Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση - Κυκλοφόρησε το iOS 5


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κυκλοφόρησε σήμερα επίσημα το iOS 5, η νέα έκδοση της πλατφόρμας της Apple για iPhone 4S/4/3GS, iPad2/iPad, iPod touch 3ης και 4ης γενιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αναβάθμιση είναι η ενημέρωση στο iTunes 10.5 το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Την πλατφόρμα iOS την γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2007, με τον Steve Jobs να ονομάζει το πρώτης γενιάς iPhone ως “iPhone που τρέχει OS X”. Ένα χρόνο αργότερα η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 3G και παράλληλα το iOS 2, όπου λίγο καιρό μετά έγινε διαθέσιμο και για το προηγούμενο μοντέλο. Η συγκεκριμένη έκδοση περιλάμβανε το App Store, μέσω του οποίου μπορεί κανείς να κατεβάσει εφαρμογές τρίτων για τη συσκευή του. Το App Store φιλοξενεί πλέον πάνω από 500.000 εφαρμογές για κατέβασμα.

Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε η έκδοση iOS 3 η οποία υποστήριζε ακόμη περισσότερες συσκευές όπως το iPod πρώτης γενιάς, όλα τα iPhone συμπεριλαμβανομένου και του iPhone 3GS το οποίο είχε κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο. Η ίδια έκδοση του λογισμικού της Apple εγκαινίασε και το πρώτης γενιάς iPad με την έκδοση iOS 3.2 να είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτό. Υποστήριζε αρκετές νέες λειτουργίες με τις βασικότερες να είναι το copy/paste, αποστολή και λήψη MMS, εγγραφή video, φωνητικό έλεγχο κά. Το iOS 4 κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010 φέροντας το πολυπόθητο multitasking μεταξύ των εφαρμογών. Επίσης υποστήριζε το Facetime για video κλήσεις, περιείχε την εφαρμογή iBooks ως “βιβλιοθήκη” κατεβασμένων ηλεκτρονικών βιβλίων και PDF, υποστήριζε τη δημιουργία φακέλων για κατηγοριοποίηση των εφαρμογών και άλλες δυνατότητες που η διαθεσιμότητά τους διαφέρει αναλόγως τη συσκευή. Η συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού βρισκόταν προεγκατεστημένη στο iPhone 4 και στο iPad 2. Ήταν διαθέσιμη όμως τόσο για το πρώτης γενιάς iPad όσο και για τα iPhone 3G/3GS.
 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Apple iOS 5.0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραία παρουσίαση, ωραία τα χαρακτηριστικά αλλά το μόνο που δεν εμπιστεύομαι (σε όλες τις εταιρίες) είναι το cloud γιατί πολύ απλά ποτέ δεν θα είμαι σίγουρος τι συγχρονίζει.. unsure.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@@ τελειότητα είναι το ios5.

 

Και εκτός αυτού, ας τους πει κάποιος πως προτιμάμε το τ9, από την παπαριά που έχει και η οποία έγινε χειρότερη μετά την αναβάθμιση στο 5. Τώρα κόβει και τις λέξεις σε άλλες 2-3 για να τις ταιριάξει στο βλακοαλγόριθμό του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...