Vassilis_24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Eίδα το πρώτο μισάωρο του Predestination και βαρέθηκα τη ζωή μου...Σίγουρα αξίζει, να τη συνεχίσω ή θα χάσω το χρόνο μου;
forest66 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 έξυπνη κίνηση να ρωτήσεις κατι που έγω δεν έκανα.... συνέχισε με άλλη ταινία. μόνο παροδια μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη 1
Linus_Lost Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 έξυπνη κίνηση να ρωτήσεις κατι που έγω δεν έκανα....<br> συνέχισε με άλλη ταινία. <br> μόνο παροδια μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη Η μπορεί να την συνεχίσει, μιας κ είναι αρκετά καλή ταινία, και να χαρακτηριστεί παρωδία η άποψη σου! 2
Arwindan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Site: Blood In, Blood Out (1993) Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή του ποιητή Jimmy Santiago Baca και περιλαμβάνει δύο δεκαετίες από τις ζωές δύο αδερφών και του ξαδέρφου τους, οι οποίοι ξεκινούν ως μέλη συμμορίας αλλά στη συνέχεια ο καθένας παίρνει διαφορετικό μονοπάτι. Η ταινια διαρκεί 3 ώρες και μπορώ να πω ότι δεν υπήρξε στιγμή που να βαρεθώ. Οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι ισπανόφωνοι και σε μεταφέρουν τέλεια στο Λος Άντζελες των γκάνστερ και όχι μόνο. Επίσης την προτείνω σε όσους τους αρέσουν οι ταινίες με φυλακές. 8/10 2
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Boring, sorry, Boyhood. Δε γίνεται τίποτα. 2μιση ώρες και δε γίνεται τίποτα. Η ταινία έχει ένα συγκεκριμένο τέμπο το οποίο διατηρεί σταθερότατο μέχρι που τελειώνει και πας για ύπνο. Από τις σπάνιες φορές που είμαι τόσο αντίθετος με τις κριτικές. Επίσης, αγνοεί εντελώς το θέμα σεξουαλικότητα, πέρασε και δεν το ακούμπησε. Και κάποια στιγμή, αυτή η απάθεια, ο κυνισμός και η απουσία εξάρσεων στη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών, δείχνει εντελώς αναληθοφανής, αν σκεφτεί κανείς τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν. Τί να πώ; Εννοείται ότι θύμισε τα "Before", αλλά στα πολύ χειρότερά τους. 6/10 (να θυμηθώ να την αναφέρω στο θέμα με τις πιο υπερεκτιμημένες ταινίες)
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 boyhood Βαρεμαρα, το εβαλα στο γρηγορο. two days,one night Σεναριο κουκουρουκου.
krom291 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Maze runner Αρκετα καλο. Το τελος σε κανει να περιμενεις με ανυπομονησια να βγει η επομενη ταινια... 7/10
TAKE5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Ειδα και εγώ οσκαρικες Boyhood αρεσε πολύ στη γυναίκα μου τέτοιες θέλω να βλεπω και όχι όλες αυτές τις περίεργες που μου βάζεις μου είπε. Για μένα μόνο Patricia και ας πάχυνε Whiplash μου άρεσε κυρίως γιατί σε σχέση με την προηγούμενη δεν με κούρασε καθόλου. Μπράβο και στο Simmons αγαπημενος από την εποχή του υπέρτατου κακου με το ονομα Βερν Σιλινγκερ The theory of everything μια χαρά πέρασε η ώρα μπράβο και για την ερμηνεία αλλά ως εκεί όμως 2
IronBacteria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Interstellar : 20/10 !!!! τι να πει κανεις για αυτην την ταινια,τα λογια ειναι φτωχεια..(ειχε μερικες ατελειες οκ αλλλα) ΑΠΛΑ ΜΑΜΗΣΕ.την συνιστω σιγουρα και αν ειναι να δει κανεις να την δει please ασ μου πει τι εγινε στο τελος και πωςς σκατα σωθηκαν οκ??thanks. 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Είδα και εγώ το whiplash μόλις τώρα. Οπως και το Rush πριν από αυτό δεν είναι η μουσική το θέμα της ταινίας, η μουσική είναι απλά το πλαίσιο για να φιλοξενήσει άλλα πράγματα και όπως και το Rush η μουσική λειτουργεί γιατί είναι και αυτή βασισμένη σε συναισθήματα και αυτό που λέμε human condition. Επίσης, επειδή αναφέρθηκε και αυτό, η ταινία δεν επιβραβεύει το ρητό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" από την πλευρά του δάσκαλου και ούτε καν στόχο είχε να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι κάτι σαν ντοκυμαντέρ για το τι μπορεί να υποστεί και να αντέξει ένας άνθρωπος αν πραγματικά θέλει κάτι και τι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει για να το πετύχει. Ο J.K. φοβερός όπως πάντα φυσικά και ο πιτσιρίκος καθόλου άσχημος. Εγώ θα της βάλω σίγουρα ένα 8/10 P.S. Εριξα το γέλιο της αρκούδας στο σημείο που: - Get out of my sight before I demolish you! . . . . - I can still fucking see you, Mini-Me!!! Νταξ, πρέπει να με άκουσαν όλα τα διαμερίσματα της οικοδομής. 5
Evilsmile Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω αν αναγνωρίζεται επειδή παίζει σε αναγνωρισμένες ταινίες ή αν αναγνωρίζεται επειδή είναι καλός ηθοποιός. Προσωπικά δεν μου είναι αντιπαθής αλλά ο μόνος του ρόλος που μου έχει μείνει ήταν στο Django. Και αυτό όχι επειδή έδωσε καμιά τρομερή ερμηνεία αλλά επειδή είχε ενδιαφέρον ο χαρακτήρας του. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον καλογραμμένο χαρακτήρα και στην καλή ερμηνεία. Για μένα ο DiCaprio παντού λίγο πολύ ίδιος είναι. Και επειδή μια φίλη μου έχει κόλλημα έχω δει και όλες, μα όλες του τις ταινίες. εχεις δει ολες του τις ταινιες και θεωρεις την ερμηνεια του στο django καλυτερη απο την αρχιδάτη ερμηνεια του στο aviator? Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλα ειπα να ρωτησω
gdriver Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 ιinherent vice. με αυτή την ταινία ο όρος σαχλαμάρα παίρνει νέες διαστάσεις. πρώτη φορά βλέπω μαζική φυγή από αίθουσα κινηματογραφική. συνήθως μέχρι 7 άντε 8 άτομα έχω δει να φεύγουν , σε τουτη όμω,ς όταν επιτελους τελείωσε, έλειπε σχεδόν το 1/3 της αίθουσας. αν με ρωτήσετε γιατί έμεινα μεχρι το τέλος- ο λόγος απλός . δε μπορείς να βαθμολογήσεις και να εκφέρεις γνώμη με θέαση μόνο 20 λεπτά ή στη συγκεκριμένη που είναι σχεδόν τρίωρη, μόνο την πρώτη ώρα. δείτε κάτι άλλο , θα χασετε το χρόνο σας.
Fotis13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: The Theory of Everything Γλυκαναλατη για τα δικα μου γουστα αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν προκειται για μια καλη ταινια .Η ερμηνεια του Redmayne ειναι εκπληκτικη, φετος υπηρχε ανταγωνισμος στον Α' αντρικο ρολο . Δεν θα πω οτι δεν επρεπε να το παρει με την εννοια οτι μπηκε στο πετσι του ρολου ,σιγουρα μελετησε εξονυχιστικα παρομοιες περιπτωσεις και αποδωσε αναλογα. 7,5/10 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2015 από Fotis13 1
TAKE5 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 La Isla Minima Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ με την ιστορία να εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη μετά την πτώση της δικτατορίας του Φράνκο. Το ζευγάρι φασίστας-αναρχικός μπάτσος είναι πολύ καλοί, φωτογραφία εξαιρετική (οι τίτλοι αρχής από τους καλύτερους που έχω δει και εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα), ένταση μυστήριο ρυθμός άψογα. Μόνο "αρνητικό" τα κλισέ μηνύματα για την διαφθορά και την πολιτική. Θυμίζει στο στυλ την El secreto de sus ojos 7.5/10 και μάλλον την αδικώ δεν αποκλείεται να την δούμε και σε επανέκδοση στον αμερικανικό νότο 1
Speculoos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Birdman όπως τόσοι άλλοι. Θεωρητική άσκηση πάνω στο Εγώ, τη φιλοδοξία και τη μεγαλομανία αλλά όταν λέγεσαι Ιναρίτου βγάζεις ταινία συμπαγέστατη και δομημένη και όχι κάτι σαν ταινία για εσωτερική κατανάλωση στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Από την άλλη βέβαια είχε και Έμμα Στόουν που θα την έβλεπα ακόμα και σε ταινία δίπλα στον Στιβ Ντούζο. Από τα μέχρι στιγμής σχόλια περίμενα βαριά ταινία με wtf ακατανόητο φινάλε, αλλά ούτε βαριά ταινία είδα ούτε το φινάλε ήταν ακαταλαβίστικο. Μπορεί να δέχεται ερμηνειών αλλά τουλάχιστον αυτό που κατάλαβα ήταν αρκετά solid. 8/10, από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς αλλά όχι από τις καλύτερες ταινίες ever.
Προτεινόμενες αναρτήσεις