Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω μαζι με αλλα εκατομμυρια πολιτες που πληρωσαμε, ειμαστε οι μ@λ@κ$ς ετσι;

Κοίτα, εγώ δεν έιχα σκοπο να σε προσβάλλω αλλα επειδη ρώτησες, αν θεωρείς πως ο λόγος που μπήκε το χαράτσι όπως και όλα τα άλλα χαράτσια είναι για να βελτιωθεί η εικόνα της οικονομίας τότε η απάντηση είναι ΝΑΙ. Απόδειξη αυτού είναι τα νούμερα που καθημερινά βλέπουν το φώς της δημοσιότητας και αποδυκνείουν οτι τα μέτρα αυτά δεν συμβάλουν στη βελτίωση του προβλήματος. Δεν μιλάμε δλδ για πεποιθήσεις αλλα για πραγματικά στοιχεία. Φαντάσου να μην θάβανε και θέματα όπως αυτό με τον ΕΛΣΤΑΤ (τι έγινε άραγε αυτή η υπόθεση;γιατί ξαφνικά το βουλώσανε όλοι;Πιστολίδι στον κρόταφο που μυρίζει).

Αν το πληρώσες γιατι δεν ήθελες να μείνεις ουτε μια μέρα χώρις ρεύμα (π.χ γιατί έχεις καρδιογράφο συνδεδεμένο) ή επειδή δεν θα μπορουσες να πάρεις φορολογικη ενημερότητα, είτε εν πασει περιπτώσει γιατι φοβήθηκες απο τους όρους του εκβιασμού (λογικό), τότε δεν είσαι.

Να, ας πούμε σήμερα ο συνταγματάρχ....εεε!!συνταγματολόγος μας, είπε να μας διευκολύνει, και του χρόνου λεεί θα ενσωματώσει την έκτακτη εισφορά σε 12-14 δόσεις στις κρατήσεις του μισθού. Η πλακα είναι οτι είπε πως θα το κάνει για να μας διευκολύνει. Η αλήθεια όμως είναι οτι το κάνει γιατί πολλοι δεν πληρώσανε. Όριστε, να και κάτι θετικό που πέτυχα για σένα. Του χρόνου θα δώσεις το χαράτσι σε δόσεις και όχι εφαπαξ. Ούτε που θα το καταλάβεις δλδ...Πες ευχαριστώ!

Ο Υπ.Οικονομικών έχει απο πίσω κάμποσους συμβούλους τεχνοκράτες

Τρομοκράτες μάλλον ήθελες να γράψεις...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προτείνω στον αγαπητό Πόλντο να θεσπίσει νέα ρύθμιση για τις ενοικιαζόμενες κατοικίες. Να πληρώνουν 2 φορές το ποσό, μια ο ιδιοκτήτης και μια ο ενοικιαστής!!!! Γαμάτo;

Trollface.png

Και ο μαζοχισμός συνεχίζεται ... :mrgreen:

Δημοσ.

Μην φοβαστε τιποτα.Μην παει να πληρωσει κανεις.

1. Πηγαινουμε Ταμειο Παρακαταθηκων και Δανειων και πληρωνουμε μονο το ποσο που αντιστοιχει στο ρευμα και αν θελουμε και τα δημοτικα τελη.

2. Η ΔΕΗ απαγορευεται να διακοψει την ηλεκτροδοτηση πριν το περας 45 ημερων.Η διακοπη εχει ανατεθει σε ιδιωτες εργολαβους.Επομενως:

3. Πριν την παρελευση αυτων των ημερων προχωρουμε σε ασφαλιστικα μετρα κατα της ΔΕΗ στο Ειρηνοδικειο οπου μαλιστα δεν χρειαζεται δικηγορος (αυτο για να μην τρομαξει καποιος για υπερογκα εξοδα).

4. Αν και παλι ερθουν να διακοψουν:

α. Παρακαμψη μετρητη.

