Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Homeland απίστευτη σειρά είμαι στο δεύτερο κύκλο στο 10ο επεισόδιο και δεν έχω βαρεθεί καθόλου, συνέχεια είμαι στην τσίτα και με κάθε στοιχείο κάνω άλλο σενάριο έχω γίνει παρανοικός .Η σειρά θα είναι καλύτερη στη συνέχεια ή θα χαλάσει?

Οι γυναίκες στη Cia μάλλον έχουν πρόβλημα, η Καρι είναι πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας για τη σειρά ,είναι έξυπνη δυναμική γυναίκα

όπου είναι η καλύτερη στη δουλειά της  τα δίνει όλα  αλλά όπως κάθε γυναίκα  έχει το δράμα της την τρελά της.

Δημοσ.

Οι γυναίκες στη Cia μάλλον έχουν πρόβλημα, η Καρι είναι πολύ καλοφτιαγμένος χαρακτήρας για τη σειρά ,είναι έξυπνη δυναμική γυναίκα

όπου είναι η καλύτερη στη δουλειά της  τα δίνει όλα  αλλά όπως κάθε γυναίκα  έχει το δράμα της την τρελά της.

Wut?

Δημοσ.

Ο λόγος, είναι ο τρόπος που η σειρά έχει αποδώσει τον χαρακτήρα της εργαζόμενης της CIA, μέσω της Κάρι Μάθισον. «Δεν πηγαίνουμε με όποιον άντρα βρούμε για να αποσπάσουμε πληροροφίες. Η σειρά δεν δείχνει τίποτα για το πώς λειτουργούμε, πως σχετιζόμαστε με τους άνδρες, πως λειτουργούμε για την εθνική ασφάλεια» λέει μια πράκτορας της CIA.

Ναι καλα που το ξεκαθαρισαν γιατι γενικως οτιδηποτε εχει να κανει με αστυνομια, μυστικες υπηρεσιες και τοσα αλλα σε ταινιες αποτυπωνουν τελεια την πραγματικοτητα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μία και σήμερα!

Και βέβαια, με μια εβδομάδα διάφορα, και TWD. Κλασσικά κάθε Δευτέρα βραδάκι απόλαυση με 2 επεισοδιάκια. Άντε τώρα πλέον μπορούμε να ευχηθούμε επίσημα: ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ! :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαρό το πρώτο, σαν την ηρεμία πριν την καταιγίδα....

Δημοσ.

Μπορει να ξεκινησει καποιος να βλεπει την 5η σεζον χωρις να χει δει της προηγουμενες?

Λεω να την ξεκινησω αλλα η συζηγος δεν εχει δει τις 4 πρωτες και δυσκολα να κατσει να τις δει μονη της για να με προλαβει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...