Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Τhe Experiment (2010) Καλη ταινια και σε προβληματιζει αρκετα θα ελεγα. 6/10 δες το γερμανικο που λεει και ο απο πανω! πολυ καλυτερο απο την αμερικανια την αλλη 2
Red_Devil_Rises Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 ^ όπως λέει και ο spect δες το γερμανικο πολύ ανώτερο... Mimic 4/10 τον ορισμό horror δεν τον υποστηρίζει -για εμένα- καθόλου.... When Harry Meet Sally.... 8/10 πολύ ωραία ρομαντική ταινία ,εξυπνες ατάκες(Crystal) και μια προσποίηση οργασμού(Ryan) ...πιστεύω οτι και για τους δύο πρωταγωνιστές (Ryan,Crystal) ήταν και η καλυτερή τους ταινία....
momotis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Il mostro 1994http://www.imdb.com/title/tt0110570/ Τι γινεται οταν ενας φουκαριαρης στοχοποιειται απο τις Αρχες,κατα λαθος,ως κακοποιος? Μια απλη κωμωδια απο σεναριακης και σκηνοθετικης αποψης απογειωνεται απο το χαρισματικο Μπενινι. Aξεχαστη.
panagos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 True Story Ψάχνοντας για μια ανάλαφρη ταινιούλα να περάσει η ώρα, έπεσε το μάτι μου πάνω σε αυτήν. Βλέπω Jonah Hill και James Franco, δεν διαβάζω τίποτα άλλο και τη βάζω έτοιμος για γέλια και καφροκαταστάσεις. Με πήρε κάνα δεκάλεπτο, στο οποίο προσπαθούσα να βρω κάτι αστείο και να γελάσω με το ζόρι (!), μέχρι που κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και προσγειώθηκα. Δεν είναι καθόλου άσχημη ταινία. Όχι τίποτα φοβερό, ούτε καμιά ουαου ανατροπή. Κυλάει σχετικά ομαλά και ευχάριστα. Με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη, μιας και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Κάνεις και μια προσωπική έρευνα μετά την ταινία, μαθαίνεις τί είχε γίνει στ' αλήθεια και "ολοκληρώνεται" η εμπειρία. 6.5/10 1
devil-ji Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Good Will Hunting Πολυ ωραια ταινια, αναμεσα σε ψυχολογια και μαθηματικη ιδιοφυια. Τρομερος Robin Wiliams.
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μια κωμωδια που παιζει τωρα στις αιθουσες με μια ξανθια δεν θυμαμαι πως λεγετε που παιζει και ο λεμπρον και ο τζον σενα πολυ καλο χιουμορ ευστοχο χωρις αηδιες και χοντραδες.
Mau-Maus Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Backcountry περίεργο αλλα μου άρεσε αρκετά , δείτε το δεν είναι χαμένος χρόνος 7/10 επίσης πολυ ωραίο μωρό η μαντμαζέλ 2
Weiss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Site: PleinSoleil Η πρώτη μεταφορά του Ταλαντούχου κ. Ρίπλευ στον κινηματογράφο καπου στα 60s. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν ξέρω ποια εκδοχή από τις 2 είναι πιο κοντά στην απόδοσή του, προσωπικά μου άρεσε περισσότερο ο χαρακτήρας του Ρίπλευ σε αυτήν. Βαθμολογία 7,5/10 1
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 City of lost children(1995) Είχα δει το Delicatessen πριν 2 χρόνια αλλά δεν είχα ψαχτεί παραπάνω.Μεγάλο λάθος μου.Χαρακτηριστική φωτογραφία,ιδιαίτερες ερμηνείες και σενάριο κατάλληλο για ένα "δυστοπικό" παραμύθι. 7,5/10 1
WorLogik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Mimic (1997) Δεν ειναι ταινια τρομου. Ειναι σε φαση Alien αλλα πολυ καλυτερη. Η ταινια εχει εκπεδευτικο χαρακτηρα. Μου αρεσε ! Σκοπευω να δω και τις αλλες δυο. Για το ειδος της χαλαρα ενα 8++ απο εμενα. Καποιος την βαθμολογησε με 4..... ντροπη.
Fotis13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Site: TrueStory Αληθινη ιστορια ,χιλιοπαιγμενο σεναριο, αξιοπρεπεστατη ερμηνεια apo ton James Franco kai apo thn αλλη στην γνωστη του μανιερα "μου πηραν το σουβλακι απο το στομα" ο Jonah hill . Λογω της θερινης κινηματογραφικης ανομβριας ειναι οαση, βλεπεται ανετα. 6,9/10 1
Red_Devil_Rises Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Mimic (1997) Δεν ειναι ταινια τρομου. Ειναι σε φαση Alien αλλα πολυ καλυτερη. Η ταινια εχει εκπεδευτικο χαρακτηρα. Μου αρεσε ! Σκοπευω να δω και τις αλλες δυο. Για το ειδος της χαλαρα ενα 8++ απο εμενα. Καποιος την βαθμολογησε με 4..... ντροπη. επειδή εγώ είμαι αυτός που την βαθμολόγησε με 4 αφήνω στους συμφουρουμίτες που θα διαβάσουν το σχολιό σου να δώσουν μια ιδιαίτερη έμφαση στα κοκκινισμένα γράμματα και να βγάλουν τα συμπερασματά τους....μικρό μου τρολάκι.....
viper2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Backcountry 2014 Παρόλο που ηταν low cost production δεν ηταν κακο αλλα το πρωτο μισό μέρος της ταινίας δεν ειναι το Ίδιο καλο με το δευτερο μισό της. Στα θετικά το κοινωνικο μνήμα προς τα αρσενικά που τους προτρέπει εν έτη 2000+15 να πάρουν χάρτη και να μην ντρέπονται για οδηγίες και οτι οποίος εχει χαμηλότερο ποσοστό λίπους ειναι σε καλύτερη μοίρα απο τους υπόλοιπους. Στα αρνητικά lens flare everywhere... Υγ. Πρεπει να ειχαν δροσιά στα γυρίσματα =] 1
WorLogik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Mimic 2 (2001) Η ταινια διαρκει μολις 82 λεπτα αλλα ΔΕΝ αντεξα τοση μαλακια και την εκλεισα στο μισο. φτανει.... Δεν δεινω βαθμολογια σε εκτρωματα. Και να σκεφτεις η πρωτη ταινια ηταν τοσο καλη. Για τα μπαζα και το Mimic 3 επειδή εγώ είμαι αυτός που την βαθμολόγησε με 4 αφήνω στους συμφουρουμίτες που θα διαβάσουν το σχολιό σου να δώσουν μια ιδιαίτερη έμφαση στα κοκκινισμένα γράμματα και να βγάλουν τα συμπερασματά τους....μικρό μου τρολάκι..... χαιρομαι που τονισες αυτα τα σημεια. μικρο μου.
jpaokx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Mission Impossible 5. Ωραία ταινία. Ό,τι πρέπει για κινηματογράφο. Σε πολλά σημεία υπερβολική αλλά τί περιμένεις από αυτήν την ταινία. Αρκετή δράση, στιγμές γέλιου και ωραίες εναλλαγές σκηνικού. Βάζω 8/10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις