Cro-Magnon Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Οχι δεν αναφερεται καν αλλα προσωπικα μου ειναι και παντελως αδιαφορο . Παντα οι ανθρωποι που ξεχωριζουν απο την μαζα και την λαοθαλασσα απο αχρηστους και ασημαντους κατηγορουνται για κατι . https://www.google.co.uk/amp/www.independent.co.uk/arts-entertainment/20000-lies-under-the-sea-the-fishy-world-of-jacques-cousteau-1102346.html%3famp
hellojim Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 John Wick 2 EDSHOT MACHINE https://www.youtube.com/watch?v=g3ZsQmvDDOk 7.8/10
*nenya* Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 https://www.google.co.uk/amp/www.independent.co.uk/arts-entertainment/20000-lies-under-the-sea-the-fishy-world-of-jacques-cousteau-1102346.html%3famp Ένα άρθρο που στάζει χολή χωρίς να παρουσιάζει ουσιαστικά έγκυρες πηγές για να αποδείξει τους σοβαρούς χαρακτηρισμούς προς τον Cousteau. Χωρίς αυτόν τον άνθρωπο ούτε το underwater filming θα προχωρούσε τόσο, ούτε το aqualung, ούτε πόσα ακόμα. Αλλά φυσικά είναι αναπόφευκτο...όταν κάποιος παραμένει για πολλά χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και συζητιέται παγκοσμίως, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να προσπαθούν να τον μαυρίσουν. Ζήλεια; Συμφέροντα; Δεν γνωρίζω και δεν με νοιάζει κιόλας. Για μένα και για πάρα πολλούς ακόμα ο Cousteau είναι και θα είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να αγαπήσουμε τον κόσμο της θάλασσας και τα μυστικά που κρύβει. 1
Fotis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Ένα άρθρο που στάζει χολή χωρίς να παρουσιάζει ουσιαστικά έγκυρες πηγές για να αποδείξει τους σοβαρούς χαρακτηρισμούς προς τον Cousteau. Χωρίς αυτόν τον άνθρωπο ούτε το underwater filming θα προχωρούσε τόσο, ούτε το aqualung, ούτε πόσα ακόμα. Αλλά φυσικά είναι αναπόφευκτο...όταν κάποιος παραμένει για πολλά χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και συζητιέται παγκοσμίως, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να προσπαθούν να τον μαυρίσουν. Ζήλεια; Συμφέροντα; Δεν γνωρίζω και δεν με νοιάζει κιόλας. Για μένα και για πάρα πολλούς ακόμα ο Cousteau είναι και θα είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να αγαπήσουμε τον κόσμο της θάλασσας και τα μυστικά που κρύβει. Ημουν σιγουρος ... Δεν ανοιξα καν το λινκ κατα την παγια τακτικη μου . Βαριεμαι και χασμουριεμαι να δαπανησω πανω απο 1 λεπτο απο τον χρονο μου για ανουσια λινκ και αδιαφορα videakia σε αλλες περιπτωσεις .
armin Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Pirates of the Caribbean(2017) Κατα τη γνωμη μου,η χειροτερη απο το franchise των πειρατων.Αλλα και παλι δεν ηταν τοσο κακη. Ειδα σε πολλους κριτικους οτι ειπαν οτι το τελευταιο κομματι της ταινιας ηταν αρκετα ενθουσιωδες και οι σκηνες δρασης καλοφτιαγμενες.Εγω προσωπικα προς το τελος ηταν που αρχισα να βαριεμαι με την ταινια,και δεν μου αρεσε καθολου το σκηνικο της τελευταιας αναμετρησης επισης,το οποιο ηταν πολυ CGI και μπερδευοταν το ματι.Οπως και η προηγουμενη μαχη πριν απο αυτην η οποια ηταν υπερβολικα σκοτεινη για τα γουστα μου,δεν ξερω αν εφταιγε η οθονη του σινεμα αλλα σε πολλες σκηνες δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Το χιουμορ ηταν πολυ καλο,επαναλαμβανοταν καποιες στιγμες,αλλα οι σκηνες με σκοπο να γελασει το κοινο ηταν πραγματικα αστειες. Οσον αφορα τους πρωταγωνιστες,τιποτα το εντυπωσιακο,μονο ο Ντεπ ηταν ακομη χειροτερος,επειδη ο χαρακτηρας του δεν ειχε καποιον πραγματικο λογο για να βρισκεται στην ιστορια. Εμενα προσωπικα η ταινια μου αρεσε αρκετα στις σκηνες που ηταν συνδετικες των σκηνων δρασης.Η μονη καλη σκηνη δρασης ηταν η πρωτη. 6,5/10 για ταινια πειρατων 3/10 για κανονικη ταινια.
d3monhunter Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Contratiempo 8/10. Ταινιάρα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπράβο στον φίλο που την πρότεινε εξ αρχής. Άλλες παρόμοιες εχουμε; Τις εχεί δει κανείς αυτές: Inland Empire (David Lynch) και Synecdoche, New York ? 1
Heybro Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Contratiempo 8/10. Ταινιάρα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπράβο στον φίλο που την πρότεινε εξ αρχής. Άλλες παρόμοιες εχουμε; Τις εχεί δει κανείς αυτές: Inland Empire (David Lynch) και Synecdoche, New York ? El cuerpo hidden face sleep tight
astrosunnefo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 El cuerpo hidden face sleep tight + the secret in their eyes 3
hellojim Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 εμενα το contratiempo μου αρεσε πιο πολυ απο το el cuerpo.. και το secret in her eyes ταινιαρα 3
armin Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 La La Land Κατα τη γνωμη μου η καλυτερη ταινια του 2016.To Moonlight ηταν εξαιρετικο στο 3ο τμημα του,αλλα τα αλλα δυο δεν ηταν τοσο ισχυρα πιστευω. Δεν μπορω να βρω καποιο μειονεκτημα στην ταινια,ισως στο τελος της μπερδεψε λιγακι,αλλα με μια επαναληψη τα καταλαβαινεις ολα. Απο τα χρωματα,στην σκηνοθεσια,στις πανεμορφες συνεχεις ληψεις,στην εξαιρετικη κινηση της καμερας,στον απιστευτο φωτισμο,στις εξαιρετικες ερμηνειες,στην απιστευτα διαχρονικη πλοκη με τα απαραιτητα συγχρονα twist της.O Chazelle απεδειξε την ευφυια του,και μας εχει ολους να ανυπομονουμε για την επομενη ταινια του που παρατηρησα οτι θα εχει ως πρωταγωνιστη παλι τον εξαιρετικο Gosling. Παρολο που η Εμμα κερδισε το οσκαρ(και πραγματικα το αξιζε),η αγαπημενη μου σκηνη, ηταν η σολο ερμηνεια του Gosling στην προβλητα. 9,5/10. 4
Kapetanakos Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 το ειδα χτες το βραδυ στην ερτ2 οχι ασχημο...... 6/10 περασα ευχαρηστα ενα ομορφο βραδυ. η ταινια ειναι βιογραφια του κλοντ φρανσουα ενος τραγουδιστη που χαθηκε αδικα απο ενα ατυχημα πολυ νεος.
astrosunnefo Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 El Orfanato | The Orfanage (2007) Άργησα να τη δω, και κρίμα που άργησα. Βρίσκεις πολλά στοιχεία, τα οποία -όλα μαζί- συνθέτουν μια πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα ταινία, που σίγουρα αξίζει τον κόπο. Το imdb έχει 7.5/10, στο οποίο και με βρίσκει σύμφωνη. 1
Cro-Magnon Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Ένα άρθρο που στάζει χολή χωρίς να παρουσιάζει ουσιαστικά έγκυρες πηγές για να αποδείξει τους σοβαρούς χαρακτηρισμούς προς τον Cousteau. Χωρίς αυτόν τον άνθρωπο ούτε το underwater filming θα προχωρούσε τόσο, ούτε το aqualung, ούτε πόσα ακόμα. Αλλά φυσικά είναι αναπόφευκτο...όταν κάποιος παραμένει για πολλά χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και συζητιέται παγκοσμίως, όλο και κάποιοι θα βρεθούν να προσπαθούν να τον μαυρίσουν. Ζήλεια; Συμφέροντα; Δεν γνωρίζω και δεν με νοιάζει κιόλας. Για μένα και για πάρα πολλούς ακόμα ο Cousteau είναι και θα είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να αγαπήσουμε τον κόσμο της θάλασσας και τα μυστικά που κρύβει. Ο Κουστω ήταν ένας από τους μυθους των παιδικών μας χρόνων. Δυστυχώς, απομυθοποιηθηκε κι αυτός με ενα πολυ δυσάρεστο τρόπο. Προσωπικά, δε με ενδιαφέρει η προσωπικη του ζωη, όσο με ενοχλησαν η συνεργασια του με τους Ναζί και τα λοιπά μελανα σημεία που γράφει το άρθρο. Η πηγη είναι ο αγγλικος Independent και κυριως ο προσωπικός του βιογράφος. Με ενδιεφερε πολυ το θεμα της υποτιθεμενης αρχαιοκαπηλίας, αλλά το αρθρο δεν αναφερει τιποτα, γι αυτο και ρωτησα εαν η ταινία εκανε κάποιο σχολιο πανω στο θεμα. Καλό είναι να συζηταμε αυτα τα θεματα με ανοιχτο μυαλο κι οχι να βαζουμε στεγανα για τα είδωλα μας. 6
Mr.Basil Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Site: Colonia Την είδα ψιλοκαθυστερήμενα μια που έχει αρκετό διάστημα που βγήκε στις αίθουσες. Το πρώτο μισό είναι μάλλον αργό και σχετικά αδιάφορο. Στο δεύτερο μισό της ταινίας αποζημιώνεσαι πλήρως. Τα πραγματικά γεγονότα σε συνδυασμό με την (πολύ) αγωνία για την μοίρα των πρωταγωνιστών σε κρατάει στα κάρβουνα. Κάποια στιμή μου θύμισε το "Τελευταίος Βασιλιάς της Σκωτίας" αλλά δεν λέω που. Όσοι δούνε το Colonia θα καταλάβουν. 7,5/10
speedy23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 I don't feel at home in this world anymore Συμπαθητικο flick που προσφερει την κοινωνικη κριτικη του σε σημεια και με μια ωραια στροφη στο τελευταιο τριτο του εργου οπου ειναι και το καλυτερο μερος του. Απλα τα πρωτα 2/3 χωρις να ειναι κακα, υπεφεραν λιγο σε ποιοτητα και ενδιαφερον imo και μιας και ειναι comedy και drama, θα μπορουσε να ειχε πετυχει ισως μια καλυτερη ισορροπια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις