Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Liveby the night

Γκαγκστερικη ταινια απο τις χειροτερες του ειδους  με εξαιρεση το επιπεδο της παραγωγης .Και να μην την δειτε δεν χανετε τιποτα ...

5.8/10

ben-affleck-sad-i8151.jpg

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Get out ( 2017)

WTF!!! Χάσιμο χρόνου. 2 ωρες από τη ζωή μου που δε θα πάρω πίσω ποτέ.

Ποιος βλέπει τέτοιες ταινίες και τους βάζει και καλό βαθμό μάλιστα.

• Like 2
Δημοσ.

Miss Sloan  7.5/10

Κάποιος σύντροφος, καπιταλιστής, πρότεινε αυτήν την ταινία - ωδή στη μαλακία που δέρνει τους Αμερικάνους και τη νομίζουν για δημοκρατία, ελευθερία κλπ κλπ.

Στη χώρα που καθημερινά σκοτώνονται περισσότεροι άνθρωποι από όπλα, απ΄ό,τι λαγοί στο χωριό μου σ' ολόκληρη την  κυνηγετική περίοδο, το πανίσχυρο λόμπι της οπλοκατοχής προσπαθεί λυσσασμένα να κόψει ένα νομοσχέδιο που θα βάζει φραγμούς στην ασύδοτη οπλοκατοχή. Σε ένα κομφούζιο ανηθικότητας, διαπλοκής, διαφθοράς, υποκρισίας και καταχρήσεων παντός είδους, μια αποφασισμένη λομπίστρια προσπαθεί να κερδίσει με κάθε μέσο.

Η ταινία έχει πολύ καλό ρυθμό για το είδος της και σενάριο και βλέπεται απνευστί. Παρά το ότι είναι μια ακόμη περίπτωση προπαγάνδας του ηλιθιότερου και γελοιότερου είδους ...δημοκρατίας στο δυτικό κόσμο (μέχρι και γκρίζα διαφήμιση Bush junior είχε το πακέτο...αν έχουμε το Θεό μας δλδ....), όπου στο τέλος θριαμβεύει το ντεμοκρασι, (γαμώ το φελέκι μου....), εντούτοις κάνει άριστα αυτό που θέλει ο μέσος θεατής - να περάσει καλά ένα δίωρο. Θα τη λατρέψουν όσοι τρελαίνονται για θεωρίες συνωμοσίας και πολιτικά θρίλερ, όπως εγώ.

Η Τζέσικα Τσαστεην είναι εξαιρετική ηθοποιός - ίσως η καλύτερη της γενιάς της στο Αγιοκούτσουρο. Είχα καιρό να απολαύσω γυναικεία ερμηνεία τέτοιου επιπέδου και να δω ηθοποιό να σηκώνει όλη την ταινία πάνω της. Συνήθως οι γυναίκες ηθοποιοί παίζουν με τα προσόντα τους από το ...λαιμό και κάτω! Εδώ αξίζει κανείς να δει την ταινία μόνο και μόνο για την τρικυμία των συναισθημάτων που βγάζει με το πρόσωπό της η Τζέσικα.

Μανωλιό, εσύ που είσαι κι ευσυγκίνητος, να τη δεις και θα με φχαριστάς!

ben-affleck-sad-i8151.jpg

Τι κάνει πάλι ο αθεόφοβος ατάλαντος ; Το Νονό ;;; Σαν παγωτατζής είναι με το άσπρο κοστούμι!

Σύλλογος αντιπαθούντων την οικογένεια σκιτζήδων με το όνομα Άφλεκ

Εγω το wick 2 δεν αντεξα να το δω ολόκληρο..Στο 1 θα βαλω: 6,9/10

Να το κάνουμε 3.9/10 να είμαστε και πιο ρεαλισταί;

ΑΝ είναι δυνατόν ο πιο  φλούφλης εβερ (Λέλο έλα! Θα'ρθεις; Θα κάνουμε μπανάνα!) ηθοποιός, να κάνει άξον μούβις και να δέρνει κόσμο....

Πιο πειστικός θα ήταν ο Φουρθιώτης, αν τραβούσε ένα γκρα και τη μπουμπούναγε στον φαιδρό πρώην της Βίσση....

• Like 2
Δημοσ.

Link.png Site: KingArthur: Legend of the Sword

Μου αρεσει πολυ ο τροπος που κινηματογραφει ο Guy Ritchie  ειναι εξαιρετο δειγμα του συγχρονου Βρετανικου κινηματογραφου .

Καταιγιστικη εναλλαγη παραλληλων πλανων ,γρηγοροι ατακαδορικοι διαλογοι ,στοπ καρε ,μονταζ για σεμιναριο ,εμβολιμο μπρος πισω στον χρονο  και μαυρο χιουμορ.

Και ενω αυτο το υφος  δειχνει παραταιρο σε ταινια μυθοπλασιας-εποχης καταφερνει να μην ξενιζει αλλα   ενσωματωνει  αυτα τα στοιχεια  αριστοτεχνικα .

Εντυπωσιακα εφε ,υψηλο επιπεδο παραγωγης και εχουμε ενα δεμενο σφιχτο συνολο χωρις ομως να προσεγγιζει τα "διαμαντια "που μας εχει δωσει  στο παρελθον .

Ο Hunnman  ειναι το ανερχομενο αστερι  αυτης της γενιας θα δουμε πολλα στο μελλον απο αυτον  τουλαχιστον απο  εμπορικης πλευρας.

7.4/10 

• Like 2
Δημοσ.

Εγω το wick 2 δεν αντεξα να το δω ολόκληρο..Στο 1 θα βαλω: 6,9/10

Παλι καλα να λες......εγω ουτε το πρωτο δεν ειδα ολο.

Δημοσ.

Shot caller 2017.

Άνετα στις καλύτερες της χρονιάς. 8.5/10

Την τιμησα κ εγω..

8/10

Περναει ωραια μηνυματα,για το ποσο σ αλλαζει η φυλακη αλλα κ ποσο ευκολα μπορεις να χασεις τα παντα..

Δημοσ.

Shot caller 2017 τραβηγμενη αμερικανια.

Για συγκεκριμενο κοινο (οχι γυναικες) με πολυ τεστοστερονη και tattoo.Περνας την ωρα σου ευχαριστα αν σ'αρεσουν τετοια  σεναρια.

Ταινια για βιντεο κλαμπ (προσωπικη αποψη).

6,5/10

Δημοσ.

Alien:Covenant

Πλήρωμα διαστημοπολοίου που πάει να εποικίσει έναν μακρινό πλανήτη προσγειώνεται σε κάποιον άλλον, όπου κατοικούν τα Aliens.

Με απόλυτα κριτήρια δεν είναι τελείως κακή, πρόκειται για μία ταινία πάνω στο γνωστό μοτίβο διάστημα/άνθρωποι/επικίνδυνη εξωγήινη μορφή ζωής/μακελειό. Απλά δεν ανταποκρίνεται στο όνομα και στο σύμπαν του franchise. Μετά, βέβαια, αρχίζουν τα ερωτήματα του πόσο πραγματικά καλό είναι το franchise στο σύνολό του και το τί έχουν προσφέρει οι περισσότερες από αυτές στο είδος. Το συμπέρασμά μου είναι ότι κάποτε στην δεκαετία του '80 σχεδιάστηκε ένας πολύ ωραίος εξωγήινος, βγήκε μία πρωτοποριακή ταινία και από εκεί και κάτω κάθε σκηνοθέτης/παραγωγός/σεναριογράφος πήρε αυτό το ωραίο σχέδιο εξωγήινου και το έβαλε σε ό,τι ταινία του κάπνισε.

Καλή είναι, μας δίνει κάποια νέα στοιχεία για το σύμπαν του Alien, αλλά δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο.

• Like 2
Δημοσ.

Alien: Covenant

Mx4ag.jpg

http://www.imdb.com/title/tt2316204/?ref_=nv_sr_1

Ας πουμε οτι βλεπετε. Δειχνει καποια πραγματα για το πως γινονται τα Alien και απο τι προερχονται το οποιο προσθετει στην μυθολογια που πανε να φτιαξουν μαζι με το Prometheus αλλα περα απο αυτο η ταινια ειναι απλα χαζη. Πολλα κλισε χαζοι χαρακτηρες με 0 IQ και κακο CGI σε ορισμενες περιπτωσεις. 3/10 για την ταινια και 7/10 για το μερος της μυθολογιας που κραταει 10-20 λεπτα.

Shot Caller

http://www.imdb.com/title/tt4633690/?ref_=nv_sr_1

mM7bW.jpg

Επιτελους και μια καλη ταινια. Αρκετα νοηματα σοβαρη χωρις χαζα κλισε. Αρκετα καλος και ο Jamie Lannister του game of thrones. 8/10

• Like 3
Δημοσ.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι κάποτε στην δεκαετία του '80 σχεδιάστηκε ένας πολύ ωραίος εξωγήινος

το 70 βγηκε το πρωτο Alien..για την ακριβεια το 79. ενω το Necronom IV, η ζωγραφια του Giger πανω στο οποιο βασιστηκε το Alien design, βγηκε το 76.

necronom_iv.jpg

40 χρονια αργοτερα και τα σκυλια του HW δεν μπορουν να σκεφτουν καινουργια monster designs. 

• Like 6
Δημοσ.

KIng Arthur - The legend of the malakia....  3/10

Το έργο απεθύνεται στο παιδικό κοινό... Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Πώς αλλιώς να κολλήσεις άθλιες ερμηνίες με γκλόσι κοστούμια και γκέι γούνες, αλά Λιμπεράτσε, βιντεογκειμίστικη αισθητική χαμηλής ποιότητας και ηθοποιούς, που ξεφτυλίζονται για τα ταλαρα, ενώ, αν μη τι άλλο, κάποτε σέβονταν τον εαυτό τους, όπως ο Τζουντ Λο κι ο Ερικ Μπάνα.

Ο μύθος του βασιλιά Αρθούρου βιάζεται παρά φύσει από κάποιον Γκάι Ρίτσι, που μάλλον συνωνυμία θα είναι με τον άλλον το Ρίτσι, το γνωστό Βρετανό σκηνοθέτη.

Αν ήθελα να δω τον Αρθούρο να δουλεύει στα μικράτα του στην Τρούμπα του Λονδίνου, ως άλλος Όλιβερ Τουίστ και να εκπαιδεύεται στο κουνγκ φου από αγέραστο Κινέζο σιφού - άλλα'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, παρέα με γιγάντιους ελέφαντες και σκηνικά αντιγραμμένα από τον Άρχοντα των δακτυλιδιών, θα μπορούσα να το καταφέρω καλύτερα με ένα μπάφο!!! Τουλάχιστον θα είχα την ορίτζιναλ ψυχεδέλεια....

Φυσικά το παράτησα στο 20λεπτο.

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνω και επαυξανω. Παντως τι παιζει τους τελευταιους μηνες με τον Μελ; Δεν υπαρχει εβδομαδα που να μην δειξουν ταινια του το Star η το Σκαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...