Cro-Magnon Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Right now, wrong then 5/10 Διάσημος σκηνοθέτης συναντά νοστιμούλα πιτσιρίκα κι εμείς παρακολουθούμε δύο εκδοχές αυτής της συνάντησης Στην πρώτη βερσιόν ο ληγούρης πίνει τον κώλο του στο πρώτο ραντεβού και ξενερώνει άσχημα το πιπίνι. Στην δεύτερη βερσιόν, ο ληγούρης, αν και έχει πιει τον κώλο του, καταφέρνει να μη γίνει ρόμπα στο κορίτσι, αντιθέτως την κερδίζει ...βάζοντας τα κλάματα και κάνοντας την πιο γελοία ερωτική εξομολόγηση που είδα πρόσφατα. Ήμαρτον... Προσπάθησα να κόψω τις φλέβες μου με το φλυτζανάκι του καφέ επί 2 ώρες παρά κάτι ψιλά...Ευτυχώς, η απουσία άλλων αιχμηρότερων αντικειμένων από το χώρο θέασης αποσόβησε τα χειρότερα... Το 5/10 μπήκε για δυο χαμερπείς λόγους: Κορεατική ταινία και τίγκα στην ευαισθησία....
yanc Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Split Ο Shyamalan εχασε μεγαλη ευκαιρια να κανει μια πραγματικα καλη ταινια. Κριμα κριμα και κριμα για την ερμηνεια του McAvoy. 6/10 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Doctor Strange ταινιάρα https://www.youtube.com/watch?v=HSzx-zryEgM
Cro-Magnon Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 King Jack 7/10 12χρονο αλάνι έχει προβλήματα με τους καφρους της γειτονιάς και στο ενδιάμεσο προσπαθεί να ρίξει τη Δουλτσινέα του. Μου άρεσε πολύ η κινηματογράφηση της ιστορίας. Τη βρήκα πολύ επιτυχημένη και έδειξε ακριβώς την ιστορία από το ύψος του πρωταγωνιστή της. Οι ηθοποιοί, παντελώς άγνωστοι σε μένα, ήταν πολύ καλοί με μοναδική εξαίρεση τον αρχηγό της γειτονιάς που κάπως το έχασε προς το τέλος. Απορώ γιατί η ταινία είχε τόσο μικρή διάρκεια και γιατί στάθηκε μόνο στο πρώτο επίπεδο. Αν τολμούσε να κοιτάξει ελάχιστα έστω κάτω από την επιφάνεια, στην Αμερική του Ντιτρόιτ και του ονείρου που βουλιάζει από την εποχή του Ρηγκαν κι εδώ, θα μπορούσε να γίνει ένα αριστούργημα κι ο σκηνοθέτης της να κοιτάξει στα μάτια τον Σκορτσεζε του Ταξιτζή. Αν... Αν κέρδιζε η γιαγιά μου στο κουμκάν... 5
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Split Ο Shyamalan εχασε μεγαλη ευκαιρια να κανει μια πραγματικα καλη ταινια. Κριμα κριμα και κριμα για την ερμηνεια του McAvoy. 6/10 Αν μιλάς για το τέλος, πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει μια πιθανότητα (χωρίς κανένα απολύτως δικό σου φταίξιμο) να μην κατάλαβες τι έγινε, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει ότι απλά μπορεί να μη σου άρεσε. Περισσότερο στο αντίστοιχο τόπικ: http://www.insomnia.gr/topic/635037-split-spoilers/
kgian Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 London has fallen Πολύ καλή ταινία δράσης. Πολύ καλή πραγματικά. Δεν κάνω πλάκα. Ωραίο μποστολίδι, ωραία παραγωγή, εξαιρετική δράση. Ταινία βγαλμένη από τα παλιά. Πολύ αίμα. Και αυτός ο Gerald butler αποπνέει αντρίλα. Να μην μιλήσω για τα μαχαιρώματα. Η ταινία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πραγματική ταινία δράσης. Καμία σχέση με τα ξεράσματα της marvel. Τώρα θα βάλω να δω το Olympus. ΥΓ. Αναπόφευκτα η ταινία έχει και κάποιες σκηνές "αμερικανιάς" αλλά είναι σε λογικά πλαίσια και φυσικά αναμενόμενες λόγω θέματος. Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησαν.
moumos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Λοιπόν, αφού διάβασα κριτική σε προηγούμενη σελίδα είπα να καθίσω κ να δω την ιταλική ταινία perfetti sconosciuti. Το πρώτο μισάωρο είχα στραβωμενη φάτσα και ήμουν έτοιμος να το γυρίσω σε κάτι άλλο. Άντεξα ωστόσο και η ταινία με αποζημίωσε. Εξαιρετική πρόταση! Περιμένω μία μέρα κενή χωρίς survivor για να την ξαναδώ. London has fallen Πολύ καλή ταινία δράσης. Πολύ καλή πραγματικά. Δεν κάνω πλάκα. Ωραίο μποστολίδι, ωραία παραγωγή, εξαιρετική δράση. Ταινία βγαλμένη από τα παλιά. Πολύ αίμα. Και αυτός ο Gerald butler αποπνέει αντρίλα. Να μην μιλήσω για τα μαχαιρώματα. Η ταινία ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πραγματική ταινία δράσης. Καμία σχέση με τα ξεράσματα της marvel. Τώρα θα βάλω να δω το Olympus. ΥΓ. Αναπόφευκτα η ταινία έχει και κάποιες σκηνές "αμερικανιάς" αλλά είναι σε λογικά πλαίσια και φυσικά αναμενόμενες λόγω θέματος. Εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησαν. Τέσσερις φορές ξεκίνησα να την βλέπω και την άφησα στι δεκάλεπτο. Λόγω της κριτικής σου θα τη δώσω ακόμα μία ευκαιρία.
jokerakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 όχι μην το κανείς,μείνε στην άποψη σου... η ταινία είναι μάπα... 7
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τελικά μόνο εγώ δεν τρελάθηκα με το perfetti sconosciuti 2
kgian Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τελικά μόνο εγώ δεν τρελάθηκα με το perfetti sconosciuti Ούτε εγώ τρελάθηκα. Το πρώτο μισό το βρήκα αρκετά κουραστικό. Στο δεύτερο μισό βελτιώθηκε αισθητά.
Ntinaras Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Assassin's Creed Η απολυτη μουφα. Απιστευτα βαρετη, με κλισε πλοκη. κανενα νοημα στη ταινια. με πηρε ο υπνος κιολας απο τη βαρεμαρα. 4/10 και πολυ του ειναι 5
john1987 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Τελικά μόνο εγώ δεν τρελάθηκα με το perfetti sconosciuti Κι εδώ τα ίδια. Αρκετά κουραστικό και με λιγάκι υπερβολικό σενάριο. 6/10 1
Cro-Magnon Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 12 του Νικήτα Μιχαλκωφ Υποτίθεται ότι είναι η ρωσική εκδοχή του γνωστού, παλιού καλού 12 angry men. Δυστυχώς το έργο δεν πέρασε το τεστ του 20λεπτου και κόπηκε χωρίς πολλά πολλά. Αυτό που με ενόχλησε ήταν οι κάκιστες ερμηνείες των ηθοποιών που μου φάνηκαν τρομερά στημένες κι επιτηδευμένες. Είμαι της άποψης ότι ριμέικ δεν πρέπει να γίνονται, ειδικά σε τεράστια έργα, γιατί σχεδόν πάντα αποτυγχανουν. Το θέμα είναι ότι είχα και μεγάλες προσδοκίες λόγω του Μιχαλκωφ, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να είναι μεγαλύτερη. 1
speedy23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 A conspiracy Of Faith Χμμ...Νομιζω οτι ηταν το καλυτερο μερος της τριλογιας και ωραιο comeback απο την απογοητευση του 2ου που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο. Παρ'οτι ειναι ταινια με crime και drama, δεν ειναι whodunnit καθως δειχνει κατευθειαν ποιος ειναι ο κακος της υποθεσης. Η συγκεκριμενη μ'αρεσε γιατι περα απο την υποθεση εστιασε στους χαρακτηρες, τον ενα αστυνομικο (με την μαυριλα και τον πεσιμισμο που εχει ξεπεσει οπου θυμισε ελαχιστα Rust Cohle και γι'αυτο μας αρεσει) και τον κακο της υποθεσης καθως το ζουμι του χαρακτηρα του (περα οτι ειναι τρελος) ηταν στα flashback που δειχνει. Ισως το παρακαναν λιγο το θεμα με τη θρησκεια στο τελος αλλα στο συνολο ηταν καλη και δεν βαριεσαι καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις