Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iron man 3

απ τις καλυτερες τις χρονιας για μενα...επιτελους μια ταινια  που ξεφυγε λιγο απ τις κοινοτυπιες
των υπολοιπων ταινιων με υπερηρωες συμπεριλαβανομενων και των iron man 1 & 2 μπορω να πω...επισης ειχε πολλες εκπληξεις και απιστευτο γελιο σε μερικες σκηνες!!

8,5/10 απο εμενα 

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Evil Dead ( 1981 )

8/10

Καλη ταινια, με μερικες τρομακτικες σκηνες. Βεβαια θελει και το καταλληλο κλιμα, οπως εχω ξαναπει.. Βραδυ, κλειστα φωτα και μονος στο σπιτι.. Αλλιως με παρεα ειναι για γελια, οπως ολες οι horror.

Δημοσ.

Iron man 3

entertainment value πολύ καλό  και αναμενόμενο. Καλή ταινία και ευχάριστη , ΠΟΛΥ Robert , λιιιιιιγος Iron man, πιο πολύ κωμικό παρά σοβαρό. Δεν κλαίω τα λεφτά μου σίγουρα. 7/10

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt0448134/?ref_=sr_3

Sunshine

Low Badget sci-fi ταινία. Για κλάματα οι ηθοποιοί και η σκηνοθεσία. Ευτυχώς από τη μέση και μετά κάπως βλέπεται. Δεν θα τη συνιστούσα αν και για B-movie δεν είναι κακή.

Δημοσ.

Low badget? Από που προκύπτει αυτό;;

Οι ερμηνείες δεν θυμάμαι να είναι τίποτα τρομερό αλλά μου είχε τελικά αρέσει πάρα πολύ.

Μπι μούβι, μπα.

• Like 2
Δημοσ.

ειδα το chinese odyssey  αρκετα καλο για κωμωδια, αλλα εγω λατρευω faye wong απο τοτε που ειδα το chungking express και μαλλον ειμαι προκατειλημενος...παιζει και ο στανταρ τυπας απο τις ταινιες του wokg kar wai

Δημοσ.

"Mama".

Πέρασε ευχάριστα η ώρα 6.5/10.Αν είχε καλύτερο σενάριο θα μπορούσα να το βάλω στην ίδια θέση με το Woman in Black.

Δημοσ.

Είδα το Silver Linings Playbook επιτέλους (?).

Τι να πω τώρα. Λόγω της φήμης της περίμενα κάτι παραπάνω.

Πολύ γρήγοροι διάλογοι, οι ηθοποιοί μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλο (σημαδί για το πόσο fucked up ήταν εικάζω). Καλή ήταν γενικά, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Δεν καταλαβαίνω προς τι ο ντόρος. 

Ειδικά με την τόσο κλισέ στριφογυριστή σκηνή του φιλιού στο τέλος ξενέρωσα απίστευτα. Ελπίζω ότι ήταν ειρωνικό σχόλιο προς τις κλασικές ιστορίες "boy met girl and they lived happily forever after".

Δεν προορίζονται όλες οι ταινίες να αρέσουν σε όλους. :ph34r:

Δημοσ.

μην ξενερώσετε τα αγόρια, αλλα το καινούργιο remake του Great expectations μ' αρεσε πολύ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...