Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως ποστάρω ταινίες που μου άρεσαν, τώρα λέω να πρωτοτυπήσω

Η επίσκεψη - The visit (2015)

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος ο γνωστός Shyamalan.

Κουραστική, χωρίς νεύρο. Ακόμα και στα jump scares λίγα πράγματα. Επίσης το εγχείρημα όλη η ταινία να είναι POV δεν πέτυχε. Με κενά στην πλοκή, ηθοποιοί που δεν έπεισαν στο ρόλο τους.

4/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eva Green σ'αγαπαω, μ'ακους; Θεα ησουν παλι και στο Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Απολαυστικος ομως και ο Samuel Jackson, αυτες οι τρελιαρικες εκφρασεις που παιρνει ειναι ολα τα λεφτα.

Η ταινια θα αρεσει πιστευω στους λατρεις των fantasy movies. Ειναι ενα οπτικο/ακουστικο υπερθεαμα σε στυλ Tim Burton, με υπεροχη φωτογραφια και ομορφο soundtrack. Συνολικα μου θυμισε σε πολλα σημεια Pan's Labyrinth και λιγο απο Silent Hill οσον αφορα τα τερατακια. ΔΕΝ την λες δλδ και παιδικη ταινια εκτος αν θες να φρικαρουν τα παιδακια χιχιχι! Σαν σεναριο οκ δεν λεει και πολλα, μια βιασυνη και προχειροτητα διεκρινα οσον αφορα τους διαφορους χαρακτήρες και την αναπτυξη τους. Και μερικες σεναριακες τρυπουλες.

6/10

• Like 3
Δημοσ.

Wonder Woman: (?/10) Υποθέτω οι Μαρβελάκηδες θα ξετρελαθούν, οι υπόλοιποι ούτε που θα ασχοληθούν. Μου έβγαλε μια 'οικειότητα', κάτι σαν κολάζ από περισσότερα έργα, λίγο X-Men στο τέλος, λίγο Fury στο μέσον (το τανκ με τον Μπραντ Πιτ) κ.ά. Γενικά το casting δεν μου ταίριαξε καλά (David Thewlis? Ewen Bremner?).Την πρωταγωνίστρια πάντως την βρήκα πολύ συμπαθητική, αλλά εντελώς ατάλαντη.. 

Μαρβελάκης είμαι αλλά η ταινία 'ηταν ψιλομέτρια. Η πρωταγωνίστρια ήταν μία κούκλα αλλά εντελώς ατάλαντη. Ευτυχώς που έπαιζε και ο Θιούλης για να δούμε και κανένα ηθοποιό (γιατί και ο Chris Pine ήταν φορ δε πανυγιρς)

5,5/10

• Like 2
Δημοσ.

Eva Green σ'αγαπαω, μ'ακους; Θεα ησουν παλι και στο Miss Peregrine's Home for Peculiar Children. Απολαυστικος ομως και ο Samuel Jackson, αυτες οι τρελιαρικες εκφρασεις που παιρνει ειναι ολα τα λεφτα.

Η ταινια θα αρεσει πιστευω στους λατρεις των fantasy movies. Ειναι ενα οπτικο/ακουστικο υπερθεαμα σε στυλ Tim Burton, με υπεροχη φωτογραφια και ομορφο soundtrack. Συνολικα μου θυμισε σε πολλα σημεια Pan's Labyrinth και λιγο απο Silent Hill οσον αφορα τα τερατακια. ΔΕΝ την λες δλδ και παιδικη ταινια εκτος αν θες να φρικαρουν τα παιδακια χιχιχι! Σαν σεναριο οκ δεν λεει και πολλα, μια βιασυνη και προχειροτητα διεκρινα οσον αφορα τους διαφορους χαρακτήρες και την αναπτυξη τους. Και μερικες σεναριακες τρυπουλες.

6/10

δειχνει τιποτα το Ευακι;  B)

Δημοσ.

Οχι οχι, εδω ειναι ντυμένη μεχρι τον λαιμο. Ο,τι και να βαλει ομως παραμενει θεα!

Μολις ειδαμε το It Comes at Night....and we are sooo pissed off! Ποιοι εβαλαν το 6,5 στο imdb και ΓΙΑΤΙΙΙ;

Οσοι ξεκινησετε να την δειτε σας προειδοποιω, μην περιμενετε να γινει κατι ουτε να παρετε απαντησεις στα ερωτηματα σας. Και τελειωνει τοσο αποτομα που ισως θελετε να σπασετε καποιο αντικειμενο.

2/10 και αυτο μονο για το ελπιδοφορο ξεκινημα της ταινιας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλός ηθοποιός ο Θειούλης αλλά στο δεύτερο μισό με ξένισε εμένα λιγάκι, για το πρώτο μισό εξαιρετική επιλογή, καμία αντίρρηση.

Dunkirk: (7/10) Επική εμπειρία μόνο που πρέπει να την δει κανείς σε αίθουσα, όπως όλοι ανέφεραν..

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ.

Οχι οχι, εδω ειναι ντυμένη μεχρι τον λαιμο. Ο,τι και να βαλει ομως παραμενει θεα!