β. Καραμπινα.

Μην λεμε πραγματα που δεν στεκουν.

Δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι το Παρακαταθηκων θα δεχτει την καταθεση.

Ακομα και να γινει πρεπει το γραμματιο πληρωμης να κοινοποιηθει στη ΔΕΗ με δικαστικο επιμελητη που κοστιζει.

Για το 3 δεν ξερω αν γινεται δικαστηριο χωρις δικηγορο και παραβολα με οτι σσυνεπαγεται αυτο.

Για το 4α ειναι αδικημα θα σου κοψουν το ρευμα και θα θελεις και εξοδα επανασυνδεσης και αναπροσαρμογη εγγυησης.

Για το 4β συμφωνω απολυτα !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μην λεμε πραγματα που δεν στεκουν.

Δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι το Παρακαταθηκων θα δεχτει την καταθεση.

Ακομα και να γινει πρεπει το γραμματιο πληρωμης να κοινοποιηθει στη ΔΕΗ με δικαστικο επιμελητη που κοστιζει.

Για το 3 δεν ξερω αν γινεται δικαστηριο χωρις δικηγορο και παραβολα με οτι σσυνεπαγεται αυτο.

Για το 4α ειναι αδικημα θα σου κοψουν το ρευμα και θα θελεις και εξοδα επανασυνδεσης και αναπροσαρμογη εγγυησης.

Για το 4β συμφωνω απολυτα !!!!!!!!!!!

Το εχω γραψει εκατο φορες, ειναι το συνηθεστερο που λεμε σε αυτες τις περιπτωσεις (οπως το να μην πληρωσουμε ερτ κλπ), αλλα μεχρι τωρα δεν εχουμε ακουσει κανεναν να το εχει κανει. Μου μοιαζει τελικα πολυ ουρμπανια ολο το θεμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έχει συμβεί αυτό. Το μόνο που ξέρω από προσωπική εμπειρία, ένας ένοικος στην πολυκατοικία δεν έβρισκε τη διαχειρίστρια μία-δυο φορές, φόρτωσε και πήγε και κατέθεσε τα κοινόχρηστα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Τράβηξε απερίγραπτη ταλαιπωρία η γυναίκα, για να εισπράξει σκάρτα 50 ευρώ.

Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι ο μηχανισμός, θεωρητικά, λειτουργεί. Το θέμα είναι ότι η ΔΕΗ, όταν ακούστηκε (ή και έγινε) κάτι αντίστοιχο με το περίφημο χαράτσι των μάχιμων της ενημέρωσης και του πολιτισμού, ενεργοποιήθηκαν οι σχετικοί νόμοι (θεσπισμένοι από το '75 μέχρι το '98) και κόπηκαν μερικές παροχές, μέχρι να εξοφληθούν τα τέλη για ΕΡΤ (δηλαδή δε γλίτωσαν όσοι έβαζαν ΔΕΗ-Δημοτικά τέλη).

Με το 4β διαφωνώ κάθετα. Αν το πρόβλημα είναι οι άδικοι φόροι, η λύση δεν είναι οι απειλές (ή χειρότερα) προς εργαζομένους.

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι έχει συμβεί αυτό. Το μόνο που ξέρω από προσωπική εμπειρία, ένας ένοικος στην πολυκατοικία δεν έβρισκε τη διαχειρίστρια μία-δυο φορές, φόρτωσε και πήγε και κατέθεσε τα κοινόχρηστα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Τράβηξε απερίγραπτη ταλαιπωρία η γυναίκα, για να εισπράξει σκάρτα 50 ευρώ.

Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι ο μηχανισμός, θεωρητικά, λειτουργεί. Το θέμα είναι ότι η ΔΕΗ, όταν ακούστηκε (ή και έγινε) κάτι αντίστοιχο με το περίφημο χαράτσι των μάχιμων της ενημέρωσης και του πολιτισμού, ενεργοποιήθηκαν οι σχετικοί νόμοι (θεσπισμένοι από το '75 μέχρι το '98) και κόπηκαν μερικές παροχές, μέχρι να εξοφληθούν τα τέλη για ΕΡΤ (δηλαδή δε γλίτωσαν όσοι έβαζαν ΔΕΗ-Δημοτικά τέλη).

Με το 4β διαφωνώ κάθετα. Αν το πρόβλημα είναι οι άδικοι φόροι, η λύση δεν είναι οι απειλές (ή χειρότερα) προς εργαζομένους.

Για το 4β το ειπα γενικοτερα και οχι για αυτους που κανουν την καταμετριση.Αλοιμονο...

Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα τέτοιο παράδειγμα με γνωστό που λόγο κάτι διαφωνιών με κάτι κοινόχρηστα σε ένα εξοχικό (συγκρότημα) τα καταθέτει εδώ και κανένα 2 χρόνια στο παρακαταθηκών.

Επειδή έχω και 2 ο γνωστό στο ίδιο συγκρότημα ξέρω ότι τα λεφτά ο διαχειριστής μέσο ενός γνωστού στο παρακαταθηκών καταφέρνει και τα παίρνει τελικά. Με ταλαιπωρία βέβαια αλλά τα παίρνει.

Δημοσ.

Και εγώ έχω ένα τέτοιο παράδειγμα με γνωστό που λόγο κάτι διαφωνιών με κάτι κοινόχρηστα σε ένα εξοχικό (συγκρότημα) τα καταθέτει εδώ και κανένα 2 χρόνια στο παρακαταθηκών.

Επειδή έχω και 2 ο γνωστό στο ίδιο συγκρότημα ξέρω ότι τα λεφτά ο διαχειριστής μέσο ενός γνωστού στο παρακαταθηκών καταφέρνει και τα παίρνει τελικά. Με ταλαιπωρία βέβαια αλλά τα παίρνει.

Αυτη η διαδικασια δεν εχει εξοδα ???

Δημοσ.

Η καταθεση στο Παρακαταθηκων ειναι νομιμη οδος για τον πολιτη.Δεν χρειαζεται επιδοση στη ΔΕΗ.

Ασφαλιστικα μετρα σε Ειρηνοδικειο δεν χρειαζεται δικηγορος.

Παρακαμψη (παρανομη βεβαια) μετρητη κανουν αυτοι τη στιγμη σχεδον 4 στους 10 πολιτες.

Εδωσα ξεκαθαρα τη νομικη διεξοδο η οποια δεν μπορει να καταστρατηγηθει απο Κρατος-ΔΕΗ.

Δημοσ.

όλοι είμαστε θυμωμένοι

καλώς ή κακώς όμως ο θυμός μας εκφράζεται στις συζητήσεις στη δουλειά, στο σπίτι, στο καφενείο, στη λαϊκή και στα φόρουμ. μετά ξεθυμαίνουμε (ή και όχι) και πεφτουμε για ύπνο περιμένοντας τι άλλο θα ακούσουμε αύριο. (ξε)αγανακτήσαμε μετά το καλοκαίρι. και φαντάζομαι ότι οι κυβερνώντες (και αντιπολιτευόμενοι βέβαια) απλά θα γελούν με τα σχόλιά μας. ακόμα ακόμα μπορεί να βάζουν και στοιχήματα μεταξύ τους για το πόσα αντέχουμε ακόμα μέχρι να πάρουμε τις ντομάτες. και λέγοντας ντομάτες δεν εννοώ αυτές που μπορεί να πάρει ένας επαγγελματίας συνδικαλιστής ή ένα κομματόσκυλο αντίπαλου κόμματος. αλλά αυτές που θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ και καιρό στα χέρια τα δικά μου (μισθωτός), τα δικά σου (φοιτητής) ή του άλλου (συνταξιούχος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...