Zugzwang Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 The little death (2014) Την πρότεινε ο Ατζαράκης (τον οποίο νομίζω τον αγαπάω λίγο) σ' ένα επεισόδιο του cineλθετε. Βλέπουμε 5 ζευγαράκια και τις ερωτικές τους ζωές, διάφορα φετίχ που έχει ο καθένας και πώς αυτά επηρεάζουν το ζευγάρι. Δεν παρουσιάζονται πρόστυχα αλλά κυρίως με κωμικό τρόπο. Για το είδος της και για ταινιούλα Κυριακή μεσημέρι μού φάνηκε μια χαρά. 7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 The Best Offer - La migliore offerta (2013) Καλή ήταν. Ωραίες ερμηνείες (Geoffrey Rush και Sylvia Hoeks πολύ καλοί), πολύ ενδιαφέρον κλίμα και βλέπεις πολλά έργα τέχνης λόγω του θέματος της ταινίας. Σκηνοθέτης ο Τορνατόρε. Το μόνο που μου ξίνισε κάπως είναι ότι υπήρχε μια αίσθηση μυστηρίου που δε θα έλεγα ότι απέδωσε, αλλά ΟΚ. Κοινώς, είδα το τέλος να έρχεται από χιλιόμετρα. Μερικές χώρες δε, το σποϊλέριασαν στον τίτλο που μεταφράστηκε πχ στα ελληνικά "το τέλειο χτύπημα" και στη Βρετανία (για κάποιο λόγο) έγινε "Deception". Ε, έλεος. Την επόμενη φορά βάλτε για τίτλο "Όταν σου τη πέφτει μια γκόμενα για να σου φάει την περιουσία. Και ο φίλος σου είναι κι αυτός στο κόλπο."
gavros10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 The Best Offer - La migliore offerta (2013) Καλή ήταν. Ωραίες ερμηνείες (Geoffrey Rush και Sylvia Hoeks πολύ καλοί), πολύ ενδιαφέρον κλίμα και βλέπεις πολλά έργα τέχνης λόγω του θέματος της ταινίας. Σκηνοθέτης ο Τορνατόρε. Το μόνο που μου ξίνισε κάπως είναι ότι υπήρχε μια αίσθηση μυστηρίου που δε θα έλεγα ότι απέδωσε, αλλά ΟΚ. Κοινώς, είδα το τέλος να έρχεται από χιλιόμετρα. Μερικές χώρες δε, το σποϊλέριασαν στον τίτλο που μεταφράστηκε πχ στα ελληνικά "το τέλειο χτύπημα" και στη Βρετανία (για κάποιο λόγο) έγινε "Deception". Ε, έλεος. Την επόμενη φορά βάλτε για τίτλο "Όταν σου τη πέφτει μια γκόμενα για να σου φάει την περιουσία. Και ο φίλος σου είναι κι αυτός στο κόλπο." ^ Να ξερεις, οταν βγηκε, η πλεοψηφια ημασταν φαν
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ^ Να ξερεις, οταν βγηκε, η πλεοψηφια ημασταν φαν Δηλαδή; Σήμερα δεν είναι;
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Warcraft Λίγο αφελής στα κινηματογραφικά σημεία αλλά μια χαρούλα ήταν. 6/10. 1
joakim Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Independence Day: Resurgence Ετσι και ετσι.Το πρωτο δεν το φτανει με τιποτα παντως.
gavros10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή; Σήμερα δεν είναι; Φυσικα και ειναι. Απλα σου μεταδιδω το vibe της εποχης
t3llis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 500 days of summer. Συμπαθητική ταινία, μου άρεσε αρκετά η μουσική που τη συνόδευε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Φυσικα και ειναι. Απλα σου μεταδιδω το vibe της εποχης Α. Ε, και μένα μου άρεσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 The Painted Veil Meh. ΟΚ ήταν, αλλά δεν είχε και τίποτα που να με ενδιέφερε. Η αλήθεια είναι ότι η ταινία με έχασε γρήγορα, λίγο με το ζόρι την είδα μπας και εξελισσόταν με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο, αλλά μπα... Textbook πράγματα... Το soundtrack μου φάνηκε πολύ άκυρο, λες και ο συνθέτης (αντ-)έγραψε κάτι που εκείνο τον καιρό του φάνηκε ενδιαφέρον, άσχετο με την ταινία και απλά το έβαλε και είναι η δεύτερη φορά που παρατηρώ κάτι τέτοιο τόσο έντονα τους τελευταίους μήνες. Την προηγούμενη φορά ήταν στις τελευταίες ταινίες Harry Potter (τις είδα όλες το καλοκαίρι). Και ω του θαύματος, διαπίστωσα ότι έχουν τον ίδιο συνθέτη. Ωραία είναι η μουσική, πολύ ενδιαφέρουσα από μόνη της, δεν εννοώ αυτό, απλά δεν νιώθω ότι ταιριάζει με το κλίμα της ταινίας. Και έχει πάρει και χρυσή σφαίρα (!), έχοντας απέναντί του το soundtrack του Fountain. Μουαχαχα, εδώ γελάμε. Δεν ξέρω, νομίζω όσο πάνε τα soundtracks γίνονται εντελώς στερεότυπα. Θα νοσταλγήσουμε John Williams στο μέλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 The Magnificent Seven [2/5] Όσο cool κι αν θέλουν να είναι οι συντελεστές, η έλλειψη πρωτοτυπίας και το αναμάσημα ιδεών, σε συνδυασμό με ένα είδος που γενικά δεν αρέσει, μετατρέπουν το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι το άκρως ψυχαγωγικό μεν, αλλά άχαρο και λησμονήσιμο δε.
jokerakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 The Magnificent Seven [2/5] Όσο cool κι αν θέλουν να είναι οι συντελεστές, η έλλειψη πρωτοτυπίας και το αναμάσημα ιδεών, σε συνδυασμό με ένα είδος που γενικά δεν αρέσει, μετατρέπουν το τελικό αποτέλεσμα σε κάτι το άκρως ψυχαγωγικό μεν, αλλά άχαρο και λησμονήσιμο δε. σαν είδος αναφέρεσαι στα western?
Daemonos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Omagnificent seven Απλά Και ξεκάθαρα 9/10 Θέλω να πάρω Ένα piecemaker Και να αρχίσω
kgian Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Colonia Πολύ καλό. Και στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα. Δείτε το. 1
Kapetanakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Site: http://www.imdb.com/title/tt1588170/?ref_=nv_sr_2 Επος!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις