εξιτάρει και είμαι συνέχεια στην πρίζα περισσότερο, ήδη από το επ Νο1. Μην ανοίξουμε flame , είναι η άποψή μου (και πολλών φίλων που συζητώ). 4
rwmi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου έτσι? Φέτος είναι ορισμός της κατασκοπίας και της πλεκτάνης. Στον 1ο κύκλο οκ αλλά ακόμα και εκέι βαρέθηκα με τα οικογενιακά και πότε θα μ@μηθεί η κόρη αφού ξανακόψει φλέβες, πότε θα μ@μηθεί η Κάρυ , πότε θα μ@μηθεί η σύζυγος και πότε θα μ@μήσει ο Brondy. Τουλ στον 2ο δεν είχαμε τα ανωτέρω αλλά άργησε να πάρει μπρος. Δεν λέω ότι δεν μου χάρησαν απίστευτες στιγμές, απλά η φετινή με έχει προς το παρών συγκριτικά εξιτάρει και είμαι συνέχεια στην πρίζα περισσότερο, ήδη από το επ Νο1. Μην ανοίξουμε flame , είναι η άποψή μου (και πολλών φίλων που συζητώ). οχι οντως ας μην ανοιχτει flame απλα εισαι κακογουστος 1
gpgalanis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μου επιτρέπεις να έχω την άποψή μου έτσι? Φέτος είναι ορισμός της κατασκοπίας και της πλεκτάνης. Στον 1ο κύκλο οκ αλλά ακόμα και εκέι βαρέθηκα με τα οικογενιακά και πότε θα μ@μηθεί η κόρη αφού ξανακόψει φλέβες, πότε θα μ@μηθεί η Κάρυ , πότε θα μ@μηθεί η σύζυγος και πότε θα μ@μήσει ο Brondy. Τουλ στον 2ο δεν είχαμε τα ανωτέρω αλλά άργησε να πάρει μπρος. Δεν λέω ότι δεν μου χάρησαν απίστευτες στιγμές, απλά η φετινή με έχει προς το παρών συγκριτικά εξιτάρει και είμαι συνέχεια στην πρίζα περισσότερο, ήδη από το επ Νο1. Μην ανοίξουμε flame , είναι η άποψή μου (και πολλών φίλων που συζητώ). Εννοείται πως η άποψη σου είναι σεβαστή. Απλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο οπότε ακόμα καί σε σεβαστές απόψεις παλι φωτια θα πέσει να μας κάψει. Όσο για τα flame κτλ αυτοί οι ρημαδιασμενοι όροι χρησης των φόρουμ μας έχουν κανει εντελώς κυρίες. Δηλαδή αν συζητούσαμε σε μια παρέα θα μου έλεγες να μην ανοίξουμε flame; Αχ πάνε οι παλιές καλές εποχές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα