Chrisxxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ειδα το Immitation Game, 8/10. Καλη ταινιουλα, δεν έκανε πουθενα κοιλιά αλλά δεν είχε και καποια ιδιαιτερα αξιομνημονευτη στιγμη (περα από 1-2). Καλούτσικο καστ αλλά περίμενα μεγαλύτερη ένταση.. Πηγα Σαββατο βράδυ και σε σχετικά μεγάλη αιθουσα με 80%+ πληρότητα ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε τόσο ήσυχη αίθουσα, έμεινα εκπληκτος!
kgian Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 The interview Το περίμενα χειρότερο. Θα έλεγα πως ήταν καλύτερο από πολλές "κωμωδίες" που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Αν δεν είχε τόσες πολλές ομοφυλοφιλικές αναφορές θα ήταν ακόμα καλύτερο. Γέλασα σε αρκετά σημεία.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Whiplash Κακό δεν το λες. Ο καράφλας κάνει καλή ερμηνεία, ενώ στην αρχή ο πρωταγωνιστής έχει την μούρη του βουτυρομπεμπέ και φοβηθηκα ότι θα ξαναδούμε ένα perks of wallflower αλλά ευτυχώς αρχίσανε τα χοντρά βρισίδια και η ταινία έστρωσε γιατί είχα φοβηθεί ότι θα παραγινόταν κλισέ. Ότι θα πηδήξει την γκόμενα και θα βγει πρώτος κλπ. Όσο προχωράει καταφέρνει να χτίσει λίγο ένταση σε κάποια σημεία, αλλά είχε και αδυναμίες που δεν τις λες και ασήμαντες Όπως πχ με το τροχαίο. Τι στο πέος δηλαδή; Επίσης η τελική σκηνή δεν βγάζει κανένα νόημα. Από το γιατί να ήθελε ο καράφλας να τον ξεφτυλίσει από την στιγμή που άλλος τα είχε παρατήσει τα τύμπανα μέχρι που πορόθηκε και άρχικε να του δίνει πάλι οδηγίες. 7,5/10 Που δεν είναι κακός βαθμός αλλά ταινιάρα και αριστούργημα που ακούγονται, αυτά είναι υπερβολικά. Είχε και σημεία που την παραδέχτηκα βέβαια
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 godfather, δεν εχω λογια, ταινιαρα... Μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν οι σειρές του "Νονού" ... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Υπήρχε κι ένας Αλουμινάς ένα φεγγάρι... ποτέ δεν είναι κανεί μόνος. 2
lefter Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Μάλλον είμαι ο μόνος που δεν του αρέσουν οι σειρές του "Νονού" ... ετσι φαινεται BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, BAN ΣΕ ΟΛΟΥΣ Θα ηθελα τη γνωμη σου γι αυτες τις δυο ταινιες. (για μενα ειναι κορυφαιες) http://en.wikipedia.org/wiki/The_Stranger_%281946_film%29 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Woman_in_the_Window
Fotis13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Tώρα που είπες ποίημα, http://www.imdb.com/title/tt2718492/ αυτή την ταινία που μου είχε ξεφύγει την είδα πριν λίγο καιρό κι έπαθα πλάκα. Γυρισμένη ολόκληρη σε digital α/μ τετράγωνο φορμά (ναι, ναι) . Κάθε σεκανς είναι ποίημα, κάθε καρέ είναι να το εκτυπώσεις σε αφίσα. Μιλάμε την έβλεπα κι έτρωγα χαστούκια από την φωτογραφία, σηκώθηκα στο σαλόνι και χειροκροτούσα μόνος μου. Το πουλησες ωραια με επεισες θα την δω αν την βρω σε πολυ καλη ποιοτητα μονο. Υπήρχε κι ένας Αλουμινάς ένα φεγγάρι... ποτέ δεν είναι κανεί μόνος. Το εφαγες και αυτον για να σολαρεις ανενοχλητος ! 1
gdriver Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Tώρα που είπες ποίημα, http://www.imdb.com/title/tt2718492/ αυτή την ταινία που μου είχε ξεφύγει την είδα πριν λίγο καιρό κι έπαθα πλάκα. Γυρισμένη ολόκληρη σε digital α/μ τετράγωνο φορμά (ναι, ναι) . Κάθε σεκανς είναι ποίημα, κάθε καρέ είναι να το εκτυπώσεις σε αφίσα. Μιλάμε την έβλεπα κι έτρωγα χαστούκια από την φωτογραφία, σηκώθηκα στο σαλόνι και χειροκροτούσα μόνος μου. με έψησες και μένα. 1
TAKE5 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Tώρα που είπες ποίημα, http://www.imdb.com/title/tt2718492/ αυτή την ταινία που μου είχε ξεφύγει την είδα πριν λίγο καιρό κι έπαθα πλάκα. Γυρισμένη ολόκληρη σε digital α/μ τετράγωνο φορμά (ναι, ναι) . Κάθε σεκανς είναι ποίημα, κάθε καρέ είναι να το εκτυπώσεις σε αφίσα. Μιλάμε την έβλεπα κι έτρωγα χαστούκια από την φωτογραφία, σηκώθηκα στο σαλόνι και χειροκροτούσα μόνος μου. Τα καλύτερα ασπρομαυρα κάδρα που εχω δει σε ταινία. Ταξιδι και άνθρωποι μαζι απίστευτα δεμένα. Σαν να βλέπεις πρώτη φορά ανέκδοτες φωτογραφίες του Bresson, σαν να ανακαλύπτεις τον Koudelka, σαν να φωτογραφίζεις ταξιδευοντας μαζί με τον Frαnk Σε πολυ υψηλο επιπεδο και η μουσική. Το σενάριο η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες δεν είναι ασχημα ουτε απλά μέτρια είμαι σιγουρος, αλλά η φωτογραφία τα επισκιάζει όλα προσωπικά δεν μπορούσα να τα κρίνω τόσο πολύ με εντυπωσίασε η φωτογραφία. Ισως όταν την ξαναδώ 2
frenzy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν πρόκειται να απογοητευτείτε οι 2 από πάνω, TAKE 5 έχεις απόλυτο δίκιο. Ένα τρίλεπτο που αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Παρεμπιπτόντως ακόμη και το τρέηλερ της ταινίας κέρδισε βραβείο. 2
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 οχι ρε εγω δε θα το δω ,, ετσι απο αντιδραση 2
lostresam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 πάντως το εχουν λιγάκι με τις τέχνες οι Πολωνοι... Οταν ειχα παει πριν μερικούς μήνες το ειχα γενικά προσέξει ποσο υπερήφανοι ειναι για αυτες, και παρεμπιπτόντως, δεν εχει καμία σχέση η χώρα με αυτη που νομίζουμε στην Ελλάδα (δηλ. της φτωχης-ανατολικου μπλοκ κτλ), ειναι πανεμορφη πεντακαθαρη ο κοσμος ευγενικος κ γενικα δεν απεχει αρκετα απ΄τα ευρωπαϊκά πρότυπα..σας την συστήνω btw 1
liopp Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 ειδα και εγω το whiplash ειχε πολυ ενδιαφερον περασε σαν νερακι η ωρα.Μπορουσε ανετα ομως να συνεχιστη η ταινια για κανα 1 ωρα η μπορουν να βγαλουν και το whiplash 2. 9/10
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Υπήρχε κι ένας Αλουμινάς ένα φεγγάρι... ποτέ δεν είναι κανεί μόνος. Έχω ξανακούσει για τον "Αλουμινά". Ποιός είναι ρε παιδιά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις