Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Lazarus Effect

Ξεκίνησα να το βλέπω για την Olivia Wilde, να πω την αμαρτία μου :P

Η ταινία ήταν ωραία. Λίγο έψαχνες να καταλάβεις τι φάση σε κάθε σκηνή αλλά τελικά εντάξει. Τελειώνει και όπως της αξίζει.

Ένα 7,5/10 από εμένα αν και 8, θα μπορούσα να έβαζα.

Αν θέλει κάποιος να περάσει χαλαρά και ταυτόχρονα ωραία την ώρα του, προτείνετε.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Battlefield Earth

Ανούσια π@π@ριά στην οποία έπαιζε ο Τραβολτα κ το μοντάζ ήταν βγαλμένο από windows movie maker. Μείνετε μακριά!!! 2/10 κ πολύ λέω.

...τι είναι αυτό που σας κάνει να αποφασίσετε να δείτε αυτές τις ...δημιουργίες; Διάθεση να δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Βεβαιότητα ότι θα ζήσετε καμιά πεντακοσαριά χρόνια, οπότε δεν τρέχει τίποτα για κάμποσες χαμένες ώρες; Βοηθήστε με να καταλάβω, πλιιιιζ!!!

• Like 11
Δημοσ.

Εμενα το μπατλφιλντ μου αρεσε. Δεν ξετρελάθηκα, ουτε θα πρότεινα ευκολα σε κάποιον αλλά θα το εβλεπα ευχαριστα αν το πετύχαινα στην τιβι. 4-5/10. 

Δημοσ.

...τι είναι αυτό που σας κάνει να αποφασίσετε να δείτε αυτές τις ...δημιουργίες; Διάθεση να δοκιμάσετε τις αντοχές σας; Βεβαιότητα ότι θα ζήσετε καμιά πεντακοσαριά χρόνια, οπότε δεν τρέχει τίποτα για κάμποσες χαμένες ώρες; Βοηθήστε με να καταλάβω, πλιιιιζ!!!

Πρέπει να φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις χειρότερες ταινίες ever...

Δημοσ.

εγω μολις ειδα τα τελευταια 8 λεπτα(source code).το επαιξε στο star.φοβερο εργακι!!

http://www.imdb.com/title/tt0945513/

Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.. Σιγουρα θα την ξαναδω στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

The Crimson Rivers (2000) 9.5/10

για μένα είναι ίσως η καλύτερη αστυνομική θρίλερ ταινία που υπάρχει. Κάθε φορά που την βλέπω ,δε θέλω να τελειώσει.

7.1 από μένα για το πορφυρα ποτάμια, δες αυτό θα σου αρέσει πολύ Link.png Site: El Cuerpo(the body) 8.5/10

• Like 1
Δημοσ.

Να πω ότι δεν έχεις δίκιο, έχεις...

Κακές παρέες βλέπεις, το έφαγαν το κράξιμο που τους αξίζει και ΔΕΝ θα ξαναδιαλέξουν ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Kingsman: The Secret Service

Πολύ καλό δε το περίμενα. Συνήθως δε μου πολυαρέσουν οι κωμωδιοπεριπέτειες αλλα αυτή ηταν καταπληκτική.

7,3/10

Run All Night

Μετά το Taken η καλυτερη ταινια δράσης για τον Neeson. Generic υπόθεση οκ αλλά οι χαρακτήρες ήταν δοσμένοι σωστά.

6,8/10

Blackhat

Δε συμφωνώ με το κράξιμο που έχει φάει (θεωρώ το 5,4 του imdb προκλητικό). Σϊγουρα δεν είναι τοπ και σίγουρα από τις χειρότερες του Mann αλλά ομολογώ ότι την είδα ευχάριστα χτες το βράδυ...

6,3/10

Yolo!

• Like 1
Δημοσ.

ειδα το kingsman και το μονο που μου αρεσε ηταν η σφαγη, οι μαχες και το διαφορετικο take στον evil mastermind. Γενικα δεν ηταν κακο αλλα χωρις αυτα που ανεφερα δεν θα φτουραγε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...