Μολις ειδαμε το It Comes at Night....and we are sooo pissed off! Ποιοι εβαλαν το 6,5 στο imdb και ΓΙΑΤΙΙΙ;

Οσοι ξεκινησετε να την δειτε σας προειδοποιω, μην περιμενετε να γινει κατι ουτε να παρετε απαντησεις στα ερωτηματα σας. Και τελειωνει τοσο αποτομα που ισως θελετε να σπασετε καποιο αντικειμενο.

2/10 και αυτο μονο για το ελπιδοφορο ξεκινημα της ταινιας.

Αποσο καταλαβα το ειδες σε φαση παρεας,ισως σινεμα,ισως σπιτι με πιτσες φαση...

Δεν ειναι ταινια για τετοιο περιβαλλον πρεπει να το ηξερες.

Το 2/10 ειναι πολυ αυστηρο,η ταινια εχει πολυ καλα σημεια σασπενς.Μην βαθμολογεις μια ταινια οταν τα εχεις παρει στιγμιαια απο το τελος της,περιμενε λιγες ωριτσες λιγο να ''μεστωσει'' στο μυαλο σου η ιστορια και μετα βαθμολογησε την.

Δημοσ.

Link.png Site: ΒασιλιάςΑρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού  

Μιας και ειχα καιρο να γραψω...

Μολις ειδα την νεα ταινια του guy τι εφτιαξε παλι ο θεος?

ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια...το γνωστο σλοου μοσιον του guy!Πολυ ωραια σκηνοθεσια...φοβερα τοπια!2ωρες χωρις να πιασω το κινητο...πραγματικα μεγα respect!

το αδικει το 6.9 στο imdb 

κατα την γνωμη μου γενικη βαθμολογια 8/10 και για τα δικα μου γουστα 10/10!

credits φυσικα ο "μικροδαχτυλος"

• Like 1
Δημοσ.

Αποσο καταλαβα το ειδες σε φαση παρεας,ισως σινεμα,ισως σπιτι με πιτσες φαση...

Δεν ειναι ταινια για τετοιο περιβαλλον πρεπει να το ηξερες.

Το 2/10 ειναι πολυ αυστηρο,η ταινια εχει πολυ καλα σημεια σασπενς.Μην βαθμολογεις μια ταινια οταν τα εχεις παρει στιγμιαια απο το τελος της,περιμενε λιγες ωριτσες λιγο να ''μεστωσει'' στο μυαλο σου η ιστορια και μετα βαθμολογησε την.

Οχι δεν καταλαβες. Σπιτι σκοταδια με ατμοσφαιρα την ειδα. Και δεν ικανοποιηθηκα καθολου απο το αποτελεσμα γι'αυτο και η κακη βαθμολογια. Τι να κανουμε, δεν γινεται να αρεσουν ολες σε ολους. Εγω πχ βαζω 10/10 στο Cabin in the Woods και στο 1ο Conjuring και αλλοι βαζουν 3. Ετσι παει.
Δημοσ.

Link.png Site: ΒασιλιάςΑρθούρος: Ο θρύλος του σπαθιού  

Μιας και ειχα καιρο να γραψω...

Μολις ειδα την νεα ταινια του guy τι εφτιαξε παλι ο θεος?

ειχα καιρο να δω τοσο καλη ταινια...το γνωστο σλοου μοσιον του guy!Πολυ ωραια σκηνοθεσια...φοβερα τοπια!2ωρες χωρις να πιασω το κινητο...πραγματικα μεγα respect!

το αδικει το 6.9 στο imdb 

κατα την γνωμη μου γενικη βαθμολογια 8/10 και για τα δικα μου γουστα 10/10!

credits φυσικα ο "μικροδαχτυλος"

Συμφωνω και εγω οτι μου αρεσε η ταινια. Το περιεργο ειναι οτι κοστισε 175εκ και εισεπραξε μονο 148 παγκοσμιως. Μπηκαν μεσα με το κεφαλι δηλ.!

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=kingarthur2016.htm

Δημοσ.

Before I fall (2017) http://www.imdb.com/title/tt1691916/

Νομίζω ότι η βαθμολογία που του δίνουν 6,4/10 είναι αντιπροσωπευτική της ταινίας. Περίμενα να συγκινηθώ περισσότερο αλλά δεν με συνεπήρε η ταινία όσο νόμιζα. Ωστόσο είναι μια όμορφη ταινία που αξίζει να δει κάποιος. 

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt2304933/ ειδα αυτο!!!

χαλια χαλια χαλια 2/10

1,5 ωρα χαμενη.

σου ειπα δες gold η κινγκ αρθουρ δεν ακουσες...

Συμφωνω και εγω οτι μου αρεσε η ταινια. Το περιεργο ειναι οτι κοστισε 175εκ και εισεπραξε μονο 148 παγκοσμιως. Μπηκαν μεσα με το κεφαλι δηλ.!

http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=kingarthur2016.htm

εχω τν εντυπωση οτι δεν ειχα το καταλληλο προμοτιον...τουλαχιστον ετσι καταλαβα!Η ταινια ειναι αρκετα καλη για να παει τοσο χαλια οικονομικα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O εραστης της κομμωτριας

θεε μου...

R-rated για σεξουαλικοτητα, και δεν εδειξε απολυτως τιποτα.

ενω η ιδια η ταινια ηταν ο απολυτος υπνος.

καλα ελεγε o αλλος, nuke french cinema from orbit:

tumblr_inline_nrfnn3J0521ttbdeg_540.gif

Επεξ/σία από KilliK
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...